Lång dag

Idag har det vart en lååång dag. Skolan heeela dagen till kl 17 sen har jag jobbat till 21. Så nu är jag heeelt slut... Godnatt!

Sköna Söndag

Idag händer det inte många knop. Jag har tvättat lite och nu så spelar jag och Tony vårat nyinköpta Halo. Rätt kul faktiskt men jag har grymt svårt med kontrollerna. Man är inte van att behöva styra och sikta och skjuta samtidigt. Men jag lär mig. Tony har även fixat Office till min nya Netbook så jag kan skriva skolarbeten på den. De kräver ofta olika mallar i skolan som gör att vi är tvungna att använda oss av Office och inte Open Office som lätt går att ladda hem då det är gratis. Men den versionen har inte de vi behöver, tyvärr.
Ikväll ska vi göra egna pizzor med Hönökakor. De lär bli mumma....

Bio och resturangmys

Blev det denna Fredagskväll. Först så var vi på grek restauran och jag vart bjuden på en trerätters, tack älskling! Därefter vart det lite bio som jag bjöd Tony på. Resident evil, afterlife i 3D. Helt OK fil måste jag säga.


Gertrud

Idag har vi haft en Workshop i bild där vi skulle göra en handdocka som var lite av en avbild av sig själv men den skulle vara ful. de var det enda kravet. Så jag satte igång och efter ett tag så hade lilla Gertrud kommit till jordelivet. Hon är ful som stryk men lite stolt är jag nog ändå.

Handlingens dag

Idag har jag shoppat lite, Media Markt har ju öppnat här hos oss i Borås. Vi skulle ner till Knalleland för att köpa oss lite fler hänglås till källaren. Därefter tog vi en sväng till Media Markt, och fy fan vad med folk det var där. HELT SJUKT!!! Vi gick dit för att köpa oss ett X-box spel, Halo, och vi kom ut med ett Halo och en lite netbook dator till mig som jag ska ha i skolan. Det var så bara pris på så jag skulle vart dum om jag inte köpte en. 1890:- kostade den och nu kanske mamma Britt höjer på ögonbrynen... men det är väldigt bra att ha en sådan liten dator med sig i skolan, då jag inte behöver göra dubbeljobb. Först skriva på papper i skolan och därefter skriva rent hemma.
Så nu ska jag fortsätta med installeringen...

Va är det för en dag...

... är det en vanlig dag.
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är Mammas födelsedag
HURRA HURRA HURRA!!!

Inbrott...

IGEN!!! Börjar bli aningens trött på det här,., några jävlar som inte kan hålla fingrarna i styr!

Allt som vanligt igen

Nu har Tony kommit hem och igår satt vi och kika på lite bilder sen resan. Sen vart det mysfrukost i morse och nu sitter jag i startgroparna för att åka ner på stan och luncha. Mys Pys. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer det återstår att se.
Angående mitt förra inlägg så är det ju sällan som jag sätter ner foten och säger va jag tycker. Vilket jag gjorde i det här fallet för att jag blir så förbannad. Så vem vet när nästa åsiktsinlägg kommer, vem vet jag kanske tycker som alla andra då. Men VI GILLAR OLIKA eller hur är det man säger nu i tidningar och på fejjan...

Sverigedemokraterna

Japp då kom de in i riksdagen och alla i Sverige verkar vara helt upp och ner. Jag förstår verkligen inte de här. Sverige har sk yttrandefrihet. I helvete heller. I så fall hade Sverigedemokraterna haft lika rätt som alla andra partier att göra reklam och föra ut sin politik. Men de kan de inte. För man får inte tycka som dem. Man får tycka vad man vill i här i Sverige MEN bara man tycker som alla andra. Fundera istället på va de är som gör at SD nu har kommit in istället och arbeta med det. Kan de vara nånting med Sveriges invandringspolitik som gör att SD fått så stort stöd?????
-Hmmm
Jag är i alla fall jävligt irriterad på alla som tycker att det är skit att SD kommit in. De ha kommit in och de ska ha lika rätt att föra sin talan som alla de andra partierna. Sveriges folk har röstat, så enkelt är de. Då vår alla tycka va de vill men de har RÄTT att tala precis som alla andra och jag tycker att de andra partierna ska försöka att komma överrens och samarbeta med dem lika mycket som de andra partierna.... Usch  va jag e trött på den här skiten nu! MEN jag personligen skulle bli rädd om Svenskarnas Parti hade kommit in. Den kan vi kalla för främlingsfientlig! Hade aldrig hört talas om det partiet förrens igår när jag jobbade under valdagen med allt va de innebar.  MEN hade de kommit in i riksdagen hade man fått göra det bästa av situationen för... Sverige har röstat och i Sverige har vi yttrandefrihet.
Nä nog talat om de,., Nu ska jag städa!

Händer inte så mycket

Idag är de lugna pucks och jag är skittrött fast jag sov från 22-10. Kanske  var det de som var fel, jag vet inte. Idag är de målning på schemat och endast det. Ett desperat försök att hinna klart med allt och städa lägenheten innan Tony kommer hem på Tisdag för då har jag minsann inte tid för nåt sånt heller. Då är det mys för hela slanten massor med pussar och kramar ska han få. På Fredag ska vi på en datenight med bio mys. Vi ska se den nya resident evil i 3D,., längtar!

Nja...

Jag vet inte ja....
Jag har målat luckorna i hallen och jag är inte nöjd! Inte bra. Luckorna är inte jämna och jag tror inte vi kan fixa det bara med att spackla hela luckorna för vi kommer inte få det helt jämt i alla fall. Alternativet är ju som förrut att sätta en bil tapet på.
Men vi får se mad mitt hjärta säger när han kommer hem.
Ikväll ska jag laga mat :) Köttbullar, potatis, gräddsås, lingonsylt och ett STORT glas mjölk till det. De kallar jag mumma!

