GOD NATT

Nu ska här sovas!

Nu är vi på bussen hem, full å gla! Hoppa ...

img_0313 (MMS)

Nu är vi på bussen hem, full å gla! Hoppa i säng och ta sovmorgon :) de ska bli gött!!!


Har just kommit på att jag blir mer och me...

Har just kommit på att jag blir mer och mer lik min mor ju mer jag går ner :)


Skål pojkar!

img_5485 (MMS)

Skål pojkar!


AW med rödtjut!!! Mumma, dock börjar jag f...

img_3565 (MMS)

AW med rödtjut!!! Mumma, dock börjar jag få onti lilla halsen :(


Underbart väder!

img_4637 (MMS)

Underbart väder!


Ladda om

Nu har vi redovisat och jag har gått en snabbis på stan. Vi blev godkända i alla fall och det är de som räknas. Hemma och svirar om lite för att snart åka ner till stan för AW på Bishops.

Idag har vi försökt hålla takten. Har väl ...

img_0205 (MMS)

Idag har vi försökt hålla takten. Har väl gått sådär kan man säga. Frustrationen har varit hög.  Nu övar vi lite på vår perspektivredovisning. Sjukt nervös och jag känner mig inte bekväm med att stå inför klassen. Jag vill sluta nu!!!


After work

Idag smäller det. Tony, Rolle och jag ska på after work. Ska bli mysigt att umgås lite med pojkarna. I morgon var det meningen att vi skulle på kräftskiva men nu plinagde det till i telefonen i ottan. Hade blivit inbokad på journätter både Lördag-Söndag, Söndag-Måndag. Välbehövda pengar, journätter är det bästa och speciellt på detta stället då det är en personal som är vaken medan jag sover. Man kan slappna av på ett heeeelt annat sätt. Trivs väldigt bra gör jag med och ett stort plus är ju att det tar mig 7 minuter att gå dit :)

Ojojoj

Så sjukt trött hela tiden... Ikväll har Tony och jag legat i sängen och spelat Wordfeude ett bra tag. Nu har jag iof landat i soffan men ska snart gå och sova. Har redigerat en PPT nu också som vi skall ha till Perspektivredovisningen i morgon. Är redan nervös men det brukar lösa sig när man väl står där inför klassen och pratar om något man inte har en aning om. Har bokat flyg också... Längtar sjukt mycket till min helg med de bästa pojkarna <3

Färdalternativ

Ska ju till Stockholm den 22-24:e men mina bästa pojkar Källe och Miss Martin. Nu är bara frågan hur jag ska ta mig till stockholm. Strax över 700kr för både buss och tåg fram och tillbaka och tar X antal timmar. Flyg strax 500kr men då tillkommer ju transfer Borås-Landvetter, Arlanda- Stockholm. Vad göra?!?

Gött

Vart en löptur till gymmet idag igen. Idag har vi pumpat Ida och jag. Nu har jag gjort lite ugnsomelett och kantarellstuvning som är lätt tuggat för mina gamla gamla tänder ;) Bara att svälja typ! Sen ska det googlas på Tanzania som vi ska gestalta sedan.

Jag... 75år???

Jag hade en fantastisk tandstatus, NOT :) Mina tänder är lika hårt slitna som en 75årings. Detta resulterar i att jag inte ska tugga tuggummi, tugga så sällan som möjligt och skaffa en bettskena för strax över 3000kr!!! Där fick man för att man är expert på att pressa tänder... Grattis Helena!

Ångest

Bara väntrummen får ju en att få ångest!


Testar lite av den nya appen :)

Blogg.se har skaffa iPhone app :)


Tandis

Ska strax iväg till tandläkaren. Roligare kan man ju ha för pengarna man tjänar ihop kan man tycka!
Magontet gick över efter nån timme som det brukar men nu har det kommit tillbaka igen. Hoppas det hinner släppa innan jag ska springa ner till gymmet för lite Pump!

