Ville bara berätta 40 gränsen är tagen...N...

2011-06-30_11_47 (MMS)

Ville bara berätta 40 gränsen är tagen...Nu styr jag kosan mot 45...


Paus

Jag har helt enkelt ingen lust :) Återkommer väl...

Hittade en groda som försökye fly från lig...

2011-06-20_15_18 (MMS)

Hittade en groda som försökye fly från lig och sprättfräsen... Stackarn! Tur han klarade sig :)


Pappa fixar ny tråd till "sprättfräsen" el...

2011-06-20_14_40 (MMS)

Pappa fixar ny tråd till "sprättfräsen" eller trimmern som den igentligen heter nu när dotra förstört tråden... Jag har även kört gatusten och hjälpt mamma plantera. Snart är det kaffe...


Är i sommarstugan med min mor och far. Än ...

2011-06-20_11_58 (MMS)

Är i sommarstugan med min mor och far. Än så länge är det uppehåll. Mamma och jag tog en promenad till stugan så jag passade på att ge henne en moss och lav lektion. Man måste ju friska upp sina kunskaper ibland...


Full.se

2011-06-19_00_51 (MMS)

Full.se


Fina flickor på kalajs... Födelsedagsbarne...

2011-06-18_19_59 (MMS)

Fina flickor på kalajs... Födelsedagsbarnet till höger på bilden. Snyggot i mitten är jag och sist men inte minsr Sara :D


Tal!!!

2011-06-18_19_09 (MMS)

Tal!!!


Jag vann!!!!!!!!!!!

2011-06-18_19_06 (MMS)

Jag vann!!!!!!!!!!!


Atchooooo! Har åkt på jordens allergi... S...

2011-06-17_20_06 (MMS)

Atchooooo! Har åkt på jordens allergi... Suck!!! Mer död än levande kan jag säga. Måtte detta inte utvecklas till en förkylning nu. Brukar göra det ibland. Vet inte om man blir mer mottaglig eller va de kan vara. Vi fixar för full och haft en mysig pizza middag. Jag fick en liten smakbit av Lisa... Det var götta!


Lisa fortsätter att köra med sin vän... Nu...

2011-06-17_15_59 (MMS)

Lisa fortsätter att köra med sin vän... Nu är mitt jobb att noppa köttbullar....


Sista matkassarna inköpta. Nu bär det av h...

2011-06-17_15_44 (MMS)

Sista matkassarna inköpta. Nu bär det av hemöver till Bergsgården för mera fix...


Landat med en kaffekopp i handen på mitt g...

2011-06-17_13_47 (MMS)

Landat med en kaffekopp i handen på mitt gamla jobb. En känsla av hem infinner sig. Jag blir go och glad o själen :-) Nu ska jag bara mysa med mina underbara kollegor som jag saknat massvis!


Helena styr upp sina sysslor :) Längtar ti...

2011-06-17_10_30 (MMS)

Helena styr upp sina sysslor :) Längtar till festen i morgon ska bli såååå roligt!


Morgonmys med tecknad film. Snart börjar f...

2011-06-17_07_26 (MMS)

Morgonmys med tecknad film. Snart börjar fixet inför festen i morgon. Jag har fått mig lite uppgifter som jag ska styra upp. Drar även till mitt gamla jobb på Smedjan idag för att hälsa på. Saknar mina pullor! De gjorde jobbet värt att gå till, de är underbara!!!


<3 Grattis finaste Lisa <3

30år... Vem hade kunnat ana detta???

Dålig uppdatering idag :)

Men jag har en trevlig dag med min mor på shoppingrundan och fick mycket fina kläder och skor. Sen hem till pappsen som lagtat god lax :) En snabbis hem till bror med tjej och sen Källe för att kika på repet till Cyckelakuten. Ser mycket lovande ut och Källe är GRYM!!! Nu på kvällen vart det lite mys och umgänge hemma hos Martin. Källe och Erica var oxå med... trevligt trevligt!
Nu ska jag sussa kudde för jag ska upp i ottan. Lisafisa fyller 30år!!! Yey!!!

Baka baka liten kaka.....

2011-06-15_12_28 (MMS)

Baka baka liten kaka.....


Morning :) Trivs i min nya frilla jag... I...

2011-06-15_11_43 (MMS)

Morning :) Trivs i min nya frilla jag... Idag är det shopping med mor min som står på tapeten. Först ut till Sågmyra och sen över till Kupolen i Borlänge. Därefter middag med mina päron sen ev svänga förbi han som gjort håret nämnligen ingen mindre än Miss Martin. Källe, hör av dig till mig om du oxå kan komma för i ikväll. Vill ju träffa min andra favoritpojke med förstår du vällä! Mitt objektiv till kameran har gått sönder så det gör mig till en mindre lycklig flicka tyvärr. Som tur va har jag en händig man som fixar en reservdel till den så han kan laga den åt sin fru. Lisa och Minna är ute och leker i regnet men jag sitter på altanen jag :) Nä nu ska jag ta och äta nåt litet innan mor i busken kommer och plockar upp sin dotra. Földelsedagspresenter ska inhandlas idag oxå... Bästa Lisa fyller år i morgon! Auf Widersen, eller hur fan det nu stavas, på er så länge!!!


