Robin kom förbi på Frank's :) Min ständiga...

2011-04-30_22_57 (MMS)

Robin kom förbi på Frank's :) Min ständiga följeslagare....


Barnmeny... Jag försöker få i mig köttet o...

2011-04-30_21_17 (MMS)

Barnmeny... Jag försöker få i mig köttet ochTony kör resten.... SKÅL!!!


Tant Ida alias hårfittan..

2011-04-30_20_38 (MMS)

Tant Ida alias hårfittan..


Parthey hos Ida och company :)

2011-04-30_20_31 (MMS)

Parthey hos Ida och company :)


Hemma

Nu har vi kommit hem från ullared och jag är lite fattigare, men det är sådant man får ta. Det var faktiskt rätt skönt att strosa omkring där idag. Det var inte alls mycket folk och när vi skulle betala var det endast en föra i kön! Underbart!
Nu slappar vi lite så ska vi eventuellt ta oss en promenad ner emot stan sen och kika lite. Bjuder på en Valborgslåt som länge.

Hemma

Nu har vi kommit hem från ullared och jag är lite fattigare, men det är sådant man får ta. Det var faktiskt rätt skönt att strosa omkring där idag. Det var inte alls mycket folk och när vi skulle betala var det endast en föra i kön! Underbart!
Nu slappar vi lite så ska vi eventuellt ta oss en promenad ner emot stan sen och kika lite. Bjuder på en Valborgslåt som länge.

Trevlig Valborg!!!


Tar mig en promenad.... Skyttet håller tyd...

2011-04-30_11_01 (MMS)

Tar mig en promenad.... Skyttet håller tydligen på till tolv så då passar jag på att ta en liten motionsrunda :)


Mörn!

Nu drar vi iväg till Tonys skjutträning och sen till....


Doftar himmelskt av skinka, mozarella, oli...

2011-04-29_19_38 (MMS)

Doftar himmelskt av skinka, mozarella, oliver, vitlök, parmesan och oregano. Oreganodoften får mig att tänka på mormor :)


Min hemmagjorda calzone :) Gött ska det b...

2011-04-29_19_35 (MMS)

Min hemmagjorda calzone :) Gött ska det bli!!!


Pizzabak

Pizzabak ala Leila Lindholm pågår här. Fredagsmys med andra ord! Tony har visat mig sina kunskaper med kniven då jag tydligen gjorde helt fel när jag skar skinka :) Hur man nu kan göra det...

Ajajajaj

F-n vad ont det gör att epilera benen! Jag är helt rödprickig, as nice! Men som tur är så försvinner det tills i morgon. Det brukar det i alla fall göra. Värst ont gör det på baksida vad och lår... ajajajaj! Nä nu ska jag se på bröllopet! Bye!!!

Ullared

På söndag åker vi antagligen till Ullared/ Gekås. Ska köpa lite småpryttlar till hemmet. Men de jag ser mest fram emot är att jag ska köpa hem lite pynt till balkongen så jag kan göra den sommarfin. Förra året hade jag inte de pengarna så jag kunde göra det men i år så ska det pyntas. Det blir ju så mycket trevligare med lite blommor och någon liten ljuslykta.
Vi har börjat göra en liten inköpslista i alla fall så jag hoppas jag hittar det jag vill ha :)

BB-snack

Alla är nominerade den här veckan. Vem vill du ska vara kvar? Jag håller på mina favoriter Peter, Simon, Martin och sara.
Rösta HÄR :) Ska bli kul att se om röstningen kommer stämma sen tycker jag.

Skål Mamma!!! ;)

2011-04-28_18_21 (MMS)

Skål Mamma!!! ;)


Ikväll...

Skare grillas,., myspys! Måste ju fira lite att denna kurs är GODKÄND och klar!!! Har vart en ganska lätt match om man ser tillbaka. Mycket att skriva men inte alltför knivigt tycker jag.

