Trött

Nu har jag äntligen kommit hem. Har både hunnit med skola och jobb idag. Så nu har jag landat i soffan och jag är typ död kan man säga. Arbetet med badrummet knallar på. Nu är allt kakel uppe i alla fall.
Källe, tyvärr så gick inte filmen att få upp. Jag har försökt. Sorry!

Hemma igen

Nu har vi landat i Borås igen. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga...

God morgon!

Nyss vaknat upp här hos Martin.Gårdagen var trevlig och resulterade i ca 2dm bortklippt hår, blonda slingor, 450kr fattigare (smink) och kronan på verket en härlig 40års fest.
Idag är det dags för hemfärd igen men FÖRST ska jag få träffa Lisa och kompani :) Underbart. Sen ska vi hem till mina föräldrar och äta middag innan Tony och jag styr kosan till Borås och verkligheten igen. Lite pänd på om vi har toalett när vi kommer hem eller om den är bortkopplad. Håller tummarna för det sistnämda då det betyder att golvet är lagt och badrummet snart är i ordningställt igen.
Pöss på er och ett stort tack till Helena & Fredrik för den trevliga gårdagskvällen. Dessutom ett extra tack till Fredrik som beslutat att göra Helena till en fullfärdig medlem i familjen Buller. Bästa nyheten på länge!!!

Tuttchock!

2011-02-26_22_31 (MMS)

Tuttchock!


Mitt Falun... Älskar de små röda husen...

2011-02-26_11_17 (MMS)

Mitt Falun... Älskar de små röda husen...


Snart frisstime

Ja idag ska jag till Martin och klippa mig, det var ju ett tag sedan om vi säger så. Jag brukar alltid låta honom bestämma hur jag ska ha det så även denna gång. Vad jag har förstått så kommer det vara en hel del hår som kommer att ryka på detta huvud. Jag litar på honom så jag hoppas det blir bra. Kommer nog dokumentera lite när jag väl är där.
Men nu ska jag först bort till kina kollegor en stund och snakca lite skit med dem. Tony har dragit till Kupolen för att försöka hitta något att ha på sig till Helenas 40års fest. Inte nog med det Min bror Fredrik friade till henne igår!!!! Hon sa JA och jag är överlycklig! De passar så bra ihop och jag önskar dem all lycka här i livet!
Nä nu ska jag komma i kläderna så jag kan gå till Magise, Martan och Jorun...
Pöss så länge!

And we are on our way! Falun here we come...

2011-02-25_12_24 (MMS)

And we are on our way! Falun here we come...


Dessa älskade seminarier!

2011-02-25_10_01 (MMS)

Dessa älskade seminarier!


Nu drar jag!

Till skolan för ett litet examinationsseminarium sen är det Tony och jag som sätter oss i "Plupp" och drar till falukorvens hemort! Ska bli sååå kul och träffa alla mina älskade vänner och familj. Planerar även att komma upp ett längre tag i april om min planering går som den ska :)

Födelsdagsbarn!

Och inte vem som helst heller. Min svägerska Helena fyller år idag och det är henne vi skall fira hemma i Falun.
Så från oss här i Borås, ett rungande GRATTIS till dig! (Självklar är Gertrud medräknad bland oss grattande)

Packing

Packar här hemma... För i morgon åker jag och Tony hem till FALUN!!! Yay!!! Dock längtar jag inte till en stad som har mellan -20 till -30 grader just nu. Men jag får bita ihop och ta med mig varma gosiga kläder!

Demonstranter på torget här i Borås. Vet i...

2011-02-24_16_39 (MMS)

Demonstranter på torget här i Borås. Vet inte va de demonstrerar för, men jag tyckte mig höra ordet hamburgare?


Tidsfördriv på föreläsning...

2011-02-24_14_51 (MMS)

Tidsfördriv på föreläsning...


Tacka gud!

För sovande jour! Får den här månaden över 7000kr i lön! Gissa om jag är glad... Shopping i London säger jag bara!

Badrum, dag 5


Blir sugen på att dansa...

Löv den här! Helt UNDERBAR!!!!

Big Brother

Ja, jag vet det är B. Men va fan jag har ju slutat med alla mina facebookspel så nån last måste jag ju få ha här hemma på kvällarna och BB är perfekt för det. Så nu ska jag yttra mig lite om dessa nötter som sitter i det sk glashuset och tävlar om en plats in i det riktiga huset.
Två ska in och två ska bort!

