Så där jag,.,

Nu sitter jag i Borås å har gjort mig i ordning för en liten tur på stan. Ska fixa det sista inför Annas-Malins fest i morgon. Tony stackarna hade beställt en mask från ebay men den har inte kommit så vi får glatt gå ut på stan å leta nå annat. Men de löser sig nog skulle jag tro.
Måste ju bara påpeka att de e dags för SJ att rusta sia tåg för nu är de bra slitna. Usch satt 1:a klass mellan Örebro-Herrljuna. Då tror man ju att de ska va lite finare kanske,., Men de var de då rakt inte,sköna stolar dock! Dom kan inte ha bytt ut dom alls. Men lästa nu i en tåg tidning att de skulle rusta upp å de är då inte en dag försent. Men då höjer dom väl säkert priset oxå. Som om det inte e nog dyrt ändå. De är billigare att åka bil ner hit än å ta ett tåg och dessutom snabbare. Så får jag välja så tar jag bil och tjänar både tid och pengar!
Dax å dra 3:an väntar,.,

Filmkväll med Pizzamys

Har vart till MissMartin nu på förkvällen. Det vankades pizza och film. Samt lite pratstunder och torkning av kläder... Vi kikade på The Proposal. Väldi bra film om man gillar romantiska komedier där man vet va man får. Så se den mågna små skratt kan jag säga. Skulle till och med kunna se den igen. I Bolås väntar Bruno. Har längtat efter att se den filmen. Hoppas den e lika kul som Borat va...

Bolååås

I morgon direkt efter jobbet drar jag till min kärlek,., Var länge sen jag var ner nu,., Längtar,., Så nu packas och fixas det för fullt. Måste hinna sussa också för jag tror jag börjar bli sjuker,., TYPISKT!
Slänger in en bild på min blivande sambo...

Genrep

Hittade ett paket i brevlöddan idag när jag kom hem från jobbet. De var från https://mapont.jetshop.se/ den bästa sidan för teatersmink bla. Massa skoj. Funderar på att föröka lära mig gjuta masker och sånt sen. Älskar ju å forma saker och sminka crazy saker så jag tror de skulle va min grej. Kan man inte jobba som maskör så kan man ju alltid pyssla med det lite hemma för skoj skull och ta fram till Halloween.
Idag blir mitt projekt att testsminka den årliga halloween sminkningen. så jag inte står där på Lördag å allt går åt helvete!

De var den dan...

Vaknade vid 10 efter en väl behövd sovmorgon. Bara å göra sig i ordning å dra iväg till Lisafisa & Lillskrutta. Känns som om man vill se dom så ofta man kan då jag inte kommer att ha dem möjligheten så väldigt länge till. Idag var en lite speciell dag då även Maria och Therese kom och hälsade på dom. Har nog inte träffat dom sen jul. Men konstigt nog så känns det alltid som igår...
Lisa hade bakat gött å vi mumsa och drack kaffe å saft. Sen var de dags för lunch så medans Lisa laga mat så sövde jag Lillskruttan Minna. Men hon vakna igen då det var dags att äta.
Lite bilder från dagen:

Jaha...

Va har hänt idag då? Typ inget! Bara jobbat hela dagen så jag har inget att säga. Lite trötter i ögat men är ledig i morgon så då ska jag sova ut och ev åka hem till Lisa.
Längtar till torsdag!!!

Nu blommar det!!!

Trodde ju som vanligt det värsta men enligt den gamla nomineringstabellen så ligger jag runt 0,8. Yippie!!! Är faktiskt väääldigt stolt över mig själv för jag trodde på runt 0,2-0,3
Undrar va man ska fira de här med??? Ett glatt samtal med mannen i mitt liv kanske?

Då var de gjort!

Så nu har Helenööö gjort sitt första och förhoppningsvis sista högskoleprov. Får se hur de gick. Resultaten kommer efter 17 idag. Dagen bara flög förbi men jag hade gått om tid på de olika delarna. Inte så undra på när det var som att leka rita gissa spring,., fast utan springet då förstås...
Återkommer med ett resultat sen... Om de inte blir 0,0 vill säga...

Nä nu...

Ska jag gå upp och hämta min mat å dra iväg till högskoleprovet. Jag kommer va väldigt tidig men va gör de. Efter min dröm inatt så vill jag vara på den säkra sidan.
Wish Me Luck!!!

God natt...

Då var de natt här för fröken Buller,., I morgon smäller det. Då ska man infinna sig i Haraldsboskolans aula 08.15 i morgon bitti. Om nån skulle fråga mig för ett år sen om jag skulle sätta mig och göra högskoleprovet skulle jag nog bara skratta,., Hoppas att detta inte blir en total förnedring. Nått poäng hoppas jag få. Nu håller jag dom stora tummarna. God natt och goodbye!!!

The Queen!


Förberedelser

Sitter just nu hemma hos Martin. Håller på att plugga lite inför de stundande högskoleprovet i morgon. Håller tummarna åt mig själv att de går vägen. Har ingen ispiration just nu så jag hamnade här en vända. Har gjort vissa delar av provet men de finns mer,., ojojoj va de finns mer. Kör med mantrat skörda, plöja, så under tiden de får mig lugn...

Saknar min kärlek nå så fruktansvärt. När man är med honom infinner det sig ett lugn i kroppen. Ett lugn som jag har saknat sååå länge. Han är underbar bara så ni vet. Snart kommer jag ju lämna den här staden och min familj och vänner men kom ihåg jag finns bara fem timmar bort och ni e sååå välkomna å hälsa på. Börjar bli lite nervös inför flytten finns så mycket frågetecken... Tycker inte om det. Kommer jag komma in på skolan??? Kommer jag få några vänner??? Kommer ekonomin funka??? Kommer Tony hitta en ny vinterjacka??? Alla dessa?????????????