Ajajaj

Vaknade med magont... så idag blir det nog bussen till skolan tyvärr. Hade ju tänkt gå. Men det går väl över om en stund. Bara något som ligger lite i kläm. Så länge det inte fastnar är jag glad...

Då var jag igång igen med töjning av öron....

img_3372 (MMS)

Då var jag igång igen med töjning av öron. Har tre hål på ena sidan så min plan är att behålla mina 10mm lägnt ner och nu töja till 5mm och sist 3mm i resterande hål Försöka få det lite enhetligt lixom. Jag vet att många av mina vänner och familj tycker det är skitfult men tyvärr så delar jag inte er åsikt :) Nu ska här sovas! Ser fram emot en promenad till skolan i morgon samt en träff med mina projektarbetspullor. Dags att starta upp!


VT12

Redan nu är vi lite inne i val vi har att göra för vårterminen. Vi har specialisering då, det lutar åt musik för jag ska försöka lära mig spela gitarr på sidan om hade jag tänkt. Jag har även sökt en till kurs på sidan om för att bredda min kompetens lite inför framtida jobbsökande. Jag vill gärna ha en bra grund att stå på i yrkeslivet sedan så jag hoppas att jag hinner med allt. Att dokumentera och stimulera barns utveckling i förskolan heter kursen :) PLUGGHÄST! Gnäggggggg.......


Slöröv

Nu har jag tränat och Tony och jag har storhandlat. Ska bar slöröva i soffan resten av kvällen :)

Powerwalk blandat med löpning till gymmet ...

img_5561 (MMS)

Powerwalk blandat med löpning till gymmet :) löv it!!! Dock hänger regnet i luften...


Gymmet snart

Hann sjunka ner i soffan en stund nu innan gymmet. Idag kör vi CX30, ett högintensivt pass på 30 minuter. Ska bli intressant att se vad det är. Ska promenera ner till gymmet också, ska även försöka springa lite hade jag tänkt. Vi får se om mina ben vill röra sig lite extra.

Då har jag hamnat i skolan igen. Idag ska ...

img_2672 (MMS)

Då har jag hamnat i skolan igen. Idag ska jag försöka skriva ner något intressant om genusperspektivets inverkan på sexuellidentitet. Får se hur de går. Det är ju inte så att det finns massvis om det i vår kurslitteratur direkt. Aja... Perspektivredovisningenvi ska ha på fredag verkar inte hur svår som helst då vi bara har 15 minuter på oss per grupp.   Vi kommer eventuellt hem en snabbis under hösten för mannen har köpt en pickadoll i Älvdalen. Så han kanske åker dit och hämtar så då blir det Falun oxå :)


Dagen som gick

Har haft en bloggfri dag idag. Trött och seg är jag också. Ska snart sova för i morgon väntar jobb 8-19. Jag har nu lämnat tillbaka Saga. Hon och jag har myst här i soffan och tagit sköna promenader. Idag hittade jag lite kantareller och trattisar... JAG... som är färgblind :) Vi gjorde lite goda varma mackor ikväll av dem.
Vi var ner och åt gott på La Copita idag Rolle, Tony och jag vid lunch och det var gott med ett glas rött kan jag säga. Marknad i stan...  Samma skit överallt. Funderade på en snygg vargtshirt eller en fodrad Ed Hardey Hoodie men ångrade mig... Synd för de är ju SÅÅÅÅ snyggt... NOOOOTTTT!!!!
Nu är jag bra trött och slut så det blir sängen!
Bjuder på lite bilder... Kassa men all


Nattprommis

Snart ska jag och Saga gå ut på en nattpromenad. Man känner sig trygg när man är ute och går såhär på kvällen när man har en Dobermann vid sin sida.

Nu har jag hämtat Saga på dagis så nu vila...

img_7024 (MMS)

Nu har jag hämtat Saga på dagis så nu vilar vi ut i soffan. Mys!