Gurkan:
Humn... Ja va ska man säga. Räcker det inte att han vart med och skämt ut sig i andra program? Orkar inte höra på hans tjatter. Eller jag hör ju knappt va han säger heller för den delen. Nä... han vill jag inte ha in i huset!
Jimmy:
Öhhh... Nä! INTE IN I HUSET!!! Fattar inte vad han säger och tål inte och se honom heller med hår, keps å solbrillor.
Sophie:
Jorå nog kan väl hon få komma in tycker jag allt. Hör knappt va den flickan säger heller men hon verkar helt reko i alla fall till skillnad från de där kufarna ovanför.
Roza:
Söt tjej och den enda jag verkligen hör vad hon säger. Välkommen säger jag!
.
Sådär där har ni mina åsikter. Jag vill ha in Sophie och Roza eftersom jag stör mig nå så fruktansvärt på de andra två kufarna. Men iof så kan ju det vara så att andra oxå gör det och det skulle bli jävla bra tv med de där nötterna i rutan. Sen vill jag vänligt men bestämt vilja ha BB textat. Alla dessa skåningar som jag inte hör va de säger. Kul att titta då???

På knalleland... Tony är i full färd med a...

2011-02-23_17_46 (MMS)

På knalleland... Tony är i full färd med att äta upp resterna av min kebab = 90% av den. Jag ska försöka hitta något nytt att ha på mig till bästa svägerskans 20årskalas på lördag. Puss på er! Jag är en lycklig flicka!


Nu så...

... har jag planterat arselet i skolan igen. Dags att producera ett paper till fredagens seminarium. Går rätt ok men det blir inte mycket nedskrivet den här gången.
Besöket som jag var på gick helt ok. Och ja Källe... jag var till det du benämner som Dr Vulva. Hahaha!

Dagen

Innefattar ett besök som jag inte ser fram emot. I alla fall inte sen jag googlade om det. Ajajajaj... Men det är bara och bita ihop och se glad ut och hoppas att folk överdriver!

Badrum, dag 4


En favorit

En av mina favoriter just nu...

Suck... Vi har glömt vika tvätten får förr...

2011-02-22_16_18 (MMS)

Suck... Vi har glömt vika tvätten får förra tvättillfället... Inte OK!


Här råder febril verksamhet

Karlarna springer skytteltrafik här hemma. I morse kom kakelkillen igen, skittrevlig måste jag säga. Nu kom även målargubben även han är hur trevlig som helst. Det är väldigt roligt att höra dem tjafsa och gnabbas :) Själv är jag nyligen hemkommen från gymmet efter lite powerwalking på löpbandet i 40minuter. Var även iväg och sålde lite böcker... Catching!
Nu ska jag bara softa en stund därefter vankas det tvätt, alltid lika roligt... Kul!!!

Mina favoriter

Favotit godis: Äter inte godis längre, men förr var det surt surt surt!
Favorit mat: Kött kött kött
Favorit väder: Lagom varmt typ 15 grader och sol är nice
Favorit restaurang: Texas Longhorn
Favorit färg: Svart, lila
Favorit bil: Renault 5 
Favorit mobil: Samsung Galaxy S
Favorit GB glass: Äter inte glass heller längre men förr var jag en sucker för Ben&Jerrys, chunky monkey
Favorit parfym: Marc Jacobs, Daisy
Favorit musik: R&B och 90tals klassiker
Favorit TV serie: Americas next top model
Favorit film: True Romance
Favorit designer: Oh... nada
Favorit butik: Make Up Store
Favorit skådis: Mikael Persbrandt
Favorit drink: Rosapantern
Favorit frukt: MANGO!!!
Favorit semester ort: Thailand
Favorit träningmetod: Ridning
Favorit skönhetsknep: Vaselin på ögonfransarna under natten.

Ledig dag :)

Tony har dragit till Stockholm över dagen för att jobba. Själv är jag hemma och tar det lugnt. Ska iväg och gymma vid 10 sedan kränga iväg lite böcker så jag får lite kosing...

Säger bara en sak...

Big Brother... Vilka jävla stolskott... Men inte fan kan jag sluta titta för det heller. Dessutom e jag lite smått avis, för jag skulle lugnt kunna spendera hundra dagar inlåt i ett hus med en massa puckon...

Badrum, dag 3

Våtrumsskyddet är på G...

