Bryter min bloggpaus för nu sitter arterna...

2011-05-31_16_40 (MMS)

Bryter min bloggpaus för nu sitter arterna så bra.som de nu kan. Nu får det bära eller brista, det återstår att se. Snart på G ner till gymmet för ett Boxpass med Idaho...


Bloggpaus... Från och med nu tar jag mig e...

Bloggpaus... Från och med nu tar jag mig en paus ifrån bloggandet och lägger allt focus på onsdagens tenta. Så helgen och resterande av veckan kommer att spenderas på Högskolan. Jag hoppas på att inte bryta en trend och att även denna gång klara tentan på första försöket. Så håll tummarna för mig på onsdag. Dock har jag en känsla av att det inte kommer att gå vägen. Den som lever får se helt enkelt. Så välkommen tillbaka på onsdag kväll!!!


Städdag

Städar lägenheten dagen till ära. Försöker hinna med så mycket som möjligt innan mannen kommer hem. Tvättstugan hela kvällen men jag hoppas vi hinner med lite Fredagsmys oxå... För er som undrar om min man aldrig städar och tvättar så kan jag även poängtera att det gör han även om jag brukar köra med dammsugaren och torka golv. Min man brukar plocka undan lite efter sin stökiga flickvän och eftersom att jag stökar till mest så tycker jag inte att det är mer än rätt att jag sköter det mesta med städningen. Dessutom så får jag det som jag vill ;) Tvättid är så jävla svårt att få i detta hus så vi brukar oftast få tider då han jobbar så då fixar jag tvätten. Mer än så är det inte :) Dessutom gillar jag min mans tacksamhet för att jag gör det! Sådär... nu ska här fortsättas, spotify högt på stereon!!!

Upp på hästryggen igen

Det ser ut som om att det blir till hösten ska jag iväg och provrida på en ridskola här i stan. Provridningen är mest till för att se vilken nivå jag befinner mig på. Har ju inte rididt ordentligt på typ 10 år så vi får la se hur det går. Räknade ut att jag ridit aktivt i ca 17 år... Helt sjukt! Hoppas att ekonomin tillåter det oxå. Blir strax över 3000 per termin i alla fall. Det löser sig! Men jag är glad att det snart blir av. Har saknat hästarna och hindren...

Bilder från lägret

Fräken
Kabbeleka
Vi hittade en massa matnyttigt till tentan ute på våra äventyr... lite mossor och annat skit ;)
På kvällen vart det galej... i alla fall för "vissa"
Robin och jag går på lina
Mooning in da woods
Jag kör snörplingsbanan med en armyrullning

Hemma

Trött och sliten efter lägret. Nu ska vi snart ner och käka på Köket.. Mums!
Jag har även bokat flygbiljetter hem nu, och jag anländer den 13 juni på Dala Airport 19,15. Härlich!!!
Bjuder på lite bilder sen eventuellt ikväll...

Grillparty... Fullast vinner ;)

2011-05-24_19_11 (MMS)

Grillparty... Fullast vinner ;)


Fia med knuff...

2011-05-24_11_37 (MMS)

Fia med knuff...


Nu har vi anlänt...

2011-05-24_08_02 (MMS)

Nu har vi anlänt...


Så fin, så fin!!!

2011-05-24_07_07 (MMS)

Så fin, så fin!!!


Hmmm

Ja då var dagen  här... Dagen D. Vi ska ut på läger och sova vid sån scoutgård. Vissa sover i vindskydd, tält och så några inne. Jag ska sova inne vilket jag är väldigt glad över nu i det här vädret kan jag säga! Det ska regna och blåsa ganska friskt hela dagen och mer otur kan man fan inte ha med vädret tror jag :(
Aja... Vi ses i morrn kväll eller nåt... Kan ju iof hända att jag uppdaterar nåt, det vet man ju aldrig.

