Tar en paus

Nu pausar jag bloggen ett tag. Har ingen inspiration nu när jag bara jobbar. Men det är skitkul i alla fall. Det tråkiga är att jag inte kan dela med mig av de skojjsiga jag får uppleva på dagarna. Kommer väl tillbaka när jag har lust...

Ösregn

Och jag gör mig i ordning för en dag på jobbet.
Var gräsänka igår kväll. Tony var nere hos sin kompis Henke i Gbg. De beställde en resa till Japan, de åker 7 september. Underbart kul för dem! Själv var jag  bara hemma och slappa med huvudvärken från helvetet.

Idolbild

Från vårat restaurangbesök... Mums!!!

Mysmiddag

Idag har vi vart ute och ätit en bit mat nu på kvällen. En mycket god middag på Georges restaurang här i stan. Det tyckte jag att vi var värda. Så det så!
Föresten,., den där masken var super!!!! Köp den!!!

Lite skönhetspyssel

Håller på och tar hand om mig själv lite nu så här på eftermiddagen. Jag testar min nyinköpta mudmask från Make Up Store. Har har mycket bra om den så vi får se om jag blir nöjd. Det var en stor jävla tub också 15ml. Kostade mig 199:- och de tycker jag lätt att den är värld för den storleken. Så nu sitter jag här helt smufblå och dreglar över mina inköp jag gjort på nätet. Älskar å köpa nya sminkgrejjer! Det är livet det. Speciellt när jag fyndade Lipgloch på Eleven. Smashbox, de hade kostat 195:-/st och jag fick dem för 49:-/st. Jag köpte tre. Älskar sminkfynd och jag behövde Lipgloch också för mina börjar på att ta slut.
Snyggt djävulshorn jag fick i pannan ., hahahaha ser ju helt sjukt ut,., jävla leverfläck!
Lite nytt i badrumskåpet :)

Grattis Martin 30år!!!

Känns konstigt att inte vara hemma i Falun och fira denna dag men så kan det vara. Tror hans 30års dag blir av i alla fall även om jag hade velat vara med.
Löv U!!!

Trött

Jag är sjukt trött efter denna  helg,., Jobbar och står i som vanligt nu på sommaren,., I går åkte vi direkt efter jag gått av jobbet till gbg och partade lite., det var en intressant kväll kan jag säga,., hahahaha
Så jag är inte död bara lite bloggtorka,.,

Ute i Ginri och skjuter luftpilstol med Te...

2010-07-13_19_20 (MMS)

Ute i Ginri och skjuter luftpilstol med Teddy & Tony. Jag var ganska kass.


Jag hade så gärna velat...

...vara med igår hemma i Falun när älskade Källe stod på scenen. Men jag hörde av min bror sen att han var bäst! Det kan jag tro. Så Källe ta åt dig, du är bäst helt enkelt!!!
Igår kom Rolle hit på en spontan grillning. Vi grillade lite hamburgare och flintastek. Det var bara en liten sak som inte gjorde det sådär jättebra. De som hade grillat innan hade släckt grillen med sand. Helt ok att göra det med för guds skull ta bort gallret innan!!! Så det vi grillade var de sand på, det knastrade gött.
Mätta och belåtna tog vi en taxi till stan och tog oss lite drinkar. Har druckit en Strawberry Moijto som jag höll på att kräkas av. Det var så mycket mynta i så den smaken tog överhanden. Mådde alldeles illa efteråt och var tvungen att pina i mig den. Blääää, aldrig mer! Men vi hade en mysig stund i alla fall.
Idag händer inte så mycket. Vi ska åka och tvätta bilen bara, det är det enda som är planerat.

Grillkväll med Roland och Tony.

2010-07-10_20_56 (MMS)

Grillkväll med Roland och Tony.


Teddy och Tony i parken. Vi vårt bortfösta...

2010-07-08_19_55 (MMS)

Teddy och Tony i parken. Vi vårt bortfösta av 8 poliser. Fun Fun


Behöver jag säga något mer? nom nom.

2010-07-08_18_55 (MMS)

Behöver jag säga något mer? nom nom.


Just nu sitter vi och äter på en indisk re...

2010-07-08_17_52 (MMS)

Just nu sitter vi och äter på en indisk restaurang här i stan. Götta! Yoghi is da shit!


Hemma med halmen

Nu har jag gjort min första arbetsdag på sommarjobbet. Känns jättebra och jag kommer nog att trivas som fisken i vattnet. Det enda problemet jag hade var att sova. Jag har gått och blivit van vid att sova med öronproppar och det kan jag inte ha när jag arbetar tyvärr. Det resulterade i en nästan helt sömnlös natt. Har väl kanske sovit 2-3 timmar på sin höjd. Men som sagt så trivs jag bra.
Har nu kommit hem och jag har satt mig i soffan igen. Funderar på att lägga mig och sova en stund nu. När Tony slutar jobba ska jag möta honom på stan vid 17 så ska vi gå och äta lite. Därefter blir det mys i parken. Det är nämligen sommartorsdag här i Borås med artister och grejer. Jättemysigt skulle jag tro, detta blir första gången för mig.
Sen i morgon är det back to work 9-14,30.

Säger god natt efter en trevlig kväll på j...

2010-07-07_23_21 (MMS)

Säger god natt efter en trevlig kväll på jobbet. Nu har jag krupit till kojs här och ska tjäna lite pengar medan jag sover. De kallar jag fett nice! GOD NATT!!!?