Mina nya skor och annat trevligt

Dagen har vart soft och trevlig med en shoppande Sara :) I och för sig så shoppade ju jag med lite grann. Kom hem med ett par nya Converse skor för 400:- 10par strumpor. Strumpor på lager är ungefär lika självklart som värmeljus på IKEA för mig. Sedan köpte jag även en t-shirt till min man också. Tyckte han kunde få en.
Ikväll är det premiär på något jag har längtat efter och saknat ett tag nämligen Big Brother, ja, jag vet det är lame men va fan... det är ju kul med folk som gör bort sig i tv.
I morgon är det måndag igen och dags för träning med Ida, nice nice. Nu blir det träning varenda dag tills vi drar hem till Falun på Fredag :)

Lager 157. Jag står vackert utanför och vä...

2011-02-20_14_59 (MMS)

Lager 157. Jag står vackert utanför och väntar medan Sara provar kläder... Själv kommer jag bli ägare av ett par nya Conversedojjor...


Just nu sitter jag och Sara i biltvätten.....

2011-02-20_12_50 (MMS)

Just nu sitter jag och Sara i biltvätten.... Det ni!


Melodifestival och QX-gala

Bättre kväll får man leta efter! Chipsen och läsken är införskaffade... Sara kommer hit... Ja, va mer ska man säga? Bra kväll helt enkelt!

IKEA

2011-02-19_16_00 (MMS)

IKEA


Ikea

Ja, förhoppningsvis kommer vi till IKEA idag. Vi måste inhandla lite till badrummet, skåp och lampa bla. Sara ska också hänga med eventuellt, hope so... Aja, vi får la sen när vi kommer iväg.

Film

Har sett Dear John för mig själv ikväll. Bra film måste jag säga...

Proppmätt

Just käkat tacos med Tony. Fick i mig liten halv tortillia. De e bra det för då kan jag äta andra halvan till lunch i morgon.
Fredagsmyset är igång!

J-vla telefonförsäljare

Nu ska jag inte dra alla under en kant, men de som inte kan ta ett NEJ kan dra och hel-ete! Ringde en jätte käck tjej till mig idag på mobilen och konstaterade att jag köpt tandblekning av dem. Sa då att jag inte var intresserad... men om du får det till... Nej sa jag! Jag vill inte ha nå tandblekning det spelar lixom ingen roll...Var du inte nöjd med produkten i sådanda fall vill jag ve... Men herre gud det spelar ingen roll, skit i det du jag vill inte ha! Ja men var du missn... KLICK!!!
Folk som inte fattar!!!
Oki de gör bara sitt jobb, men hur kommer det sig att man alltid hatar telefonförsäljare, jo för att de aldrig ger sig!

Sovmorgon

Äntligen sovmorgon! Hur skönt och soft som helst. Hade tänkt gymma idag på förmiddagen men jag sov istället och tar en promenad hem från skolan sen istället. Är grymt väder med solsken, dock lite kallt men de får man ta!

Badrummet

Ingen bild på det idag då de bara lagt till gips i fönsternischen. I morgon får vi sova ut för hunkarna kommer inte, härlich! På måndag kommer herr kakel, fredag herr målare :)
Men herregud nu generaliserar jag!
Vad är det som säger att det är killar som kommer???
Nu skulle jämställdhetstanten ha sett mig, hade fått onda ögat. Ett lika ont öga som när jag sa att jag vill ha en äldre manlig läkare... Om blickar kunde döda, hahahahaha!

Herregud!

Helena har skrivtorka! Lite jobbigt. Men de här vi har haft i skolan den här veckar har inte varit direkt mycket att hänga i julgranen om vi säger så.
Jag gillar och skriva lite va de olika författarna och föreläsarna tar upp och sedan återkoppla detta till mig själ och min roll som blivande pedagog. Men detta är svårt att göra när man inte känner att de föreläsningar och workshops jag vart på i veckan har gett något. Jag är helt enkelt tvungen att försöka sätta in allt i en text om mitt stundande temaarbete, monster. Vad kan jag använda mig av? Hur ska jag arbeta? Varför har jag valt att använda detta? De didaktiska frågeställningar helt enkelt. Lättare sagt en gjort. Har skrivit en halv sida på 10 minuter och fått in alla muntliga referenser. Så imorgon ska litteraturen in. Men inte idag för jag har ingen lust.

Folk som kryper in under skinnet...