Workshop drama... Snart får vi gå hem :)

img_9302 (MMS)

Workshop drama... Snart får vi gå hem :)


Det börjar röra på dig

-45,1kg... äntligen. Fan va tid det tog! Nu kör vi på -50kg. I den här takten kanske det blir till jul, hahahaha. Får kämpa lite till helt enkelt. Som jag har sagt förut. Bara för att man gör en GBP rinner inte kilona av en av sig självt. Man får verkligen kämpa för det!
Ha en bra dag..
// Miss JellyBelly

Säger god natt ifrån sängen på jobbet. I m...

img_8409 (MMS)

Säger god natt ifrån sängen på jobbet. I morgon väntas workshop drama. Kan bli kul, men kan lika gärna bli tvärt om Natti och håll tummarna för att jag får sova :)


Ny vinterjacka


<3 Grattis Mamma <3

Min kära mor fyller år idag!

Litteraturseminariet

Det gick bra tillslut. Även om hon än en gång påpekade mobilerna och jag tjuv smsade under tiden ;) Nu är jag hemma och landar lite för att sedan gå iväg och ha sovande jour till 07 i morgon bitti.

Topsy <3


Fina fina Karin

Jag kan inte själv förstå det hon har upplevt men jag är så otroligt glad och tacksam över vad hon har åstadkommit! All styrka och kärlek till dig!!!
Läs om hennes kamp... Länk

Vackert!!! Älskar ridande poliser... Sån s...

img_5680 (MMS)

Vackert!!! Älskar ridande poliser... Sån skulle man bli!


Fy fan vilket jävla dravel!!! Och så ska s...

img_9036 (MMS)

Fy fan vilket jävla dravel!!! Och så ska samma dravel repeteras sjuhundrafemtioelva gånger...


Den late studenten... Idag är jag dock int...

img_2039 (MMS)

Den late studenten... Idag är jag dock inte lat.!


Fan va det regnar...busstur till stan.

img_6577 (MMS)

Fan va det regnar...busstur till stan.


Dagens schema

  • Lunch med Tony
  • Banken
  • Bussgods, dags att hämta ridstövlar
  • Skolan, läsa den tråkiga avhandlingen
  • Hem, slänga i sig lite mat
  • Hoppning för mig och Topsy... Hon är en kopia av Amanda, fast brun.
  • Hem och ha ångest inför morgondagen
  • Sova
Nä... på med kläder och ut i regnet till bussen!

Ohh sån ångest!

Har en avhandling att läsa här hemma inför ett litteraturseminarium vi har i morgon. Och inte vilket seminarium som helst utan med allas vår skräck! Hon är hemsk... Det var under hennes föreläsning Ida och jag bröt ihop i skratt.
Gud hjälpe mig!!!

Fick idag en komplimang av en helt random ...

Fick idag en komplimang av en helt random tjej på skolan. Det gillas!


Laddad inför en lång skoldag... Not! Hade ...

img_7772 (MMS)

Laddad inför en lång skoldag... Not! Hade hellre varit hemma :) men nu ska vi köra studiegrupp om kön sen workshop, konflikthantering. Sen avslutar vi dagen med information om specialiseringen till nästa termin. Vad ska man välja, vad ska man välja... Ja, det är frågan det.


Kvällsnöjjet nuförtiden. Spelet på allas l...

img_1997 (MMS)

Kvällsnöjjet nuförtiden. Spelet på allas läpper, wordfeud!


Dagens träning

Just i detta nu är jag och svettas på dagens Bodycombatpass...

Titta va jag hittade i Idas hår!?! En över...

img_6811 (MMS)

Titta va jag hittade i Idas hår!?! En övermogen banan!!!


Strax redovisning om bananer. Hållbar utve...

img_3234 (MMS)

Strax redovisning om bananer. Hållbar utvecklig är temat. Kul jul!!!