Dryg dag

Idag var det inte min dag tror jag... Min kropp är totalt död. Så det blev ingen träning för oss idag. Drog till skolan istället men de gick inge bra heller för jag kom fan inte igång med skrivandet. Det var helt kört! Blir sååå arg när det händer, jag vill ju ha flow!
Nu är jag hemma och ska dra iväg och handla lite barnmat som jag ska ha med på lägret vi åker iväg på i morgon. Vi ska få håva och leta bland floror och faunor i Apelhult... Kul jul! Bäst att packa alkoholen först så man inter går sta och glömmer den. Vore ju sjukt tråkigt!
Ska ha masser med saker med mig och känner jag mig själv rätt lär jag ju glömma nåt viktigt i alla fall,.,

Dagen

Idag har Tony och jag varit en snabbis till Jönköping och hämtat hem han lilla motorcykel. Gick jättebra för honom att köra hem och jag kom tätt ättä med vår lilla Plupp.
Har även vart och köpt mig ett par stövlar idag till lägret vi ska iväg på tisdag till onsdag. Ska faktiskt bli lite kul tycker jag allt. Det värsta är vad man ska ha på sig. Så jag har fått låna lite militärkläder av Tony så nu ser det ut som om jag går i min fars fotspår...
Helena goes military...
Nå va tycker ni?
Passar jag inte ypperligt i dessa militärfärger?
Nu kommer jag kunna gömma mig så fint så fint i skogen...
Fantastiskt!!!

Jobbhelg

Inte mycket till uppdateringar. Går av söndag morgon kl 07,00... See ya!

Underbara nomineringar

Veckans nomeneringar i BB huset är det bästa som har hänt!!! Bye Bye Gurkich, så jävla trött på den mannen! Gurkan och Crille sitter emot varandra, med all rätt och Gurkan ska ut så enkelt är det. Han tror han är oövervinnerlig, han skulle bara veta hur många det är som inte gillar honom. Chrille får inte en syl i vädret utan hänger bara på Gurkan och så sover han ju förstås.
Nä Simon, Martin eller Peter som vinnare!!!

Mys i soffan

Men en stor skål med popcorn också en film förstås... Kom nyss hem från ett skönt afro/corepass...

Grattis Minna

Svedens Ponnyklubbs stora stolthet har fått en son :)
Grattis Minna!!!

Skoldag

Bion igår var skitbra och jag älskar Jack Sparrow!!!
Idag ska jag åka ut till min gamla praktikplats och genomföra en magnetismlabb. Vi får se hur det går... och att jag kan svara på barnens frågor.

Ikväll är det träning igen, Afro/core på schemat. Afrodans första halvtimmen och coreövningar andra. Sköj!

vardagsmotion

Har börjat gå till och från skolan nu när det är lite varmare väder och fin fina walkingskor. Det innebär 4km dit och 4km hem, alltså 8km på en dag. det är inte fy skam det heller :)
Ikväll är det bio som gäller och jag ska unna mig lite popcorn...

Pust!

Här sitter en nytränad och nyduschad glad flicka nedsjunken i soffan. Boxpasset var sjukt roligt så det får det bli igen. Nu är det soffmys för hela slanten och de är jag värd.

Träning

Ikväll ska jag iväg på ett boxpass. Trevligt! Har även räknat ut hur långt det är att gå från oss och ner till skolan och det var hela 3,6 km. Det var mer än jag trodde faktiskt. Så går jag både till och från skolan så har jag klämt 7,2 km på en dag. det är riktigt trevligt. I morse fick det dock bli bil då det regnade... men men promenerade hem i alla fall. Alltid något.

Grattis Norge


Mys

Vart en mysmåndag idag. Tacos och film. Inte helt fel om man säger så :) Filmen var helt ok och läskig...

Titta va mina popcorn har vuxit!!!!

2011-05-16_19_53 (MMS)

Titta va mina popcorn har vuxit!!!!


Fixar lite tacos till mannen kommer hem fr...

2011-05-16_19_42 (MMS)

Fixar lite tacos till mannen kommer hem från sin skjutning. Götta!


Hemma

Då var den här dagen slut. Har varit en helt ok dag faktiskt. Vi fick lite gjort med studiegruppen och det är alltid skönt. Nu ska jag försöka spåna på mitt sagokapitel som handlar om en skata som sväljer en magnet och vad det kan ställa till med...