... på en. Jag blir så j-vla irriterad. Dels på personen i fråga som jag inte tål, och dels för att jag låter personen ha sådan stor inverkan på mig. Jag känner mig sjuk bara av att se personen. Helt sjukt! Finns det något botemedel tro? Jag menar, personen har inte gjort mig något illa men jag retar mig på minsta lilla och bara fräser tillbaka! FY MIG! Idag har jag fräst,fräst och fräst, varit väldigt irriterad men ändå låtit glorian tindra som aldrig förr. Jag är falsk oxå. I'm a bitch, får nog leva med det...

Lite lugnt...

... här idag. Har lite att pyssla med. Ska fixa lite skolarbete om jag nu får tummen ur.

Det går bra nu!

Är sjukt glad för Sandra och Lillen skull! De verkar ha fått tag på en toppen häst, och toppenhästen har fått toppenföräldrar! Grattis, det är nog det enda jag kan säga :)

För att läsa hela artikeln från Aftonbladet klicka här. Även bilden kommer därifrån

God morgon

Träningsvärken har gjort sig påmind ännu en gång. Men den här gången kan jag röra mig normal i alla fall och långt ifrån den smärtan jag hade efter Bodypump passet. Hua!
Ska iväg ock träna igen nu vi 10... Det är ju därför jag går upp 06:40, varför sovmornar??? Sen är det skola. En helt vanlig dag i mitt skandalösa liv med andra ord!

Filmmys

Åh jag har sett en sjukt bra film med min favvo sångerska, Christina Aguilera! Cher går ju inte av för hackor heller förstås. Satt och log min igen om hela. Det var en feel good film som fick mig varm i själen. Mycket glitter, glamour och bra musik! Den rekommenderas varmt!

Badrum, dag 2

Gipsväggarna uppe :) Vilket resulterar i oerhörda mängder byggdamm i hela lägenheten. Men vad gör det!

Gym... Check! Nu vankas det mellis sen lit...

2011-02-16_10_39 (MMS)

Gym... Check! Nu vankas det mellis sen lite drama. Livet leker och jag har väldens bästa pojkvän som jag älskar! Jag är på TOPP helt enkelt! Ursäkta den kassa bilden ;)


Major rensning på fejjan

Jag har haft en rejäl rensning på Facebook, -81 pers för att vara exakt. Jag har idag gjort slut med allt vad facebookspel heter. Idag åkte Cityville! Jag har förstått att jag inte har tid för sånt skit nå mer. Finns roligare saker att göra på fritiden, gymma tex?
BYE BYE!!!

Sovmorgnar som inte blir av

SDet är väl det sämsta med att ha hantverkare här hemma. Man måste upp så sjukt tidigt hela tiden fast man har sovmorgon. Sitter med en kopp kaffe och försöker kvickna till innan de dyker upp. Är det något som är bra med det så är det väl att jag åker till gymmet tidigt istället. Vi ska dit idag Ida och jag för att få en genomgång på de olika gym maskinerna och få uppsatt ett träningsprogram. Jag är pepp!
Dagen i övrigt innefattar en workshop i Drama nu på eftermiddagen så det är ganska skönt för jag slipper sitta här hemma när de hamrar och spikar...
Ha en bra dag!

Badrum

Så här ser det ut i badrummet efter en dags arbete av mina små hunkar.


Röra

Jag har gått och blivit ett fan av röror nu på senare tid. Nu till mellanmålet svängde jag ihop en sjukt god sådan.
  • 1 avokado
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 1/2 dl gräddfil
  • vitlök
  • salt
  • svartpeppar
Skitbra röra om man vill ha mycket proteiner, mjölkprodukter och bra fetter. Det har man på som pålägg på smörgåsen, rejält med klet ska det var. MUMS!

Pust

Försökt plugga lite här hemma idag efter dagens workshop i rörelse och lek. Men det gick inte alls det. Det borrades och hade sig hela tiden. Men vad gör det??? Vi får ju ett kick ass badrum när det är klart. Var ner till studio aktiv med Ida idag och tränade lite. Blev en liten promenad på löpbandet bara idag. I morgon bitti blir det genomgång i gymmet för oss. Super nice!

Dagens...

Tänkte från och med nu att vi kör en dagens badrumsbild då det antagligen händer lite varje dag därinne nu... Kan vara roligt att ha sedan så man ser före, efter och allt däremellan.
Så det är så här vi har haft det sedan början av December, snart är det över!

Fick av min kärlek när han kom hem <3

2011-02-14_17_38 (MMS)

Fick av min kärlek när han kom hem <3


Nu blommar det!!!