Usch

Lyssnade på Rix FM nu när jag duschade och när jag kom ut berättade Titti varför hon varit borta i två dagar. Hon hade tagit bort sin hund Alice. Man hörde hur gråten satt i halsen på henne och sen bröt hon bara ihop. Stackarn! Att förlora någon, djur som människa känns hårt och  nu sitter jag här med alldeles rödsprängda ögon..... Uscha!!!

Huvudvärk

Vart i skolena en snabbis för en examination som gick vägen. Nu har jag godkänt på hela den här kursen. Skönt! På måndag kör vi igång med en ny kurs som ska hålla på till sommaren. Ser fram emot den faktiskt och tror att den kan bli lärorik.

Natti natti. I morgon ska jag vakna upp pi...

Natti natti. I morgon ska jag vakna upp pigg och gla, kexchokla! Tack Rolle, Ida & Tony för as kul kväll. Men nu ska det sovas så kag kommer upp till examinationen i morgon bitti. Pust!!!


Enligt Ida blir ett barn till så här... Pe...

2011-04-27_21_25 (MMS)

Enligt Ida blir ett barn till så här... Pedagogiskt och bra :)


And than we have allas vår Rolend!

2011-04-27_21_02 (MMS)

And than we have allas vår Rolend!


Cp

2011-04-27_21_04 (MMS)

Cp


Glad i hatten!

2011-04-27_21_01 (MMS)

Glad i hatten!


SMS-inlägg

2011-04-27_21_01 (MMS)


Full.se

2011-04-27_19_17 (MMS)

Full.se


Vi sänder ett stort skål från Bishops här ...

2011-04-27_18_30 (MMS)

Vi sänder ett stort skål från Bishops här i Borås. Idaho är oxå här :) mysig em/kväll med andra ord :)


Unnade mig ett par Easytone för 1200kr. Ma...

2011-04-27_16_41 (MMS)

Unnade mig ett par Easytone för 1200kr. Man behöver ju bra skor när man går en del...


Ner

Dags att ta en promenad till stan och kika efter några nya trasor att hänga på kroppen. Sen blir det afterwork med killarna på Bishops :) Lövli weather by the way!!! ATCHOOOOOOOOOO!!!!

Trök

Varför ska alla pengarna ut när man väl fått in dem på kontot??? Jag gillar verkligen inte att betala räkningar! Det är djävulens påfund ;)

God morgon alla glada

Nu har jag nyligen kommit hem från träningen och ska väl strax hoppa in i duschen. Sen ska jag göra mig en latte och sätta mig med skolarbetet. Ingenting jag ser fram emot men tyvärr är det ingen uppgift som jag kan låta bli att förbereda mig på så som jag brukar göra. Jag brukar komma oförberedd och så löser det sig liksom. Jag tycker inte om att vara förberedd när man ska sitta och prata och argumentera utan jag gillar att ta det som det kommer.
*
Jag ska slå mig ner och läsa en studiekompis didaktiska ställningstagande och opponera lite på det.Vi får se hur det går och hur jag ska lägga fram frågeställningarna. Måste se till och läsa mitt egna arbete också då jag kommer att få argumentera för mitt arbete också. Jag har inte läst igenom vad jag har skrivit så det ska bli intressant att hitta alla fel och skavanker :)
*
Nä, nu ska sladdret in i duchen! Ska BARA ladda kaffet först ;)

Snart

Bedtime här hemma... I morgon bitti är det dags för gymmet :) Sen är det plugg som gäller och det är ett MÅSTE!

