Så här vaknade jag i morse.... Snygg... Ja...

img_7456 (MMS)

Så här vaknade jag i morse.... Snygg... Ja, det bror ju på hur man ser det.


Svar...

Varför är det ingen som tror att det är jag som sjunger... jag både spelar och sjunger :) För en gång skull så är jag väl lite seriös och inte kör någon operett eller liknande.

Barnvisor

Idag har jag lärt mig att spela en hel den enkla barnvisor. Mina fingrar ömmar som bara den. Skulle ni nu vilja höra hur eländet låter så kan ni följa länken nedan till musikbloggen. Tony bara skratta så jag vet inte riktigt om dett är nåt för mig ;) Hahahaha....  Tur för honom att jag älskar karln!

9 Februari

Då är mitt kinatecken i nacken ett minne blott och kommer att ersättas med  något annat :) Längtar!

Bloggar

Nog för att jag inte ha bloggat så mycket på sistone, men nu kommer det nog bli ännu värre under denna terminen. Jag har nämligen två skolbloggar att sköta oxå. En i vardera kurs jag läser där man skall dokumentera sin progression inom ämnena. Så ni får jätte gärna kika in där med. Klicka bara på länkarna nedan:
Musikspecialisering: LÄNK
Att dokumentera och stimulera barns utveckling i förskolan I: LÄNK
Sådär, nu ska jag göra mig redo för att möta dagen och gå ner till skolan och fixa lite böcker och nån uppgift för dokumentationskursen. Kommer nog ta ett tag inan jag förstår att jag läser två kurser parallellt.

Idag fyller min älskade man 35år <3


Idag har det svettats lite på gymmet....

img_6414 (MMS)

Idag har det svettats lite på gymmet....


Pluggdejt pågår.... Dock äter hon oss ur h...

img_6832 (MMS)

Pluggdejt pågår.... Dock äter hon oss ur huset! Inte OK!!!


Avnjuter en tallrik gröt i natten. Oförskä...

img_2077 (MMS)

Avnjuter en tallrik gröt i natten. Oförskämt pigg måste jag skryta med. Men de ska bli skönt att få komma hem vid sju och krypa ner bredvid min man.  Vi hade lite mys eftermiddag Tony, Rolle och jag med hemlagad pizza och lite serier. När jag lämnade dem till sitt öde hade båda sina gameingfaces på när de soelade lite Xbox. :)


Natten STORA dilemma.... Vem fan är till t...

img_8286 (MMS)

Natten STORA dilemma.... Vem fan är till torr torkning???? Jag chansade på den högra men fan vet om jag gjort rätt, det återstår att se! Nu ska jag sätta igång kaffet till dagpersonalen som snart är på ingående och jag är snart utgående!


Känner mig sjujävla fräsch för att ha vari...

img_9958 (MMS)

Känner mig sjujävla fräsch för att ha varit uppe en hel natt. Men snart är det dags för mig att inta horisontalläge bredvid min man och sova några timmar. Börjar mitt sovandejourpass kvart i fyra i morgon eftermiddag och går av på Lördag förmiddag. Håll tummarna så jag inte försover mig!


RSS 2.0