Min ständiga följeslagare och passupp...

2011-05-16_08_40 (MMS)

Min ständiga följeslagare och passupp...


God morgon!

Pigg och glad idag. Valet igår gick helt smärtfritt och räkningen va över efter 30 minuter. Så jag hann hem för att se utröstningen på Big brother. Fan va jag ville att Gurkan skulle åka ut!!! Aja... nästa gång då kanske...
Nu ska jag snart ta mig en promenad till skolan och jag hoppas på uppehåll. Om inte annat går jag tills regnet börjar på och tar bussen när det börjar ösa ner.
Nä, nu är det borstning av matsalsmöbler och sen ge sig iväg på en promenad :)

Suck

Nu kom den när tanten tillbaka från sin rast. Hon hade vart ute med hunden och skulle göra vint i vallokalen. Tanten hade plockat liljekonvaljer...Va tänker man med??? En allmän lokan och väldigt allergiframkallande blommer. När hon hade ställ fram dem sa jag åt henne att ta bort dem för att jag var allergisk. ATCHOOOO!!!! Segare människa får man då leta efter. Bara hon hon hon när hon pratar. Nu har jag fått lyssna på hennes tidsbokning till mammografi som inte blev av och Maud Olofsson som var på nåt möte här i stan.... IGEN! Hon säger samma sak hela tiden... Grrrrrrr!

Hard work..... NOT!!! Se till och rösta nu...

2011-05-15_08_28 (MMS)

Hard work..... NOT!!! Se till och rösta nu, det går så långsamt annars. En som jag inte gillar som är här igen. Sååååå seg! Dessutom får jag höra om hennes sjukdommar hela tiden. Inflamerad höft och allt vad det är.


Omval 2011

Ja nu befinner jag mig i Dammsvedjan här i Borås för att jobba med omvalet. Detta innebär 2500kr för mig, det är inte fy skam för att pricka av folk, ge ut kuvert och se till så att folket som ska rösta kommit rätt. Men lite segt är det för det tar sån tid. Man kan ju rösta från 8-20 och därefter börjar vi räkna och det är inte det lättaste kan jag säga. Massa regler hit och dit som måste följas och koncentrationen på topp hela dagen.

Hemkommen

Nu har vi kommit hem. Har varit till Sara i Linköping och kikat in en ny bebis, en mycket större flicka och ett nybyggt hus. Fick bära på bäbis och lukta lite... hur sugen blir man inte att få en egen liten groda...
Nu avnjuter vi lite kebab här hemma och kikar på Eurovision. Vi han precis hem till Erics framträdande... tur man har :D
Tack Sara för att jag fick komma förbi! Pöss!!!

Äntligen på väg till Linköping!

2011-05-14_13_59 (MMS)

Äntligen på väg till Linköping!


Sent

Nja... blir en sen avresa emot Linköpin idag. Gillar väl inte sååå mycket men det är inget man kan rå över, så enkelt ör det. Huvudsaken är att jag kommer fram nån gång :) Bara att hoppas på att den lille bebisen inte lagt sig för natten innan jag kommer.
Tony kommer inom 30 minuter så sen är jag på G!
Wiiiieee!!!

Längtar

Jag längtar till midsommmar jag :) Har börjat kika lite vilka kläder man ska ha. Jag vet i alla fall en sak! Jag ska köpa mig ett par woolisar med kurbits på antingen vita eller rosa. Kan bli fint med en vit klänning, kofta och vita "träskor". Köra lite dalatema helt enkelt. Strumporna är hur söta som helst och skulle vilja ha ALLA!
Vi får ju inte glömma att fixa en krans till håret med! Det hör till midsommar det!!!

Myskväll

Vi har ätit en god middag som jag slängde ihop. Rotsaksgratäng och en köttbit nu vankas film och ost och kex... I morgon Sara C med familj :) Tony drar och mekar...

Grattis Broder!!!

Som fyller år idag :)
Suddig bild men det duger

Öhhh...

Vart lite förvånad när ett välbekant ansikte dök upp i Kissies blogg idag. En gammal klasskamrat från gymnasiet... Ingen mindre än Alexander G. Fun Fun!