Överenskommelse

Igår var första dagen på Tonys och min överenskommelse. Promenad varenda dag handlar det om. Enda ursäkten är om det spöregnar eller sjukdom. Så nu väntar jag att min älskade man ska komma hem så ska vi ta en lite promenad och passa på att handla lite.
Känns så jävla skönt nu efter London på något vis. Jag är mycket piggare i kroppen. Jag hade riktig vikt ångest då jag såg framför mig alla semesterkilon som eventuellt lagts på efter britternas flottiga kost och alla alkoholhaltiga drycker som har vandrat runt i denna slappa kropp. Dock fick jag en glad överraskning då jag tappat 1 kg på 3 dagar. Det tackar vi för och motionerar vidare!
Nu skulle jag vilja köpa mig ett par nya träningsskor, Easytone, men de de kostar ju över tusenlappen så de blir inget med det inte!
Nu ska jag svira om till träningskläder så jag är redo :)
Livet är underbart, glöm ALDRIG det!!!

Sjukt mycket

Vitsippor ute ljust nu... fullt överallt! Passade på att fota några av dem på min promenad emot skolan idag.

Morning

Åh... jag har sovit såååå gott inatt! Det har jag inte gjort sedan innan vi åkte till London. Vaknade ju ybertidigt därborta men det kan ha haft och göra med världens mest obekväma sängar också.
Snart ska jag ta mig en promenad ner till skolan för att se hur det går för Robin med han arbete och om jag har tur har jag fått ett PIM med ett arbete jag ska opponera på. Skulle vara bra för då kan jag fixa det lite snabbt.
Tycker i och för sig synd om hon som ska läsa mitt :) Jag har ju inte läst igen om det själv ens utan bara försökt fått med så mycket ord som möjligt för att få ett G... hahaha
Aja det ordnar sig med skridskorna....

Ett allvarligt snack!

Vi gick lös på alkohol som helium denna parkhängskväll...

London bildbomb


Idag kör vi grilldebuten här hemma. Vi vän...

2011-04-25_13_59 (MMS)

Idag kör vi grilldebuten här hemma. Vi väntar på Rolle oxå som ska vara med oss och dela denna underbara eftermiddag. Måste bara säga att jag saknar sommarvärmen i London...


Hello

Ska ta och sätta mig och göra en seriös uppdatering senare ikväll med lite bilder från dagarna som gått både i London och här hemma i Sverige. Vi håller på att fixa i ordning oss nu för vi ska åka en sväng till media markt och sen handla lite till vår grillning som kommer ske vid 13-14 tiden idag. Mys pys! Jag ska även försöka hinna med att få lite sol på mig.
Så vi hörs av lite senare som sagt! Nu ska jag njuta av livet utanför datorn istället...

Hemma igen

Nu har vi landat i Sverige igen och jag har även landat i min soffa... Borta bra men hemma bäst som man säger :)

<3 Malin <3

Idag är en dag som jag aldrig kommer att glömma. Samtalet jag fick hem av min kompis Martin som sa att Malin hade dött. Jag kommer ihåg det som igår. Jag trodde han skämtade och vart fly förbannad att han kan ringa och ljuga om en sådan allvarlig sak. Han skulle ta flyget hem från Göteborg där han bodde då, våren för 7 år sedan. Det var inte förrens jag satte på radion och hörde om dödsbranden, där 2 av 4 personer i huset befarades vara döda, som jag eventuellt förstod vad som hade hänt.
Jag bröt i hop och ringde min dåvarande sambo som även han var vän till Malin. Fick inte fram ett ord... bara Malin och död. Han kom hem på en gång...

Synen när vi stod där allihopa utanför det pyrande huset och såg upp emot Malins sovrumsfönster... Fy!

Malin blev bara 22år. Men jag fick njuta av hennes närvaro en stund och jag kommer ALDRIG att glömma henne... hennes skratt, den där jävla väskan mitt på dansgolvet, kjolen, buffaloskorna och hennes favoritparfym Davidoff Cool water, det finns mycket som jag inte kan skriva på den här sidan. Ett exempel är _ _ _ _    _ _ _.
Hon finns alltid i mina tankar och kommer alltid att finnas där!




Texten från hennes dödsannons om alltid finns med mig i min plånbok:

Vi älskar Dej
Du finns alltid
i våra tankar





En snabb uppdatering

Nu sitter vi i foajen och kikar vad jag och Tony ska gora for roligt pa varan ensamma dag. Igar vart det en massa vin, men vi ar pigga anda...