Hösten har kommit igång ordentligt!

img_6283 (MMS)

Hösten har kommit igång ordentligt!


Dagens look. Måste styra upp den nu för sn...

img_0093 (MMS)

Dagens look. Måste styra upp den nu för snart har vi tvättstugan. Jag får så jävla snygga morgonfrisyrer jag... Man måste ju dela med sig till svenska folket. NJUT!!!


I spy with my little eye! Natti med er, nu...

img_5258 (MMS)

I spy with my little eye! Natti med er, nu ska det sovas. Ska bara vänta på att mannen min kryper ner oxå, han ska bara se klart Transformers. Bra film förövrigt men jag hade inte orken att sitta uppe


Lördag

Slödag :) I och för sig är inte dagen slut än. Tony och jag åkte ner till stan och käkade lite billig lunch på Jensens innan jag skulle iväg och ev fika. Fikasällskapet dök inte upp och jag hade nästan räknat med det också. Så då drog jag upp till Ida och Martin istället för lite kaffe och Wordfude sällskap. Tony anslöt han med efter ett tag.
Nu har vi hamnat hemma igen och har hyrt film köpt lite götta och tacoingredienser så ikväll ska vi mysa!

På med ögonen :)

img_0512 (MMS)

På med ögonen :)


Föregående inlägg

Kallade en brud för brudjävlel och trängde in henne i väggen  på väg in i bussen. Hon hade lika gärna fått lite mer. Hatar folk som trängs och bara knör fram. Det var väl de jag ville få uta av föregående inlägg. Svår att se stavfel på iPhonen när man mobilbloggar, och då kan det bli tok!
Vi kollade inte så mycket på Håkan Hellström utan vi tog en sväng i Pariserhjulet istället. Var sjukt mycket folk på Liseberg igår och kallt var det med. Så vi gjorde tidig kväll men vi hade det väldigt roligt. Hans kollegor var supertrevliga och Blåmusslorna på den Italienska restaurangen var toppz!
Dags att göra sig i ordning igen...

Kallade en tjej för brudjävel och träck on...

Kallade en tjej för brudjävel och träck on henne i bussväggen på väg in i bussen på vägen hem til Borås. Man behöver inte trängas och inte när kag står däf för det kan sluta illa. Men alla har sina goda skäl som Pokka betonar. Dock har jag väldigt svårt att se dem hos den bruden. Hon kom verkligen åt en öm punkt på mig som hade kunnat sluta illa. Som jag har sagt innan så har jag väldigt lång stubin men ibland är dem väldigt kort och då smäller det bara... Grrrr!!!


Pariserjulet <3

img_5940 (MMS)

Pariserjulet <3


Snart dags att dra sig ner emot bussen til...

img_0827 (MMS)

Snart dags att dra sig ner emot bussen till Göteborg. Ska bli skoj, sen är det gott med ett eller flera glas rött också förstås.


På väg och hämta mina paket:)

img_2247 (MMS)

På väg och hämta mina paket:)


Zumba

Ska snart bege mig ner till gymmet för lite zumba...

Höstig promenad till skolan.

img_5980 (MMS)

Höstig promenad till skolan.


God morgon

Trött
Träningsvärk
Varm kofta
Rågmjölsgröt
Fixa matlådor
Gå till skolan
Lång dag i skolan
Hem
Träna
Hem
Godnatt

Wordfeud

= Hullra

Wordfeud

= Hullra

Varmt

Shit va varmt det var att rida med väst.... Men ganska skönt ändå på nåt vis. Jag och hästen fick mycket beröm idag med och det kändes verkligen skirbra! Lycka!!!