NU NI!!! Jag kom precis upp från tvättstugan, jag ser ut som fan själv eftersom jag har sminkat mig med lite allt möjligt under dagen. Då ringer det på dörren. SNICKARNA!!!! Äntligen... som jag har längtat. Men det vart ju inte riktigt som jag hade tänkt mig då det var två hunkar som stod utanför och ville komma in. Så nu kör det igång. De kommer tillbaka i morgon. Har vi tur så kav vi ev kunna duscha någon gång nästa vecka. Underbart att ha ett helt badrum, det har vi inte haft sen i början av December -10.
HALLELUJA!!!!!!!

Helena är allvarligt FÖRBANNAD!!!

Det verkar inte riktigt som att de flesta i huset som använder sig av den gemensamma tvättstugan förtår vad tiderna innebär. Varenda gång jag ska tvätta så är det alltid något KUKTROLL som tvättar innan mig. Det är tvätt kvar i tumlaren och torkskåp mm. Idag var det till och med tvätt i maskinerna. Blir så jävla ARG!!! Hallå!!! Du har en halvtimme på sig in på den andres tid att torka din tvätt vilket innebär att det ska vara snyggt och tomt tills nästa ska hänga sin tvätt eller till och med tvätta. Det är inte meningen att jag ska behöva riva ur allt varenda gång det är min tvättid. Börjar allvarligt att bli riktigt förbannad! Krävs snart en liten riktigt arg lapp ner dit! GRRRRRRRRR
Bild från Argalappen.se

Resultat

Sådär... Då har vi fått lite resultat av min egodag... Sista bilden är ganska grose....




Leker...

Leker lite med min systemkamera. Vi får se om det blir något värt att spara... Kör lite självporträtt som vanligt, jag är ju väldigt ego av mig och älskar mitt ansikte så då kan man ju inte göra annat... Eller hur??? ;)

Happy Valentine's Day allihopa <3


Hemma igen

Nu har vi vart iväg till Göteborg på överrasknings middag för ett födelsedagsbarn :) Det var supermysigt! I morgon är det vardag igen...Inte så supermysigt....

Ute och åker i det fina vädret. Jag är lyc...

2011-02-13_14_35 (MMS)

Ute och åker i det fina vädret. Jag är lycklig för jag har hittat mina solisar....


Nä....

Nu har han kommit hem så nu drar vi iväg... See Ya!

Melodifestivalen igår...

Jag kan säga så mycket att jag inte är nöjd. Jag höll på The Moniker bara för att den fastnade direkti i huvudet och var trallvänlig. Sen fick Babsan min röst också bara för att det var Babsan och det är ren underhållning.
Jag har funderat lite på hur det kommer sig att det går så dåligt för oss i Eurovison nuförtiden. Tror att det beror på att vi nuförtiden har alla dessa deltävlingar och vi får höra låtarna oftare. vi fastnar inte för en låt på en gång som man gjorde förut. Nu vänjer man sig till det... Det tror jag i alla fall...
Längtar till Tony kommer hem...

Melodifestivalen!!!

Japp andra delfinalen idag... Detta kikas på med Sara som är på väg hit :) Kvällen är räddad...

Vimmelbild från igår


God morgon...eller nåt...

Trött och seg idag men det är nog inte så konstigt heller med en flarra rött i kroppen. Dock höll jag på med den i fem timmar. Kvällen var nice och Sara tog min kareokeoskuld igår på Harrys. Vi sjöng Not a sinner nor a saint... Det gick förhållandevis bra, i alla fall i refrängerna.  Det roliga är att så fort vi kom upp på scenen så bara skrattade han och ropade ut i micken att fotografen skulle komma. Kan detta ha berott på våra kroppsmålningar vi ådragit oss under kvällen sanning eller konsekvens? I think so! Men vi var poppis där än en gång.

Idag vankas det tvättid men tyvärr så lär jag avboka den för jag har ännu mer träningsverk idag och frågan är om jag ens om kommer ner för trapporna här hemma. Så tvätten får vackert vänta.
Melodifestival ikväll. Eventuellt så skulle Sara komma förbi så man får lite sellis. Annars så klarar ju jag mig galant ändå. Tony åker till Micke i Jönköping och mekar med sin lilla Monkeybike.

Nä, nu tar Sara och jag en tixi hem

Nä, nu tar Sara och jag en tixi hem.....  Klockren kväll med kareokesång och blivit papparazzi fotad ännu en gång på Harrys... How come???