Hittade en söt Förgetmigej på väg ner fån ...

2011-05-13_17_48 (MMS)

Hittade en söt Förgetmigej på väg ner fån parkeringen... Man har gått och blivit en liten skogsmulle som letar flora och fauna dagarna i ända :)


Sverigedemokraterna i stan.... Det märks a...

2011-05-13_16_56 (MMS)

Sverigedemokraterna i stan.... Det märks att det är val på G!


Titta va jag och Ida hittade i en liten pa...

2011-05-13_11_11 (MMS)

Titta va jag och Ida hittade i en liten park! Daggkåpa och groblad. Det är lycka om något!!!


Hitting the gym

Ska ner till gymmet till tio och träna lite med Ida. Så med andra ord så skolkar vi lite dagen till ära. Eller tillåtet skolk kanske man ska säga.

Otursdagen idag!


Jaaaa!!!

Sverige är i final i Eurovision song contest 2011!!! Härlich!!! Då vet jag vad jag gör på Lördag kväll om jag nu inte sitter i bilen på väg hem från Linköping, men då finns det som tur vad radio :)

Nä...

Nu har vi ätit kvällsmat, lite varma mackor och nu gör jag kväller. Ska kika på Eric Saade och hålla mina tummar för att pöjken går vidare ikväll så man kan sitta på nålar på Lördag. Har fått mycket gjort idag  och imorgon väntar gymmet igen. Måste rycka upp mig på den frånten, kan ju inte bara vara hemma och baka och plantera blommor hela dagarna heller!

Klar!

2011-05-12_19_24 (MMS)

Klar!


Bullbak :)

2011-05-12_18_06 (MMS)

Bullbak :)


Odlar popcorn... Skolarbete :)

2011-05-12_15_28 (MMS)

Odlar popcorn... Skolarbete :)


Dagens idolbild...

2011-05-12_15_16 (MMS)

Dagens idolbild...


Kakor i ugnen... Satt på kaffet... Ska nog...

2011-05-12_15_13 (MMS)

Kakor i ugnen... Satt på kaffet... Ska nog provsmaka en eller en halv. Vi får la se :) Ikväll ska jag nog baka lite bullar.


SMS-inlägg

2011-05-11_18_46 (MMS)


SMS-inlägg

2011-05-11_18_30 (MMS)


Jobb

Har satt Tony i lite arbete på balkongen :) Han är duktig och fint blir det... bara all pollen kunde försvinna. Inte fint med svarta möbler och krukor nu kan jag säga. Det är gult allting!

På väg emot bussen. Ska hämta bilen och dr...

2011-05-11_15_46 (MMS)

På väg emot bussen. Ska hämta bilen och dra iväg och köpa balkongblommor så jag kan göra lite fint :)


Tvkvällen

Eurovision song contest ikväll. Ska kika lite grann men på Torsdag sitter jag bänkad!

Kokar linssoppa. Gott och nyttigt! Har gåt...

2011-05-10_19_17 (MMS)

Kokar linssoppa. Gott och nyttigt! Har gått lös på kryddorna idag så det väntas en HET måltid här hemma.


Valsar

Känner mig sprudlande idag... vet dock inte varför. Bara glad lixom :) Väntar på att min man ska komma hem, jag vill hitta på något. Ner på stan eller nåt. Vi får se, risken finns att min man är trött efter jobbet.
Själv valsar jag omkring i min nya långklänning som hängde på handtaget när jag kom hem. Skön i alla fall, men det får bli tröjja på armarna för ca -35kg har satt sina spår på armarna om man säger så ;) Men jag är lite glad för att det syns oxå för då ser jag själv att det går åt rätt håll för jag har inte förståt själv än hur jag ser ut och det kommer nog ta ett tag till skulle jag tro.
Glá skit! Bye!!!

Favoritlåten just nu :)


Smörboll med annat ord...