Säkerhetsväst

Har sprungit runt i mina ridkläder nu innan mannen kom hem. Säkerhetsvästen var på... man vet ju aldrig om man trillar och slår sig även i hemmet som Tony så förstående sa när han kom hem. Dock hade jag tagit av mig den så han inte trodde frugan hade blivit helt dum i huvudet när han i så fall skulle ha hittat mig framför spisen i säkerhetsväst. Hjälmen var i alla fall kvar på hyllan :)
Nu har vi ätit lite gooood mat, fiskbullar. Allt mumma på en gång för igår stekte jag blodpudding. Tur att vi båda tycker om det. Funderar på pannkakor i morgon,., vi får se,.,
Nu ska jag dra till stallet istället!!!

Tar mig en välförtjänt vilopaus i sängen m...

img_5915 (MMS)

Tar mig en välförtjänt vilopaus i sängen med en omgång wordfeud. Om nu puckot som jag spelar med kunde va liiite snabbare skulle det vara roligt. Jag är kass förövrigt!


Snabb skoldag

Hade bara en föreläsning idag med favoriten Pokka. Det handlade om Trauma, väldigt intressant och man känner igen sig en hel del. Del i saker som hänt privat samt i arbetslivet. Det största traumat jag haft privat var när Malin gick bort. I arbetet är det de gånger mina pensionärer går bort och man som personal behöver hjälpa de anhöriga med de traumat de går igenom i och med att mista sin förälder och sitt syskon
Oerhört intressant tycker jag.
Nu är jag väl mer eller mindre död kan man säga. Har träningsvärken från helvetet och är trött.  Ska ladda nu inför kvällens hopplektion. Älskar att sitta på hästryggen igen och förstår inte varför jag slutade. Det är verkligen en underbar känsla av frihet när man flyger över hindren och blir ett med hästen man har inunder sig!
Lite frustration har infunnit sig oxå... vågen står helt still :/ Men men... det kommer väl igång igen sen. Ingen brådska!

Favoritspelet på iPhonen.

img_3672 (MMS)

Favoritspelet på iPhonen.


Gröt

Havregrynen är slut
Måste köpa mer
Jag behöver min gröt
Jag älskar min morgongröt
Jag måste äta smörgås
Inte lika gott och nyttigt
De avslutas med en kopp kaffe
Ett litet plus i denna trista morgonstund
Bulan gör fortfarande ont!

USA i ett nötskal

Men lite romantiskt ändå :)

Aj!

Min bula gör ont, ont, ont!!!

Ajajaj... I all hast när jag skulle förber...

img_1964 (MMS)

Ajajaj... I all hast när jag skulle förbereda myskväll med att byta ut värmeljusen gick jag rätt in i en kökslucka och slog i huvudet ordentligt.   Sjukt ont gjorde det!


Försovning

Började veckan med en smått förvirrande och stressig morgon. Vi hade tydligen ställ klockan på 8 istället för det gamla vanliga 06:40. Lite stressigt blir det. Sen bar det iväg i alla hast till en relativt intressant föreläsning för en gång skull. Därefter var det gruppträff som gick i ilfart.
Därefter mötte jag upp Ida så vi gjorde SST3 så nu är alla de klara. Skönt som fan! Fort gick det oxå. Dagens tema tror jag. För när jag kom hem märkte jag att Tony hunnit röjja hemma lite på morgonen så jag tog vid och körde en snabbstäd. Våtdammtorkning, dammsugning och torka golv. Fort ska de gå!
Nu har jag maten på spisen och längtar efter min man som ska få maten serverad när han kommer hem. Bara för att han är det allra bästa för mig <3 Han tar fram mina bra sidor... han är bäst helt enkelt!
Har redan satt på mig gymkläderna för ikväll ska vi pumpa, underbart efter en vecka som har gått i slöandets och utvilandets tecken.
Hasta hasta kvasta på er därute!!!

Börjar dagen med lite kaffe! Starkt ska de...

img_2267 (MMS)

Börjar dagen med lite kaffe! Starkt ska de va...


Morning!