Fun...fun!!!

2011-02-11_23_32 (MMS)

Fun...fun!!!


Nu är vi på G!!! På bilden har vi allas vå...

2011-02-11_19_40 (MMS)

Nu är vi på G!!! På bilden har vi allas vår talcrashare Sara.........


I'm off...

... to Saras place! Hare kul ikväll allihopa. Det ska jag ha!!!

Tips från coachen...

Måla ALDRIG naglarna svarta bara för skoj skull utan att se efter om du har nagellacksborttagning hemma! Det gjorde nämligen inte jag för jag "hade" ju hemma... No ShitSherlock!

Skönt avslut på veckan

Dagen idag har  innefattas av lite examination av de seminariepaper jag skrev tidigare i veckan. När vi har sådant sitter vi i en liten grupp och diskuterar om det vi skrivit ner kring veckans aktiviteter av olika workshops och föreläsningar. Fick bra respons på de paper jag hade skrivit så de känns som ett bra slut på veckan:

Lättläst, bra text! Du skriver intressant och gör att jag vill läsa mer. Du drar paralleller mellan olika författare/föreläsare i samma resonemang. Jättebra!

Kan jag inte riktigt ta till mig de då jag inte anser min text vara så bra, men det är ju alltid kul med bra kritik. Samt att jag känner att jag har utvecklats mycket i mitt skrivande MEN jag vill bli bättre med att argumentera för min sak. Jag har jättesvårt att sitta i gruppen och prata om de jag har skrivit när jag själv inte anser det vara bra nog. tycker hela tiden att alla andra kommer med intressanta texter och bra resonemang. Något jag verkligen bör jobba på!
Efter seminariet blev det en tur till systemet , blir ju lite Party till kvällen hos bästaste Sara.
Så ikväll ska det drickas vi för min del. Det ska bli väldigt intressant. Sist jag var hem till Ida drack jag ett glas rött och blev lite fuller. så jag måste se till att ta det lilla lugna så jag inte hamnar i en snöhög någonstans helt kanackas :)
Träningsvärken är på topp i dag...i benen! Överkroppen är ingen större fara så nästa gång man gå på ett sådant pass får man väl försöka ta i lite till kan jag tro. Lite mer vikter. Jag har VÄLDIGA problem med att gå nedför och i trappor. Känner mig som jordens parkinsonpatient då jag fastnar i mina rörelser och måste sätta ner benen spikrakt för annars känns det som om mina ben ska ge vika.

Herregud!

Det är det enda som kommer  ur min mun just nu när jag har sjunkit ner i soffan hos min nintendospelande kärlek. Nog för att det var kul men jävlar va benen känns! De darrar och viker sig om vartannat. Det går bra att gå rakt fram men jag och Ida hade ett helvete att komma ner för trappan till omklädningsrummet. Tog en bra stund kan jag säga.
Undrar hur man känner sig i morgon. Hoppas jag kan ta mig till skolan i alla fall ;)

I'm off...

... to the gym!!!

Gymmedlem

Japp nu är jag medlem på Studio Aktiv och 640kr fattigare. Va gör man inte för att bli FIT!!! I eftermiddag vankas det ett Bodypump pass.


Fixa gymkort

Japp...
Idag ska jag och Ida ner till Studio Aktiv och fixa kort. Nu ska det tränas. Enda minuset med att börja träna är att jag måste äta ännu mera, vet inte hur jag ska ha tid med det eller hur min mage skall kunna ta emot allt. Jag menar är jag mätt så är jag mätt. Det går verkligen inte att få i sig något mer, inte ens vatten.

Nu har jag varit igång igen...

... med mina små funderingar.
- Tony, känn här jag har fått någon konstig knöl på ryggen. Kan det vara nåt farligt tror du???
- Men Helena.... det är ju bara ditt revben!
.
Nä ibland undrar jag om det inte har brunnit i proppskåpet....