Gl'a Pösk!!!

Bilden är från förra året,.,  men den får duga,.,

Landa

Nu ska vi ha landat på Stansted om allt har gått som det ska :) Nu ska här semestras!!!

Flyg!

Detta är ett tidsinställt blogginlägg
NU ÄR VI PÅ G UPP I LUFTEN!!!

Time

2011-04-20_09_52 (MMS)

Time


Nu har vi checkat in och nu återstår det b...

2011-04-20_08_42 (MMS)

Nu har vi checkat in och nu återstår det bara att vänta. Vet inte riktigt när det är dags för bording men det bör ju vara kring 10 snåret.


Nu... Popcorn och film...

2011-04-19_19_50 (MMS)

Nu... Popcorn och film...


Dags att ta tag i hemmet

Här ska de tvättas och eventuellt städas lite... det beror på vad jag känner för :) Men tvätta bör man, i alla fall när man ska ut och fara :)

Resesällskap

De här två nötterna ska följa på resan... det var den bästa bilden jag kunde hitta på dem... tyvärr...

Kan ni fatta... Vi drar till London i morg...

2011-04-19_09_40 (MMS)

Kan ni fatta... Vi drar till London i morgon!!!!!!!!!


Har varit ner på knalleland en sväng men d...

2011-04-18_16_10 (MMS)

Har varit ner på knalleland en sväng men de var så jävla varmt så jag drog hem igen. Nu har vi varit och handlat lite pyttipanna det firas till synes med ett äpple i solen... Underbart väder!


At the gym... Hurtigt...

2011-04-18_07_36 (MMS)

At the gym... Hurtigt...


God morgon...

Uppe i ottan. Ska iväg och gymma lite med Idaho... Sen ska vi fixa lite pluggich. Snart SEMESTER!!!

Men HERREGUD så röd.... Hahahaha

Men HERREGUD så röd.... Hahahaha


Passar på att sola lite medan solen är när...

2011-04-17_16_33 (MMS)

Passar på att sola lite medan solen är närvarande... Avnjuter även en kopp kaffe dagen till ära.


Morning...

Pigg och glad idag med. Igår var jag på sprudlande humör och jag hoppas den känslan håller i sig idag med. Idag ska jag åka till Lager 157 och kika lite. Mannen blir kvar hemma för han mår inte riktigt bra och vi vill ju inte vara sjuka nu när vi ska åka. Så han håller ställningarna här hemma istället.
Sådär då ska jag bara borsta matsalsmöblerna och dra vidare...
Tjingelling!

Men va FAAAN!!!! Inte nu igen!

2011-04-16_23_56 (MMS)

Men va FAAAN!!!! Inte nu igen!


På väg till Ida och Martin...

2011-04-16_18_55 (MMS)

På väg till Ida och Martin...


Så där ja... Nu vart jag fin! Jaha... Va s...

2011-04-16_13_45 (MMS)

Så där ja... Nu vart jag fin! Jaha... Va ska jag göra nu då, packa upp kanske?


Nä... Nu lär jag göra mig i ordning tycker...

2011-04-16_13_13 (MMS)

Nä... Nu lär jag göra mig i ordning tycker jag. Dags att sätta på ansiktet.


<3

Jag älskar den här mannen! Bara för att han är han. Han gör mig lycklig <3


Planering

Ikväll ska vi hem till våra resepolare Ida och Martin för att planera lite inför vår Londonresa på Onsdag. Ska verkligen bli skitkul att åka iväg. Underbart!
Har funderingar på att ta med mig datorn så jag kan blogga lite därifrån men vi får se...

Det går bra nu...

32... jag e nöjd, det måste jag ju säga. Down, down, down we go...

Mig kan man ALDRIG lita på :)

Vägen ut på tv. Det var länge sedan jag såg den så den får helt enkelt stå på ett tag.