Det har lagt sig på minnet och det är nog inte så konstigt heller...
bullerblomster!
Hahaha
Jag håller förtillfället på att öva in 175 st vilda svenska växter, svampar och djur till den kommande tentan.
Öva öva öva!!! Saken är även den att vi inte enbart ska kunna vad de olika heter utan även veta lite om dem.
Dagens banka in i hjärnan är:

Fröväxter inklusive träd och buskar

Al (Klibbal), Ask, Asp, Björk, Brakved, Ek, En, Gran, Hassel, Hästkastanj, Lönn, Rönn, Tall

 

Baldersbrå, Blodrot, Blåklint, Blåsippa, Blåklocka, Förgätmigej, Gullris, Gul näckros, Johannesört, Kabbeleka, Kaprifol, Liljekonvalj, Ljung, Maskros,

Midsommarblomster, Mjölke,

Prästkrage, Smörblomma, Smörboll, Styvmorsviol, Svalört, Tussilago, Vallmo, Vitsippa, Åkervinda, Älggräs

 

Harsyra, Blåbär, Lingon, Smultron

 

Timotej, Vass

 

Brännässla, Daggkåpa , Gatkamomill, Groblad, Gråbo, Kirskål, Pestskråp, Skräppa , Våtarv, Ögontröst

 

 

I morgon ska jag hugga tänderna i mossor, lavar och annat smått och gott.

 

 

 


Ja, va ska man säga? Här sitter jag och so...

2011-05-09_19_09 (MMS)

Ja, va ska man säga? Här sitter jag och sorterar mina blommor och blader... Kul måndagsnöje... NOT!


Husrivning på G... Coolt!

2011-05-09_10_45 (MMS)

Husrivning på G... Coolt!


God morgon :)

Vädret är verkligen underbart just nu... dock så är det grymt mycket pollen som flyger omkring. Är på G till skolan strax för lite laborationer med luft och vatten. Idaho och jag ska plugga lite arter först innan vi börjar kl 13.
Nä borsta matsalsmöblerna och dra då kanske???

Ikväll röstar vi på...

PETER!!!
Älskar han humor och ful är han inte heller :)

God morgon... Trött som ett as efter den s...

2011-05-08_06_14 (MMS)

God morgon... Trött som ett as efter den sovande jouren. Skit att man inte kan sova ordentlig när man inte sover i sin säng. Får se vad vi ska hitta på idag i det fina vädrer, men först ska det firas en födelsedag. Älskar det här jobbet och de som bor här :)


Jobbar till 19 i morgon så det får bli en ...

Jobbar till 19 i morgon så det får bli en update då istället. Nu ska jag se klart Djävulen bär Prada sen ska jag försöka sova. Natti!


Timo Räisänen i stadsparken....

2011-05-07_15_44 (MMS)

Timo Räisänen i stadsparken....


Oh... You don't say :)

2011-05-07_12_46 (MMS)

Oh... You don't say :)


Morgonkaffet :) Gött! Idag ska vi iväg til...

2011-05-07_10_15 (MMS)

Morgonkaffet :) Gött! Idag ska vi iväg till skjutbanan och kolla när några skjuter magnum. Tydligen någon tävling. Kl 20.00 vankas jobb!


Mätt! Undra om min köksgris vill äta upp m...

2011-05-06_20_15 (MMS)

Mätt! Undra om min köksgris vill äta upp mina rester???


Smördegsinbakad kassler med viktlöksfärsko...

2011-05-06_20_10 (MMS)

Smördegsinbakad kassler med viktlöksfärskost,ris och en god sallad.


Lagar mar inför fredagsmyset :)

2011-05-06_19_06 (MMS)

Lagar mar inför fredagsmyset :)


Lövli!

Färdigstädad... Nu hoppas jag på en lugn och skön kväll.

Fredag

Denna dag hägrar tvättning och städning just förtillfället... TRÖK! Men jag hoppas det blir fint sen när det är klart i alla fall.

Föreläsning pågår. Föreläsaren bubblar på ...

2011-05-06_09_01 (MMS)

Föreläsning pågår. Föreläsaren bubblar på med andan i halsen, men lite söt är hon endå. Idag lär vi oss om ekologi.


God morgon alla glada. Fredag idag och jag...