Falska förhoppningar

Är lite irriterad på mobiltelefoner. I alla fall de två sista telefonerna jag har haft. Vi kan börja med min förra Samsung. Jag trodde allvarligt att det var någon som var ute efter mig när jag hade den telefonen. Det kunde ringa i den och när jag svarade så var det ingen där. Detta hände upprepade gånger och jag kände mig förföljd. Det fanns andra anledningar som gjorde att jag trodde jag visste vem det var men det tar jag inte upp här. MEN en dag så satt jag med telefonen i handen och råkar komma åt en knapp på väster sida av telefonen. Någon sekund därefter står det Hemligt Samtal Aktiverat... WTF???? Kort därefter ringer telefonen... Jag svarar, men ingen där. Jag har alltså kommit åt knappen alla dessa gånger den ringt och ingen varit där! Jag kunde dra en lättnadens suck!!! Men va fan, har man en sådan funktion i mobilen vore det ju bra om man skriver ner den i användarboken också. Det roliga med detta är att en studiekamrat som har samma telefon som jag hade börjar prata om att det är någon som ringer henne och inte säger något... Hahahaha... hon vart lättad när jag visade den briljanta funktionen :)
.
Så till min nya Samsung Galaxy S, den säger till med SMS signal när den är färdigladdad, med de påfundet att jag tror jag är poppis och nån vill mig något. Jag blir lika besviken varenda gång :( Jag som älskar att få SMS , dock inte från typ Kappahl, Åhlens och liknande. De ger mig också falska förhoppningar.

Då var denna dagen över

Jobbat och stått i hela dagen. Eller jag hade ju ett break mellan 11- 16 då jag for till Dannike men ändå... Det bästa med dagen var att jag fick duscha nu innan jag åkte hem från jobbet. Sist jag duscha var hos Ida för 1 1/2 vecka sen...
STINKY!
Hahaha närå vi tvättar ju oss helt och hållet i köket nuförtiden. Men den dagen vi får tillbaka vår dusch och badrummet är renoverat ska vi ställa till med en badrumsinvigningsfest för att fira detta. Detta kaos som vi har levt med sen mitten av december. Måtte den dagen komma snart för jag börjar bli rejält trött på att se ut som en Hedenhösare.

Jobbjobb

Har vart ute till min gamla praktikplats idag och hälsat på. det var mysigt och barnen vart glada av att se mig så det var jätteroligt! Så nu ska jag börja vikariera där ute också när de behöver vikarier. Ska bli roligt tycker jag för jag trivs verkligen därute. Så 5 Falujungfrur till det!


Ja... Nu igen. När man väl skrapat arselet...

2011-02-09_07_11 (MMS)

Jaha... Nu igen. När man väl skrapat arselet av sig utanpå har man mer jobb med att skrapa inne i bilen.... INTE OK!


Nöjd

Är sjukt nöjd med min nya fundation. Har har Make Up Stores ett tag nu men... nja... Dock är deras ögonskuggor, concealer och ansiktsmask SMASK!
Så den här fundationen får 5 Falujungfrur av mig

Paper

Har suttit och presterat ett paper till fredagens seminarium. Det har gått förvånansvärt fort och bra. Men sen vilken kvalitet det är på texten är en helt annan fråga. Det har handlat om miljöns betydelse för läs och skrivinlärningen. Kan vara rätt intressant beroende på vad det gäller då förstås.

Dessutom ska jag ge mig själv en lite brasklapp: GLÖM INTE ATT BYTA LINSER NÄSTA MÅNAD! Har nämligen inte bytt mina dygnetruntisar på va 2 månader och nu när jag har tagit ut dem så svider det som tusan och det ser ut som om jag supit i flera dygn då mina ögon är totalt rödsprängda!
.
Imorgon vankas det jobb på mitt gamla sommarjobb. Ska bli nice! Ska även ut till min förra praktikplats och hälsa på. Vart förfrågad att bli timvikarie där och på mitt nya ställe så jag ska väl kika lite på det också. Kan vara roligt att jobba extra inom det jag skall bli efter utbildningen. Det som är så dumt är att det är en bra bit att åka. mellan 15-25 minuter beroende på vart jag ska samt väglag. Men det är kul att man blir tillfrågad och inte måste tigga jobb... I Like!

Det känns som om våren är på väg. Fåglarna...

2011-02-08_14_40 (MMS)

Det känns som om våren är på väg. Fåglarna kvittrar så vackert på min promend hem från skolan...


Sedär

Det gick snabbt att få till den nya designen. Eller jag har ju i och för sig hållit på med det här sedan igår. Va tycks?

Någonting nytt...

Det är en ny layout på G här inne.,., så bli inte förvånad och tror att du gått fel om du inte känner igen dig... Kommer väl någon gång den här veckan. Det tar tid med alla koder hit och dit och mycket pill i Photoshop.