Nu ska det bli...

... filmmys med mig själv. Idag bjuds det på:
'
Såg den på bio när jag var en 9-10 år med mor min om jag inte minns helt tok...

Kör lite lugnt och skönt soffhäng med mig ...

2011-04-15_16_07 (MMS)

Kör lite lugnt och skönt soffhäng med mig själv. Kasst väder ute :( Men ikväll ska jag laga lite god mat till mig själv. Kycklingfile med kantarell och congacs creme fraiche... Nom nom!


Det är skönt att vara hemma

Borta bra men hemma bäst brukar det ju heta och jag håller med. Jag har haft det jättebara hemma i Falun och jag har hunnit träffa mycket av vännerna och familjen. Det är skönt. Nästa gång jag åker upp blir det att flyga oxå. 17 Juni om inget annat tillstöter vill säga. Sen stannar jag till efter midsommar, skönt skönt!
Igår när jag kom hem möttes jag av en liten sjukling. Tony har blivit förkyld stackarn. Sen drog vi ner på stan och käkade en varsin god köttbit på Georges. Tog mig ett välförtjänt glas rött till maten. Därefter var det ju Thomas Di Leva som hägrade. Antingen så älskar man honom eller hatar honom. Vi älskar honom. Han är underbar och rolig. Han har humor den killen! Tro det eller ej!
Nu blir jag snart gräsänka igen. Tony åker upp till Jönköping och fixar till motorcykeln. Jag ska bara njuta!

Di Leva

Underbar säger jag bara!!! Han var helt underbar!!!



ojojoj

Vilken dålig uppdatering det har vart idag då? Får skylla på att min telefon har ballat ur så jag inte har kunnat uppdatera som jag har velat.
Min dag:
  • Lisas pappas jobb
  • Stan
  • Jobbet, träffade mina morsor... Underbara!
  • Mamma och pappa för att inta favoriträtten, Kalops.
  • Jobbet igen en snabbis
  • Hem till Martin... Källe kom förbi och det vart en hel del känna på allt daller på denna kropp.Både lite är och där. Favoriten för martin var nog min stjärt och armarna... Han är inte riktigt riktig den där människan. Inte jag heller kanske som låter dem klämma och känna :)
  • Nu har jag landat nere i källaren i dubbelängen och skriver detta givande inlägg.
Så nu säger jag godnatt. I morgon bär det av hem till Borås igen. Planet går 13,15 och landar 14,15. Kvällen kommer att spenderas med Tomas DiLeva.

Morgonutfodring

2011-04-13_07_30 (MMS)

Morgonutfodring


Avancerad pajbakning satte Lisa mig på med...

2011-04-12_14_56 (MMS)

Avancerad pajbakning satte Lisa mig på medans hon själv stryker på finduken... Hoppas de blir gött!


Barnvakt

Nu har vi varit iväg och hämtat hem Minna från förskolan. Lisa drog iväg till stan en snabbis så nu öär jag barnvakt åt ett sovande barn. Tänkte eventuellt försöka plita ner de återstående 1000 orden till mitt didaktiska ställningstagande nu när jag har lite tid över. Vi får se hur det går med den saken.
I eftermiddag får vi lite besök av några gamla Svedenflickor och en bebis. Ska bli trevligt att träffa dem, det var ett tag sen.

Sedär... Mina vackra mansfötter... Här kan...

2011-04-12_10_25 (MMS)

Sedär... Mina vackra mansfötter... Här kan vi se den horröda färgen. Vi kan även se mina ihopväxta tår som jag är så stolt över...


Fixardag... Lisa finar till sina naglar oc...

2011-04-12_10_19 (MMS)

Fixardag... Lisa finar till sina naglar och jag ger mina tånaglar en vacker nyans av horrött... Tyckte att det passade mig...


Detta mina vänner är min hotellvärdinna fö...