En stor kopp...

... med Kvällsro och jag hoppas att jag kan sova som en prinsessa inatt.

Sagoläsning och sömnproblem

Har knappt sovit en blund inatt. Har hållit på och funderat en massa hela natten. Jag har bla funderat hur jag ska läsa sagan på för sätt, hur ska vi bygga vår scen, kommer jag att hitta dit, är de för varmt i sovrummet? ja allt detta har jag hållit på med inatt istället för att sova. Men jag var ganska så pigg ändå 04,30 när jag gick upp. Riktigt skitväder var det oxå med spöregn och då menar jag verkligen spöregn, dimma och kolsvart. Samt en gps som jag skulle kunna sälja billigt. Tur man hade en liten aning av vart jag skulle för enligt den var jag 2,9 mil fel när jag kom fram så jag vet inte vart den ville att jag skulle åka. Men jag hamnade rätt tillslut i alla fall. Stället verkar bra och jag tror jag kommer att trivas där den här terminen. De var trevliga både barn och personal. Läst 2 böcker har jag gjort oxå. Vi har även haft miniröris. Mys oxå såklart samt pyssel och papp som jag älskar!
Så nu ska jag dö i soffan, de behövs efter den här natten,.,

Tidigt sänggående...

Det är vad som gäller idag. Ska ha praktik nu torsdag och fredag i Dannike som ligger ute i ingenting, där jag alltid hamnar på praktik. Börjar kl 06,00 och de skulle ta typ 30 minuter å köra så jag måste i säng tidig. Att somna kommer inte bli några problem då jag redan somnat i söffa 2 gånger under kvällen. Är så sjukt trött. Apropå praktiken i ingenstans kan jag tala om att jag kikade om de gick bussar först innan jag visste när jag skulle börja,.,hahaha,., då skulle jag behöva vara nere i stan på busstorgen kl06,00 för att ta en buss till Ulricehamn och därefter till Dannike.... jag skulle då vara framme vid 08,30. Hahaha vilket skämt. Det är ju tur att jag har tillgång till bil i alla fall om inte annat hade jag haft problem. De som sitter och placerar ut oss VFU folk har noll koll på om vi har bil eller inte,., så om jag inte hade haft bil hade jag typ inte kunnat komma varken dit eller hem,., smart upplägg. Vår uppgift för dessa VFU dagar är att läsa en barnbok för minst 3 barn,., It´s a hard work to be a student!!!!

Mount Fuji

Som ni kanske vet så är jag gräsänka för att Tony och hans barndomsvän Henke är i Japan. Idag är jag lite extra stolt över dem. De har vart och bestigit ett litet berg på 3776 meters höjd. Kan ni fatta, de har gått bland molnen. Kan tänka mig vilken upplevelse de lär ha varit, och tröttsamt får vi inte glömma. Men som sagt jag är stolt.
Jag och Sara har vart runt i Borås idag för att ragga träbitar som vi ska ha när vi ska bygga våran sen till dockteatern. Först fick vi en stooor jävla pall på Brämhults Juice. Men den fick vi inte ens med oss i bilden så den dumpade vi. Men vi drog vinstlotten när vi hamnade på XL Bygg här i stan. Vi tittade perfekta bitar till vårt bygge!
Mount Fuji

I politikens tecken...

På söndag ska jag arbeta under valdagen. Jag ska hjälpa de som röstar bla. Ska vara på ett ställe som heter Svedjeskolan och det passar ju en gammal Sveden tjej bra med tanke på namnet. Själv har jag förtidsröstat. Det är viktigt att gå och rösta tycker jag, även om man röstar blankt så ska man dit! Nu i år gick jag ifrån min filosofi angående röstningen och röstade på samma parti som förra gången. Jag hade nämligen tänkt hinna rösta på alla olika partier innan jag dör.
Så att  det blir rättvist tänkte jag.
Så i år blev det:
För deras skolpolitik


Klamydiadagen....

Vilket underbart tillfälle att ta upp bloggen igen. Efter som vi  idag firar den officiella klamydiadagen så har jag köpt hem tårta och ska fira heeeela dagen låååång. Vilken högtidsdag!
Annars så rör det på sig ordentligt i mitt liv :) På det positiva planet vill säga... 21 December kommer att bli en speciell dag för mig. Jag ser fram emot tjugohundraelva oxå... De kommer bli mitt år tror jag med mycket stooora förändringar.
Skolan går sin gilla gång och vi har mycket grupparbeten den här kursen. Typ bara i grupp tror jag. Vilket både är bra och dåligt. Känns inte riktigt att man gör så mycket men de kanske man gör ändå. Aja mycket ordbajseri idag...
Är gräsänka oxå då min underbara sambo befinner sig i Japan med sin barndomsvän och har det trevligt. De verkar som om de har det bra i alla fall. Men jag saknar honom. Det är så tomt här hemma... bara jag å alla prylar.
Torsdag i Söndag var Lisa, Klas och Minna här och det var suuupermysigt. Kom snart ner igen för jag saknar er! Även om det är bra skönt att få sova lite samt sova i min säng. Har sussat på soffan de dagarna de var nere. Nu ska jag ta och vänta på att min karl kommer till hotellet så vi kan prata lite via skype eventuellt.
Pöss på er!!!!
En gåva till alla mina läsare:
Klamydia!!!
hoppas ni har bra virusskydd i datorn ;)

RSS 2.0