Nu har det lugnat ner sig

Nu har byggpojkarna åkte hem och partytältet inför Lördagens kalas är uppe. Vi flickor tog plats i köket och fixade pytt i panna till hela gänget. Nu har vi sega och utarbetade landat i soffan. Skön dag!

Pojkarna bygger tält...

2011-06-14_18_41 (MMS)

Pojkarna bygger tält...


Sej AHHH...

2011-06-14_17_08 (MMS)

Sej AHHH...


Klar!!!

2011-06-14_16_03 (MMS)

Klar!!!


Hur ska detta sluta???

2011-06-14_14_56 (MMS)

Hur ska detta sluta???


Hjälp!!!!!! Vad göööör han???!!!

2011-06-14_14_08 (MMS)

Hjälp!!!!!! Vad göööör han???!!!


En liten fika innan klippningen :)

2011-06-14_12_54 (MMS)

En liten fika innan klippningen :)


Mi casa under semestern. Inte alla som får...

2011-06-14_09_14 (MMS)

Mi casa under semestern. Inte alla som får sova i sin egna säng när man är borta. Men det får jag för det är min gamla :) Löv dalatemat vilket gör att jag bara känner mig ännu mer hemma! peace out!


God morgon alla monsterdiggare

Vaknade i ottan typ 05.13 :) Pigg som en lärka och bara väntade på att Lisafisa skulle vakna vid sextiden så jag fick lite sällskap. När det sedan började låta från ovanvåningen tassade jag upp pigg som en lärka och mötte en måttligt förvånad Lisa som undrade va jag gjorde uppe så tidigt. Brukar av någon anledning vakna tidigt här hemma så även denna gång. Ju fler nätter jag sover här blir nog sovtimmarna fler oxå skulle jag tro.
Idag är det klippdag. Ska bli väldigt skönt att få trimma burret lite :D
Nä, jag ska nog gå upp och kika om det är något skojjsigt på tven. Huset nu helt tomt för alla har åkt till sina jobb och till förskolan. Så man får roa sig bäst man kan helt enkelt.

Framme

Nu har jag landat hemma hos Lisa och Klas igen :) Mys Pys! Imorgon ska jag iväg till Miss Martin och fixa till håret, lövli! See ya!

Älskar dig <3


Då var det dags igen...

Snart på väg till Landvetter... Idag flyger jag hem till mitt älskade Falun, vänner och familj :) Kommer sakna mitt hjärta otroligt mycket tills han kommer upp till midsommar.

Kul dag?

Nja... Gårdagen var topz i alla fall. Idag har jag varit och shoppat lite på rean. Lite fynd gjordes i alla fall. Ska ut och prov gå mina nya träningstights om ett tag. Lite musik i öronen sen är det bara att köra! Ska även få tummen ur och packa lite idag. Åker ju hem i morgon som sagt var...

Doinga da first class on da tåg to Gbg. Nå...

fxcam_1307784690 (MMS)

Doinga da first class on da tåg to Gbg. Nått gött kom ut av alla dess priopoäng jag har haft innestående sen pendlandet mellan Falun- Borås.


Sitter på centralen i Borås och väntat på ...

2011-06-11_10_16 (MMS)

Sitter på centralen i Borås och väntat på tåget som vanligt är jag ute i väldigt god tid... Typ 45 minuter, hahaha. Att jag aldrig lär mig att allt inte tar sån tid :) Ska bli sköj idag i alla fall, var inte igår man träffa den lilla snärtan sen hon hoppade av skolan och flyttade hem till Skövde igen... Peace out!


Semester!!!

Nu har jag arbetat min sista dag vilket innebär att jag tar semester till och med den 27 Juni. Fantastiskt känns det! På måndag sätter jag mig på planet för en timmes flygning hem till Falun :O Underbart skönt ska det bli även om jag kommer att längta ihjäl mig efter min T. Kan inte riktigt förstå att vi förut bara sågs varannan helg. Att man bara orkar vara storkar lixom.
Nu har jag sjunkit ner i soffan bredvid sambon och kikar på när han spelar zombispel. Jag är nog lite konstig ändå , då jag finner mig road av att se på när andra spelar tv-spel.
Pöss på ER! I morgon sätter jag mig på förstaklassvagnen på tåget mot Gbg för en shopping/umgängesdag med bästa Fröken Hulting :)

USCH!!!