2011-04-12_09_48 (MMS)

Detta mina vänner är min hotellvärdinna för min vistelse här hemma i Falun. Världens bästaste Lisa! Även hennes sötböna ni kunde se på bilden igår. Löv ya!!!


På besök i gräddhyllan hos Herr Källe... F...

2011-04-11_20_15 (MMS)

På besök i gräddhyllan hos Herr Källe... Fantastiskt trevligt!!!


På sveden och kikar på när min käre mor ri...

2011-04-11_19_20 (MMS)

På sveden och kikar på när min käre mor rider. Sveden kommer alltid att vara i mitt hjärta då det var här jag till stor del växte upp och tillbringade den mesta av min vakna tid då jag inte var i skolan eller hemma.


Så där ja... Var iväg till världens bästa ...

2011-04-11_14_39 (MMS)

Så där ja... Var iväg till världens bästa frisör och hälsade på en snabbis, ingen mindre än Miss Martin! Just nu har jag placerat röven på mitt gamla jobb nämnligen plan 4 på Smedjan.... Men jag ska inte göra ett skit... Bara glo på andra som jobbar! Så kom tillbaka in om någon timme igen för då befinne jag mig någon annan stans...


Sagostund med världens bästa!!!

2011-04-11_13_07 (MMS)

Sagostund med världens bästa!!!


Bordingpass... Nu ska vi snart kliva på :)

2011-04-11_09_39 (MMS)

Bordingpass... Nu ska vi snart kliva på :)


Varför ska just jag hamna på toaletter som...

2011-04-11_09_29 (MMS)

Varför ska just jag hamna på toaletter som snusk har varit på innan? Inte första gången om vi säger så...........


Korsord är ett bra alternativ att ta till ...

2011-04-11_08_07 (MMS)

Korsord är ett bra alternativ att ta till när det ska väntas.....


Sitter på flygplatsen och glor... Ska ta o...

2011-04-11_07_51 (MMS)

Sitter på flygplatsen och glor... Ska ta och gå in och köpa mig en kaffe och smörgås tror jag bestämt!


Grötfrukost

Mumsar i  mig men halva portion havregrynsgröt så jag står mig en liten stund till. Idag styr jag ju min kosa emot Falun med flyg. Ska bli sköj! Det som är mindre roligt är att inte flygbussarna går så frekvent vilket innebär att jag måste spendera lite mer än 2 timmar på Landvetter. Fanns iof en buss som kom fram 10.00 och mitt flyg går 10.35. Men jag vill inte riskera något så då sitter jag hellre och glor  då jag är världsbäst på att vänta...
Så halv sju går bussen ner till stan och 07,10 tar jag flygbussen ut till Landvetter.
Hare bäst!

Långsamt....

.... så sjukt uttråkad just nu men vad ska jag göra tro???

Kladdkaksmuffins

Idag har jag bakat lite till min man... eller om jag tar med mig hem till Falun och bjuder på kanske??? Vi får se. Saken är den att jag råkade smaka på lite smet i all hast och på grund av det fick jag ostbågsmage! Så de ska jag INTE gör om igen!
Håller på att packa det sista inför flygturen hem till Falun i morgon. Ska bli så roligt att få komma hem lite och boosta mig med lite vänner och familjetid en stund så klara jag mig ett tag till. Tänk vad man uppskattar sina vänner och familj mer när man inte ses så ofta men ändå så vet man att de alltid ställer upp! Det är fantastiskt!
Lite nervös är jag allt inför att flyga i det lilla planet. Har inte flugit i ett sådant sen jag flög från Borlänge till Göteborg för att hälsa på Martin när han bodde här. Då förstod jag aldrig att jag var i gbg för att de hade gått så fort att åka. Så vi får se om jag förstår att jag har varit hemma den här gången :)
Dörren står på vid gavel här hemma och jag njuter av den varma solen och fågelkvittren. En och annan nysning har jag fått med också vilket innebär att pollininsäsongingen har kommitten hitinen... ATCHOOOO!!!