Nä Nu ska jag inte sitta här och svava bort jag ska ju plugga jue! De var ju därför jag kom hit och inte för att sitta vid datorn de kan jag göra hemma...eller där ligger jag iof,., aja skit samma,.,

Martin å jag ska ha pizzamys ikväll,., Najsigt. Ska försöka flörta med Källe oxå så kanske han kommer...

Mina päron...

Tyckte de var lite roligt att jag kallade dem för just päron. Då försökte jag förklara va de kom från. Just Nilecity. Så nu kan mamma å pappa kolla va jag fått de ifrån.
För att kunna kolla på klippet så måste ni då trycka på playknappen i mitten av rutan eller längst ner i vänstra hörnet på rutan. Kom ihåg att sätta på ljudet oxå,., kanske lite extra högt så ni hör texten.,. Den slutar spela av sig själv sen när den e klar så de behöver ni inte bli nervösa för. Ni behöver heller inte spola tillbaka för nästkommande läsare. Detta sköts automatiskt!

Vänner...

Ville bara säga att jag älskar er!

Efter mycket tjat...

Så nu var man på G igen... Har ju inte uppdaterat vilket jag har blitt varse om av vissa personer!!! Har vart lite loj dom senaste dagarna efter den där baconsprutan. Bara däckat i säng. Trött som en gnu... Samt att internet strulat lite. Men nu så!
I Tisdags så vart jag klippt å färgad av MissMartin. Vart så fint så fint. Alltid lika sköj de där. Mamsen var väldigt rädd för att jag skulle bleka mig igen. Jag sa då till henne att jag inte har en aning om va de ska bli för de bestämmer Martin. Men de tyckte inte mamma för jag har rätten över att bestämma över mitt eget hår. Mamma vet nog inte riktigt hur de funkar att ha å göra med frisören Miss Martin. Då har man inte mycket till talan heller ;)
Har vart å hälsat på mamma Lisa å lilla godingen Minna oxå. Hon e underbar hon. Ska nog råka packa ner henne i väskan nästa gång. Men jag tror nog att Lisa skulle upptäcka de ganska snabbt..
Sista besöket hos tandis idag oxå. Gick prima och jag skrattade som vanligt när dom borrade men den stora borren. Men nu hoppas jag inte att jag ska dit mer i alla fall. Men med min tur så bet jag av en liten flisa på lagningen så jag lär nog göra en favorit i repris skulle jag tro. Sparkontot minskar...
Nä nu ska jag ringa mitt hjärta å se hur de går för honom med städningen.

Baconförkylning...

Då var man vaccinerad å klar. Som vanligt var jag först på plats. Alltid i tid! Gjorde inte ett dugg ont, men så e jag ju inge spruträdd heller för den delen.
Lekte kurragömma med Elian igår hemma hos Martin. de var inte så svårt i hitta den pojken heller eftersom att man ska säga vart man gömmer sig innan,., hahaha. Jag letade under kuddar, bilar, mattor mm innan jag hittade pöjken. De va skojjsigt!
Lite bilder från gårdagen. Källe kom förbi på kvällskvisten och vi var alla lika glada. Eller Elian var nog mest glad då han sprang ut i trapphuset några gånger för att se om han kommit. Han e för go han!

Gossip - Four letter word


Halloweenfest!

Guuu så sköjjsigt,.,
Helenööö ska på halloweenfest den 31okt i Gbg. Ska bli så himla roligt. Dels att träffa Anna-Malin igen och för att jag älskar att sminka upp mig rejält. Så nu jävlar ;) Kanske en peruk i år??? Åh, de kommer bli fantastiskt!!!

Hur får man ut de mesta av en ledig helg???

Jorå man har bara fantastiskt långtråkigt. Tiden har aldrig gått långsammare. Har väl egentligen lite att pyssla med idag. Päronen kommer hem från Sthlm idag så nu ska villan återställas i sitt vanliga skick. Jag måste tvätt och städa lite åt mig själv oxå. Söndagar som ska va vilodag,., jo jävlar att de e!
Hade en mysig kväll hos Martin igår, vi kikade på Catwoman. Helt OK film faktiskt. Ska nog antagligen dit ikväll med skulle jag tro,., Gördis måste ju rastas, så trippen fram och tillbaka till honom blir nog bra för henne. Har funderingar att sälja henne nu när flyttlasset ska gå. Men de kommer bli en sorg i sig det med. Hon är ju mitt lilla hjärtegull den gamla inkontinenta tanten. Men frågan är ju om hon klarar av att åka till Borås eller om hon går sta å dör på E20... Hade inte vart kul å göra hjärtlungräddning på henne mitt i vintern. Jag har redan gjort det en gång med den gamla fula jettan och de var just på E20 de. Hon var inte fin i magen hon heller. Hon släppte en rejäl brakskit, alldeles kolsvart hahaha.
Nä nu ska jag köra igång med mitt söndagspyssel...

Mitt liv i korthet...

...innefattar de här:
Skörda, plöja, så.. Skörda, plöja, så.. Skörda, plöja, så...
Jävla Farmville!!!
Till kvällen vankas körslaget med MissMartin. Har dagen till ära satt på mig ansiktet. Till detta ska jag ha ett par mjukisar å fleecejacka ala Helenööö stajl! Fantastiskt!!!
Kortet e taget innan jag å Martin skulle dra iväg på fest... En fest där jag sitter å talar i luren hela kvällen samt åker hem utan skor... Full??? Jag??? Nääää!
Nice kväll som slutade med att jag talade i telefon hela festen samt åkte hem utan skor...Full??? Jag??? Skulle inte tro de!

Favoritgruppen just nu... Gossip såklart!


RSS 2.0