Va jag inte vill jobba ikväll!!!! Men det ligger nog mycket i det att jag inte är van på stället. Har ju bara gått intro där och det var typ i Januari så jag kommer att vara helt lost! Vilket innebär att man inte är så himla behjälplig om man säger så. Kanske kan fixa mat i alla fall... om de nu inte ska ha alltför komplicerade saker förstås ;)
Nä jag längtar till den här dagens slut, då är jag LEDIG till V.26 då jag börjar arbeta på schema...

Trevligt

Hade en väldigt trevlig kväll igår, roligt att träffa släkten lite :) Nu ska jag iväg och börja min jobbdag. Först 06,30-10,00 på det första stället, sen direkt till gymmet. Därefter kl 14,00-21,00 jobb på det andra stället som jag bara vart på intro på i typ Januari... Snacka om att jag kommer känna mig bortkommen!

Fix och trix,.,

Mycket att fixa med idag känns det som. Jag åker iväg till Mölndal idag för lite student som jag nämnt innan. Inte världens bästa väder, men de hade inte jag heller kommer jag ihåg. Hoppas Jocke får en av de bästa dagarna i han liv idag för att ta studenten är nåt visst...

Pizzamys

Vi drog ner till stan ikväll och käkade pizza... mums mums. Bästaste Lee var oxå med... det gillas! Blev även bestämt att Sara och jag tar en shoppingdag i Gbg på Lördag... Det gillas det med kan jag säga!
Dagens bild

Skavsårsplåster

Nu har jag köpt mig skavårsplåster så jag hoppas på att ev kunna ta  min 7 kilometare även idag... men vi får la se hur det känns i kväll.

Jag har...

Världens BÄSTA päron!!!

Ändrade planer

Bidde inget Ullared då mina skattepengar inte hunnit in än tyvärr. Så kan det va :)

Godissugen

Jag är SJUKT godis sugen.. så nu vandrar Tony till affären och köper lite till sin skavsårsdrabbade fru. Dock inte enbart för detta utan för han har ett paket att hämta så han slår två flugor i en smäll kan man säga

Skattepengar

Kommer de in i morgon bitti så är det jag som drar en snabbis till Ullared. Måste vara i stan vi 13-14 tiden för jag ska skriva en medicin delegering. Snabba ryck ;)

Skavsåret från helvetet

Fick skavsår idag efter 4km så de sista tre fick jag gå barfota. Detta resulterade även i blåsor under fötterna... Men vad gör man inte för lite motion ;)

Midsommarstass

Så här klär jag mig till midsommar... Lite dalaflickaktigt ;) Till detta blir det ju självklart en midsommarkrans...

Önskelista

Det är så mycket jag skulle behöva handla och så lite pengar :)
  • Träningskläder, tights och nåt linne/t-shirt
  • Löparskor. Har ju walkingskor med de går inte att springa i vilket jag ska ta tag i om någon vecka.
  • Nya kläder i allmänhet. Man måste ju ha lite att byta med om vi säger så :)
Tog 7km nu på kvällen, det var skönt. Ska köra samma runda i morgon om det är uppehåll.

Fikamys på Hofsnäs Herrgård. Bäst att pass...

2011-06-06_12_49 (MMS)

Fikamys på Hofsnäs Herrgård. Bäst att passa på innan åskovädret gör sig påminnt.


Jobb

Ska iväg och jobba lite grann nu. Slutar vid 21 ikväll och resten av helgen kommer att spenderas på jobbet med en sovande jour. Mycket pengar som jag är i desperat behov av nu när inte studiebidraget trillar in längre. Det är det värsta med somrarna. Nog för att man är fattig i vanliga fall men somrarna är värst! BLÄÄÄ!!!

Slöröv

Idag är vi slöa här hemma och spelar lite på PS 3:an, Red Dead Redemption... Softich dag med andra ord!

Sommarlov

Nu börjar mitt sommarlov... härligt härligt. Tenta godkänd och skönt parkhäng efter det. Nu har vi myspys hemma Rolle, Tony och jag :D

Mina partners in crime...

2011-06-01_11_30 (MMS)

Mina partners in crime...


Sista rycket att få in alla 175 arter... S...

2011-06-01_09_36 (MMS)

Sista rycket att få in alla 175 arter... Skriver kl 14, wish me luck!!!


Sådär ja!

Gårdagens boxpass var hur skön som helst... Det är verkligen skitroligt. Vi var på step/styrka i måndag men det var inte min grej och inte Idas heller för den delen.
Har inte sovit så bra i natt, är väl för tentan antar jag. Men idag slutar skolan för sommaren och vi tar sommarlov. Ska bli hur skönt som helst för nu är jag lite trött på skolan även om det är skönt att ha det och slippa arbeta.
Ikväll vankas avslutningsfest i parken med tillhörande alkoholhaltiga drycker :)

RSS 2.0