Ändrade planer

Var ju meningen att jag skulle ha åkt till Linköping över dagen för att hälsa på höggravida Sara. men nu vart det ändrade planer då bebisen vill komma ut. Så vi skickar ett stort lycka till Saras familj som kommer att utökas till 4 :)

Fredag

Har städat hela lägenheten förutom Tonys hörna för den får han ta själv. Ska sätta mig och bränna en skiva till Sara som hon ska få i morgon om bebisen fortfarande är kvar i maggen. Jag hoppas på det :)
Så... glad fredag till er alla!

Bloggutmaning

Någon som har en bloggutmaning på G? Lite sugen...

Måtte Sara knipa ihop...

För då är det jag som hälsar på i Linköping på Lördag!

Såååå Glad!!!

Nu är det officiellt, jag anländer på Dala Airport 11:35 måndagen den 11 April och återgår till Borås den 14e. Snabbvisit men vi har biljetter till Di Leva på kvällen så jag måste hem. Sen är det ju London som hägrar efter det :)


Min man är värd att skämmas bort... Maten ...

2011-04-05_17_00 (MMS)

Min man är värd att skämmas bort... Maten på bordet när han kommer hem...


Hemmadag

Idag njuter jag av att bara gå hemma och strosa. Men i morgon klarar jag nog inte mer så då drar jag mig emot skolan och försöker mig på portfolion och det sista på det didaktiska ställningstagandet.
Hade tänkt mig en promenix sen men det regnar ju så vi får se hur det blir med de.
Nu ska jag titta på nya Desperat Housewives avsnittet. Som jag har längtat, det har varit uppehåll i USA i en månad nu...

Näää...

Nu ska sunkmaja ta sig en dusch... Här ska fräschas upp!

Nu är den här... Sjukt fin och sjukt nöjd....

2011-04-05_12_53 (MMS)

Nu är den här... Sjukt fin och sjukt nöjd. Lite stor dock men det kan nog min man fixa.


Jag är verkligen SJUKT snygg idag!!! Men j...

2011-04-05_11_28 (MMS)

Jag är verkligen SJUKT snygg idag!!! Men jag är ledig så jag ligger på latsidan. Ska väl in i duchen sen nån gång i framtiden.


En cafe latte och våra bästa år. Livet som...

2011-04-05_11_07 (MMS)

En cafe latte och våra bästa år. Livet som student är underbart!


Nice städfrippa!

2011-04-04_20_29 (MMS)

Nice städfrippa!


Dagen har gått i ett

Och tekniken har INTE vart med mig idag. Dagen började med att jag glömde telefonen och USB minne hemma. kom på det när jag nästan var uppe vid bussen. Fick skynda hem och typ springa upp. Just då kom bussen. Sen drog jag till skolan en snabbis och vi gjorde klart temaarbetet. sen tog jag bussen hem.

Fick panik när jag kom på att FAN, jag glömde laddaren till datorn i grupprummet. försökte ringa Ida men telefonen ville inte. Var tvungen att starta om den flera gånger. Till slut fick jag igång den så på ass så jag kunde ringa. Hon hittade den i alla fall. Väl hemma slog jag igång min lilla dator. Då poppar jordens blåaste varningsmeddelande upp att det var ett allvarligt fel på datorn men jag skulle prova att starta om. Sen funkade den som den skulle.

Började städa lite smått. Sen ner på stan för att hämta laddaren hos Ida och åka hem med Tony. Iväg och handla... Hem laga mat... Tony formaterar om hela jävla telefonen... Jag installerar appar för fulla muggar... Lagar mat... Städar det sista... våtdammtorkar, damsuger och torkar golv.
Nu har jag landat i soffan. Ska snart vika all jävla tvätt som ligger på hela sängen.

Klick

Tänk va det är enkelt att handla på nätet. Nu väntar jag på att denna skall trilla ner i postlådan.