Älskar

Jag älskar när bussen kör ifrån folk... Skadeglädjen är på topp. Det finns inget bättre än när folk kommer springanden bussen har stängda dörrar och börjar rulla medan personen står kvar och knackar desperat på dörren. Underbart! Det gäller att komma i tid så enkelt är det! Själv är jag ju alltid i tid, eller för tidig kanske man kan säga då jag oftast hinner med bussen som går innan den jag egentligen ska åka med. Men vad gör det, jag kommer ju i alla fall inte för sent och får stå kvar och skämmas...
Bildkälla

SMS-inlägg

2011-02-07_13_35 (MMS)


Kreaktivitet på hög nivå....

2011-02-07_13_35 (MMS)

Kreaktivitet på hög nivå....


Allvarligt talat...

En undran... Va tycker NI:
Vem ska använda hörlurar?
Den som tittar på tv eller den som sitter vid datorn?
Jag vet va mitt svar är... Se så,., svara mig nu så jag vet!!!

Fika. Vart tyvärr proppmätt efter typ 4 sk...

2011-02-06_16_04 (MMS)

Fika. Vart tyvärr proppmätt efter typ 4 skedar så det är tur jag har Tony som äter mina rester....


På väg ner emot stan för en fika....

2011-02-06_15_31 (MMS)

På väg ner emot stan för en fika....


Fanpic


Mumma till mig!



Listan

Hade inget bättre för mig så jag fyllde i en lista...

OM JUST MIG


FULLSTÄNDIGT NAMN: Helena Ulrika
FÖDD: 5 December 1980
BOR: Borås
SMEKNAMN: Sockerbullen, Buller, Blixten, rallykalle
INTRESSEN: Film, smink, photoshop, foto, hästar mm 
SKOLA: Grundskola, högstadium, gymnasium och nu pågående högskoleutbildning inom pedagogik

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: Ja de e klart bor ju 45 mil ifrån min familj och mina närmaste vänner. Skulle vara konstigt annars.
ÅNGRAT NÅGOT: Humn... nä jag tror inte det faktiskt
LJUGIT: Hahaha de e klart :)
SVIKIT NÅGON: Tror inte det.
KÄNNT DIG SÄMST: Nä inte sämst men mindre bra...
GRÅTIT: Japp till nåt sorgligt på TV eller skrattat så jag gråtit.
SKRATTAT: Jajjemän,., alltid!
VARIT SJUK: Förkyld
VARIT UTOMLANDS: Nope
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: självklart!

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: Sällan för att jag är ledsen...
SKRATTAR DU OFTA: Ja
HUR KÄNNER DU DIG JUST NU: Lugn harmonisk och kär <3
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Bra 
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Never!
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: Öhhh JAAA!!! :D  Det har väl alla!

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Han fann jagför ett bra tag sedan.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Ja, det kan jag nog säga.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Humn,., svår fråga men jag tror inte det.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Ja
OM JA, VEM: Min Tony
HUR MÅNGA GGR HAR DU HÅNGLAT DENNA MÅNAD: Herregud,., hur ska jag kunna ha koll på det... har annat för mig än att räkna sådant.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: YES, BIG TIME!!! Dock inte av min sambo.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Japp
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Blandat...
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Han ska vara rätt för mig. 
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Vilka frågor, huvudsaken är väl om han är en bra kille?
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Öhh? Har ju sambo så nä det får jag inte.

UTSEENDET PÅ MIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:
Blondin
ÖGON FÄRG: Blåa
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Mellan
SNYGG ELLER FUL: Alldaglig
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Allt är relativt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Nja
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Hahahaha... Nä :)
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Nope.. nailbiter...
SMINKAR DU DIG: Allt eller inget.
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN ?: Jo de är jag men man kan ju bli vackrare med smink.


Melodifestivalen!!!

Dagens höjdpunkt!!!

Titta vilken sötis... Henke är hundvakt åt...

2011-02-04_19_12 (MMS)

Titta vilken sötis... Henke är hundvakt åt lilla Albin


1/3 barnpizza och jag är... MÄTT!!! Vi är ...

2011-02-04_19_01 (MMS)

1/3 barnpizza och jag är... MÄTT!!! Vi är i Göteborg nu, Mölndal, och ska hälsa på Henke lite. Myspys!


Idag

skulle mitt lilla hjärta Gördis ha haft namnsdag. Men som ni vet finn hon inte hos oss i livet längre. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

RSS 2.0