Har fyndat ett par Mountain Horse ridstövlar här på morgonen. Känns gött, för jag och shortchaps går inte riktigt ihop, mest krångligt tycker jag. Hittade ett par Kingslandridbyxor på Tradera igår som jag vart sugen på men men. Nypris på dem är 2100kr någonting och nu hade jag kunnat fått den splitternya för 995kr. Tyvärr hade jag inte de pengarna så det får bli någon annan gång. Kingsland har jag upptäckt är det nya IT märket i hästsvängen, kan dock förstå de då deras kläder är grymt snygga. Så när jag fyller år så önskar jag mig lite kläder därifrån. Men jag vill ju inte se ut som en skyltdocka som vissa gör.

TVkväll

Bidde tvn som sällis ikväll. Vi får se om Mia Skäringer kan rädda mig ifrån tristessen...

Sugen

Andan föll in nu på kvällen för lite socialt umgänge över ett glas vin eller två ute på lokal. Dock ingen som delar detta med mig ser det ut som. Så jag återfinns i soffans lugna vrå bredvid min sjuke sambo... Det är sådana här stunder man skulle bo i Falun :)

tvättdag

Tony är på skjutbanan så då passar jag på att tvätta lite :) Känner en förkylning komma krypande....

Försökte leta efter en bild på Amanda och ...

img_5022 (MMS)

Försökte leta efter en bild på Amanda och mig på tävlingsbanan men de verkar ha försvunnit i röran. Men lyckan infann  sig ändå då jag hittade på min älskade pojke Göndör istället. En av de bästa hästarna på denna jord <3


Min nya säkerhetsväst som jag fått av mamm...

img_9651 (MMS)

Min nya säkerhetsväst som jag fått av mamma och pappa. Tack så jätte jätte mycket!!! Älskar ER!


Är på VC och blåser som en liten ponny. Nu...

img_6394 (MMS)

Är på VC och blåser som en liten ponny. Nu har jag fått dunderdos av Ventolin å ska snart göra ett försök igen Btw, min nya väska luktar skunk!


En bra låt


Sjukt glad!

Gick sååå himla bra på hoppningen idag! Fick bra kritik oxå och det är ju alltid roligt. Men mest är jag nöjd med mina och hästens prestation. Vi tränade på en fem och en halva. Hindret var ju lite pluttigt dock 70-80cm men men. Hoppas på lite mer höjder sen efter nästa vecka då jag avancerar upp i hoppspecialen. Lite dyrare blir det men de får jag ta för det kändes verkligen som om jag hittat hem igen!
Så lycklig och längtar till nästa vecka då jag börjar i den nya gruppen!
I morgon bitti blir det skolk för min del då jag ska göra en spirotmi på VC. Men sen åker jag ju dit så klart :) Har mycket att stå i med plugget men allt känns som om jag har full koll, de ä gött!

Bra låt

Som får mig att tänka på en speciell flicka som gör mig varm i hjärtat <3
Man ska inte behöva mista en vän... men ibland händer det som inte får hända.

Sitter på en föreläsning med en mini Hitle...

Sitter på en föreläsning med en mini Hitler. Jag brukar inte fnittra. Dock händer det alltid när man inte får som till exempel på en rättegång med Tomas Qvick samt högmässa i kyrkan. Å så även idag. Hemsk! Ida var ju duktig att be om ursäkt till den kvinliga föreläsaren. Själv hade jag fullt upp att torka tårarna. Nu sitter jag och smyg smsar utan att hon ska se och spänna ögonen i mig än en gång. Aldrig har det varit såååå tyst på en föreläsning. Ingen verkar våga andas ens en gång! Nu ska jag sluta så jag inte får kvarsittning och smisk med dumstrut på huvudet.


Das för box!

img_7165 (MMS)

Das för box!


Slut på skoldagen!