Arvet

Jag har ärvt fina saker av mina föräldrar:
  • Simhud mellan tårna (tack pappa)
  • Färgblind (tack mamma)
  • Närsynt (detta klandrar jag både mamma och pappa för)
  • Envis (har mamma att klandra även där)
  • Lång stubin innan det väl smäller (tror detta kommer ifrån min käre far)
Det är detta som gör mig till den jag är.

Köttfärslimpa in the making...

2011-04-03_16_23 (MMS)

Köttfärslimpa in the making...


Usch! Min halsduk luktar blött får! Luktar...

2011-04-03_15_59 (MMS)

Usch! Min halsduk luktar blött får! Luktar inte mumsmums. Måste komma ihåg att inte ha den när det regnar ute!


Nu var det klart. Temaarbetet är inskickad...

Nu var det klart. Temaarbetet är inskickad och klar. Har till och med hunnit vara en sväng till knalleland. Skulle dock ej ha gjort det för det var packat med barn och kissfjortisar... Eric Saade var på besök visade det sig. Nu sitter jag på bussen hem. Ska avänga ihop en köttfärslimpa. Gött gött!


Ajajajaj

Börjar få en finneluring i örat. Inte skönt kan jag meddela.
Nu sitter jag här i skolan och skriver på mitt temarbete för fulla muggar. Det går i en rasande fart och jag hoppas bli klar med det idag då vi har en  deadline kl 12 på tisdag. Då skall bäde gruppens och det individuella arbetet vara färdigt.
Jag har varit i skolan sedan kl 9 i morse,.,

Middag på Babbel.

2011-04-02_16_37 (MMS)

Middag på Babbel.


Lördagsplugg = Jag försöker få lite gjort.

2011-04-02_11_12 (MMS)

Lördagsplugg = Jag försöker få lite gjort.


God morgon

Lite sovmorgon vart det idag i alla fall. Gick upp vid åtta tiden. Dagen igår på fritids gick så mycket åt skogen som det kunde tror jag :) Jag hade två barn men det kändes som 42. De lyssnade inte på någonting som jag sa och trissade upp varandra upp åt väggarna. När jag väl fått ut dem till rasten och klockan ringde så kom inte mina små hjärtegryn in så jag fick ta hjälp av en av 1-3 lärarna som visslade in dem. Därefter tog deras lärare to be över och gav dem en rejäl avhyvling. Då vart det lite bättre men hela dagen var helt kaos.
Det roliga är att det var jag och en ensam kille fram till kl 9. Vid tiotiden var jag redo att åka hem och skita i allt. Ingen bra dag med andra ord. Tänk att jag som 30åring inte kan ha koll på två 6åringar... Det är fan inte klokt... hahahaha
Men idag är det nya tag och jag ska ner till skolan och försöka plugga lite. Vill få lite gjort så jag inte behöver stressa sen. Det är skönt att ha lite framförhållning.

Bildbevis. Nu ställer jag in kaffet jag kö...

2011-04-01_12_23 (MMS)

Bildbevis. Nu ställer jag in kaffet jag köpt och fyller i listan.


Yippie!

Idag är det sista dagen på VFUn för den här gången. Jag har längtat efter denna dag sen innan praktiken började till och med. Det ärt inte för att jag inte har trivts för det har jag. Men jag har varit så otroligt opeppad inför det här och velat vara kvar i skolan.
Idag är jag ensam med tre av förskoleklassbarnen för att förskoleklassen är lediga på Fredagar. Så nu är jag på fritids hela dagen. Tre grabbar och jag. Humn.... undra va man ska hitta på. Jag vet i alla fall så mycket att de här killarna kommer att göra vad som helst för att irritera mig och hitta på sattyg :) De är lite deras grej. Så håll tummsen för mig nu att jag inte kryper ur skinnet.
Ja så efter den här dagen är det otroligt mycket pappersarbete som ligger framför mig. Så jag ska ju till skolan i helgen och försöka få någonting gjort.

RSS 2.0