2011-05-05_17_38 (MMS)

God morgon alla glada. Fredag idag och jag är väl inte helt på topp. Men jag hoppas det går över snart...


Fan att man inte lärt sig bemästra rakhyve...

Fan att man inte lärt sig bemästra rakhyveln efter alla dessa år. Dagen rakning resulterade i att jag numera ser ut som en cutter på insidan av låret... Ajajaj!


Dagens bästa

Fick klartäcken av min chef att jag får vara ledig v.25, hon har tagit bort mina turer :) Det innebär att jag kan åka hem till Falun den16 Juni och vara kvar till efter Midsommar! Ingen är lyckligare än jag just nu.
Skattungbyn... Here we come!

Operation plantera om blommor. Tror faktis...

2011-05-05_14_18 (MMS)

Operation plantera om blommor. Tror faktiskt att det var första gången i mitt liv som jag gör detta.


Före och under resans gång

Satt ihop nån bild lite sådär bara

Sjukt nöjd med dagens läppförstoring... Sk...

2011-05-04_18_24 (MMS)

Sjukt nöjd med dagens läppförstoring... Skulle dock kunnat tagit liiiite till eller vad tycker ni?


Kvällspill. Knåpar ihop min dagliga dos av...

2011-05-03_23_23 (MMS)

Kvällspill. Knåpar ihop min dagliga dos av piller. Det är väl den enda nackdelen med att vara opererad. Detta ska jag hålla på med tills jag dör. Det är för att jag inte ska få vitaminbrist så det kan hända att detvisar sig att jag behöver mer eller mindre sen. Det får den årliga kntrollen utvisa. Höpp i säng... I morgon väntar laborationer i ämnet Teknik. Sköj!


Arg, ledsen och besviken!

Fick just mitt schema... Jag hade sagt att v.25, 30-31 kan jag inte arbeta för jag är hemma i Falun och har semester. Så nu när jag fick schemat ska jag arbeta under midsommar :( FAN!!! Måtte detta gå å fixa nu för annars dör jag. Jag har verkligen sett fram emot att få fira hemma. Fan fan fan fan fan!!!!!!!!!!!!!
Dessutom fick jag inte många procent heller 83% eller något men det är alltid nåt. Kunde lika gärna blivit utan.

Mums... Nu är det bara kakorna kvar att gr...

2011-05-03_15_51 (MMS)

Mums... Nu är det bara kakorna kvar att grädda.


Tekakor

Bakas det här hemma nu... ni får kanske äran att se en bild sen när de är klara...

Baka???

Igår fick Tony med sig bananmuffins till jobbet och idag funderar jag på att göra tekakor... Vi får la se...

Suck

Ska iväg på ett lagom roligt möte i Bäckängs Aula om en liten stund. Det ska informeras om omvalet den 15 maj. Det är bara för att inte det ska bli några mer fel i röstningen. Men jag är sjukt trött och ser inte riktigt fram emot att sitta där bland en massa tanter och gubbar. Får i och för sig 500kr för besväret för den här timmarna och 2000kr för att arbeta på valdagen så då är det ok i alla fall.
Gillar inte vädret här just nu. Det är snorkallt med lite hagel och snö i luften. Inte OK.
Ny kurs.... lite förvirrande, men det blir nog skoj när man väl kommer in i det.

Usama Bin Laden

DÖD!!!

söv

Det blev att jag somna av i 2 1/2h... Snacka om slö söndag :) Ser fram emot BB utröstning ikväll. Jag hoppas att Sonia åker... Fattaru???

Seg dag

Idag är en seg dag. Vaknade upp vid tre tiden inatt av att jag var så jävla allergisk. Tog mina piller men det har inte släppt ändå. Blev bara mer trött, snorig som fan. Tony är i Jönköping och mekar med sin motorcykel och jag är hemma och tar det lilla lugna. Ska lägga mig i sängen och lyssna på min ljudbok en sväng. Kommer säkert att somna också.
So long!

Trööt

Nu har vi anlänt hem igen. Trevlig kväll men kallt... burrrr!

RSS 2.0