Nu är det slut för idag, tack för idag. Vi har hunnit med en föreläsning samt skriva vår SST 2. Känns gött! Nu ska jag ladda om för ikväll ska jag boxas lite. Nu har jag legat på latsidan tillräckligt länge!

Hej, jag heter Helena och är tidspessimist!

img_3214 (MMS)

Hej, jag heter Helena och är tidspessimist!


Sovit ut?

Nja... det kanske är att ta i , men jag la mig i sägnen vid 21 igår men somnade väl inte förrens vid 22 eller nåt. Man är lite trött och seg. Nytt i skolan och tråkigt väder skulle jag tro ligger bakom.

Idag

Har jag inte mycket att tillägga. Trött som fan, skolkat från en WS för att plugga. Landat i soffan i med hårinpackning. Dricker mitt godnatt te för kvällen och ska strax sova! Ingen träning idag...

Tack Sara för omtanken!

img_8643 (MMS)

Tack Sara för omtanken!


Är i Linköping på lille Oskars dop. Mys pys!

img_2510 (MMS)

Är i Linköping på lille Oskars dop. Mys pys!


Trött

Nu har vi kommit  hem ifrån en jättemysig kräftskiva i Göteborg. Ska ta och hoppa i säng för i morgon ska jag sätta mig i bilen och åka till Linköping för lite dop. Det ska bli kul :) På kvällen är det bio med de bästa pojkarna! En helg med mycket på schemat kan man säga. Jag får väl vara ledig någon annan dag helt enkelt :/

Lugn förmiddag efter en trevlig kväll med ...

Lugn förmiddag efter en trevlig kväll med klassen. Ska snart åka och lämna bästaate Sara på tåget. Sen blor det en fika på stan och därefter bär det av till gbg för kräftskiva! Mycket trevligt!


..

img_4212 (MMS)

..


Klassfest med singstar!

img_7951 (MMS)

Klassfest med singstar!


Kul.

img_7482 (MMS)

Kul.


På väg till partheyet!

img_0131 (MMS)

På väg till partheyet!


Redo för parthey!!!

img_5193 (MMS)

Redo för parthey!!!


Sjuk?

Tror det är en förkylning på g.... Det är nog det som fått mig att må tjyvens... Men sjuk kan jag vara i morgon på dan för ikväll är det fest!

God morgon världen. Som vanligt har man in...

img_5192 (MMS)

God morgon världen. Som vanligt har man inte haft världens bästa sömn här på jobbet så lite tröttmössa är jag allt.     Tror dock att jag känner mig lite bättre idag. Snart dag att börja arbeta en sväng innan jag tar mig till punkt B, skolan. Ikväll är det fest!


Sitter på jobbet och är allmänt seg och ma...

img_8512 (MMS)

Sitter på jobbet och är allmänt seg och matt. Jag ska nu ta en träningspaus till måndag . Anledningen till detta är att min kropp är helt slut. Ska iväg till VC i morgon efter jobbet för att ta prover och kika om jag fått någon brist på järn eller så. Nåt konstigt är det... Frågan är bara vad... Bara att ta det lilla lugna och komma igen. Hoppas faktiskt på att jag har någon vitaminbrist för då är det inte träningen som varit för mycket. Det är ju sååå kul och träna och vill inte dra ner på det helst. Men måste jag så måste jag.  Kram på er därute! Nu ska jag stoppa mina godingar i säng och försöka sova lite själv oxå.


Kaffet gör nog sitt och gör mig pigg och g...

img_1453 (MMS)

Kaffet gör nog sitt och gör mig pigg och glad! Hoppas!!!


Planerna som gick i stöpet :(

Hade planerat in pumpen idag och såg fram emot det samt härliga promenader till och från skola och gym i det fina vädret... Bidde ingenting av de heller förutom promenad för att hämta bilen. Blir en sovande jour på jobbet istället direkt efter skolan.
Vill inte alls!!!
Men det brukar oftast kännas bra när jag kommer dit som tur är...

RSS 2.0