Vacker utsikt vid busshållplatsen. Massa t...

2010-07-07_14_34 (MMS)

Vacker utsikt vid busshållplatsen. Massa tävla skräp! Dagens ungdom.


Sitter och har lite ångest

Jobbångest. Varför ska de alltid vara så jobbigt att börja på ett nytt ställe för. Jag känner att jag inte har riktigt koll på saker och ting så därför blir det ännu värre. Hoppas de andra vikarierna är trevliga. För den ordinarie personalen jag har träffat är jättetrevliga och de boende också för den delen.
Nu få ni hålla tummarna för mig att min arbetsdag som börjar 15,30- 11,00 i morgon går bra.
Alla tummarna ni har!!!

Ljushuvudet Helena har kommit på att nu är...

2010-07-06_21_18 (MMS)

Ljushuvudet Helena har kommit på att nu är det filmmys med Popcorn!


Långsamt

Har lite långsamt nu innan mannen kommer hem. Då brukar jag leka tittut med mig själv. Dra mig baklänges, jag blir lika förvånad varje gång!!!
TITTUT!!!!!
TITTUT!!!
TITTUT!!!
TITTUT!!!

Slut på sötebrödsdagarna...

För i morgon börjar Helena jobba. Nu har jag blivit så van att inte jobba så jag längtar inte för 5 öre. Men jag tror ju att när jag väl kommit in i arbetsuppgifterna så ska det nog gå bra. Men jag ska ju inte ljuga, jag hade hellre bara gått hemma och njutit. Det  jag ser fram emot är när lönen kommer. Underbart att ha lite egna pengar för en gång skull. Har levt på Tony nu ett tag men nästa månad är det slut på det.
Jag har farit runt här i lägenheten och städat lite idag. Det behövdes. Jag kommer inte ens ihåg sist som jag torkade golven. Illa illa. Jag har i och för sig köket kvar att städa men de är typ bara att diska så de går fort.
Känner mig fortfarande lite krasslig och håller tummarna på att jag håller mig frisk så jag slipper sjukskriva min det första jag gör. Man vet ju själv att man sätter en stämpel på en sådan vikarie som blir sjuk de första som händer. Sådana vikarier gillar man inte. Så sådan ska jag inte bli!

Jag känner mig lite febrig. Inte alls bra ...

Jag känner mig lite febrig. Inte alls bra då jag börjar jobba på onsdag. Försöker plocka lite här hemma men då kommer feberlämslorna på en gång.


Avancerad matlagning pågår.

2010-07-05_14_40 (MMS)

Avancerad matlagning pågår.


Bränd.

2010-07-05_11_01 (MMS)

Bränd.


Lite från Stockholm

Vårat vrålåk. En Audi nånting. Svår å komma i och ur var den i alla fall.
Tony med en cool staty
Finn ett fel.
Malmskillnadstrappan
Suddig bild, men det bjuder jag på.
På Firdays. Vi käkade bara efterrätt. Gött!
En jävla massa skyltar
Vatten
Tony @ work
En fin port
Så det var lite kort. Kanske kommer mer sen från Tonys kamera också.

Bränd,.,

Idag har vi vart på hundutställning och sett en massa Engelska Bulldogs. De är ju för sköna! Sen har jag även fått lite färg. Inte vilken färg som helst dock, utan färgen knallröd! De ni!!! Nu på kvällen har vi vart ut till Teddy som hade sin familj på besök från Gotland. Mycket trevligt var det. Nu sitter vi här hemma och bara slappar. Jag är sjukt trött efter att ha sovit dåligt i ca en vecka snart.
Får se i morgon om jag får tid och ork att lägga ut lite bilder kanske. Ska nog göra något mer test också tror jag. De vart ju populärt i de föregående inlägget.

Test

Test


Ny mobil

Idag har jag vart på Netonnet och köpt mig en ny mobiltelefon. Det vart en Android Samung Galaxy S GT-I9000. Den är hur fin som helt. Ser ut som en Iphone ungefär men den är mycket bättre och lättare också för den delen. Så jag är supernöjd än så länge.

Hemma

Nu har vi just anlänt till Borås igen. Det vart ett stop i Södertälje innan vi styrde kosan mot Borås igen i natten. Vi hälsade på Tonys kompis Henrik med flickvän som nyligen köpt ett litet hus som de håller på att renovera upp. Det var hur trevligt som helst och Henrik och Tony drack öl, medan Linda och jag drack cola och festis.  Vi grillade och umgicks. Nu vankas sängen efter en bilkörning på 4 timmar. Kommer nog somna som en klubbad säl... Lägger upp lite bilder från Stockholm i morgon.
God natt!!!

Nu så...

Drar vi till Stockholm så jag vet inte när jag kommer att blogga igen. Vi kommer hem någon gång mellan Fredag och Söndag.
Pöss på er.
Ett stort grattis till Ida och Sara som klarade sin omtenta!!!!!

Nattsudd

Jag kan inte sova. Ganska drygt faktiskt eftersom att klockan ringer kl 6. Är inte trött för fem öre och så kliar det som fan på ena benet. Det är bra typiskt när man ska upp så tidigt!
Hoppas Stockholmsresan blir trevlig, men det tror jag nog.

RSS 2.0