Bilder från igår...

Japp då var partyt över och idag är de sega Söndag. Vi har bara legat i söffan hela dagen. men vi hade de kul igår och jag rockade loss rejält lite senare på kvällen/natten.
Kan ju säga att sjunga en låt man aldrig hört e fan inte lätt...
Ida sjunger, hellre än bra :)
Ida dragen???
Lee Rockar fett (Classmate)
Rolle & Tony visar sina dolda talanger
Ida & Martin testar Tens apparaten
Rockar loss med Guitar Hero
Fru schlagerdrottning
HAHAHA!!! Jag vann över Lee :)

Källe!!!

Japp vi kommer upp till Falun i helgen för att fira din stora dag!!!

Partheyyy!

Nu e vi redo. 3 sorters chip, smågodis, plocksoppa. Jag är sminkad och färdigfönad. Tony är oxå klar så när som på linserna. Nu väntar vi bara på gästerna som väntas in 19

Ljuva möra...

Idag står mycket på schemat...
  • Tvätta (vi har ett tvättberg som heter duga)
  • Leta i förrådet efter Playstation ( Ingen lätt uppgift.De är som tetris därinne)
  • Systämä ( Dags att köpa dricka tä kvänn)
  • Handla (Köpa de sista inför plocksoppan)
  • Iordningställande av sig själv....
Dags man börjer med frukost i alla fall.
Bye!

Party!

I morgon är de fest hemma hos familjen Buller/Bådenlid. Lite klasskompisar kommer å så Tonys en kömpis. De ska bli trevligt. Ska bara försöka ta mig ner i förrådet för Ida krävde Singstar. Vart nu jag har lagt de var ju en annan fråga... Men de är morgondagens roliga idag e jag mest död. Trött som fan :)

Ska bada.....

De var min favvoreplik när jag var liten. Jag älskade att bada vilket min halvbror Göran alltid påminner mig om dom gångerna vi ses. Så i dag var de dags för ett välbehövligt bad. Lag lekte lite med ankan men hon var så tråkig. Hittade en tomflaska istället.
Den var betydligt mycket roligare!

Fy,.,

Fy fan för att vara fattig student säger jag bara. De e fan inte lätt,., har redan ångest å jag har precis fått pengarna. Som de ser ut kommer jag inte kunna klippa mig eller köpa nåt till mig själv på 3½år :)
FANTASTISKT!!!
Så är de nån som har nåra korvöre tillövers så kan ni skänka de till bättre behövande

Dagens bild

Små chilisnoppar :)
Visst e dom söta!

Inläsningsdag

Idag gräver jag ner min i den här goooodingen på 250 sidor....

Barcelona ligger i Italien.

Nu har jag gjort det igen,., Snillet Helena har vart i farten. Men jag har lärt mig nåt nytt i alla fall. De har under de senaste dagarna stått mycket om all denna snö som Sjuhärad har fått. Jag har läst lite flyktigt om de i Borås tidning och skänkt en tanke till stackarna där som får så mycket snö. Igår frågade jag tillslut vart i boråsområdet som de där Sjuhärad låg. Då Lägger Tony huvudet på sne lite sött och säger:
-Men Helena, du bor ju i Sjuhärad...
Hade jag ingen aning om :) Trodde typ Sjuhärad va som tex Vika eller nåt och jag har ju tyckt så synd om dom att just de var så utsatt för den här snön. Å jag tyckte att vi i Borås hade fått mycket men att de inte kunde va nåt emot dom stackarna... Sen visade det sig att jag bodde där,., Hahaha jaja man lär sig alltid något nytt och hädanefter kommer jag definitivt att veta att jag bor i Sjuhärad.
Berättade även om min upptäckt för dom i studiegruppen och gav dom som vanligt ett gott skratt. Dom tror nog snart att alla från Dalarna inte har alla hästar hemma :)

Varför säger man sjuhärad om borås ibland?

Området mellan Jönköping och Göteborg, där Borås ligger, brukar kallas sjuhäradsbygden eftersom det från början bestod av de sju häraden Gäsene, Ås, Veden, Bollebygd, Mark, Kind och Redväg.

Berättade även för vissa av dom att jag försökt göra mig tyngdlös i bilen. Vi har ju haft problem med släpande avgasrör om de blir för mycket vikt i bilen så jag tänkte att om jag håller i mig i handtaget och lättar rumpan så borde de inte skrapa,., Dumma jag,., När jag berättat detta skrattade dom. Å en sa till mig:
- Helena... De e sån där man inte ska berätta för folk,., hihihihih...
Men de bjuder jag på,.,
Nu ska jag bättra på intelligensen lite....
BYE!!!

Tacomys med film..!

De e va som står på programmet hos familjen Bådenlid/Buller ikväll. Har hackat en massa greensakes och gjort gucca med massa vitlök i så nu e de bara köttfärsen som vi ska fixa i ordning. Jag ska även rigga alla de 24 värmeljusen oxå för att fånga den äkta myskänslan.

USA

Sitter just nu å drömmer om att åka till USA skulle va så himla kul. Har länge drömt om att åka bil från kust till kust. Se New York, LA, Las Vegas, Grand canyon, åka spårvagn i San Fransico mm. Nån gång i livet ska jag dit så är det bara om jag så väl bara hanar i New York så ska jag till The US.


Plupp...

Idag ska vi trotsa vintern och gå upp till parkeringen och skotta fram bilen har ju kommit en del snö om vi säger så. Sen ska jag gå lös på några lister som var försvunna när slag slipade och målade dom andra. De e typiskt!

Snart så...

Kommer min kärlek hem igen. Han sitter på bussen på väg hem från gbg. Så nu väntar jag bara på att han ska komma hem till frun sin. Har vart väldigt skönt å få en kväll för sig själv faktiskt. De är nog första gången sen jag flyttade hit tror jag. Har ju vart ensam på dagarna men de e inte samma sak. Men nu vill jag bara att han kommer hem :)

Gräsänka

Jaha då vart jag gräsänka för ikväll. Tony har precis åkt till Göteborg för att träffa en gammal kollega. Jag stannar här hemma å myser i min ensamhet. Ska laga lite god mat och umgås med tvn.

Bakis...

6 glas rött å 2 violshots de var va jag tuta i mig igår. Så idag mår jag som jag förtjänar om vi säger så. Men jag hade sjukt kul i alla fall!
Ida  (Classmate)
Mamma mamma fläta inte så hårt!!!

Put Put Posing
Nu ska jag nyktra till lite så  jag kan njuta av min kväll som gräsänka ikväll. Karln min ska till Gbg å roa sig. Själv ska jag bara njuta med lite Desperet housewives och Gossip Girl XOXO

Sån ska jag ha!


Svaret...

Det var lite tråkigt att de var så högljudda där, och maten var lite äcklig.
Där fick ni de som ni har vääääntat på såååå länge.

Va betyder den här meningen???

Min nya Borås vokabulär. Kan dalmasarna de här??? De e frågan....

De va la enna kiligt att det va så brôtit där, å maten va enna sytli.

Alla hjärtans dag idag!

För er som inte har märkt de så e de ju alla hjärtans idag. Tony och jag har vart ner på Viskan å fikat. Sen drog vi iväg å köpte mer färg å käka lite thai. Nu e vi hemma igen slita efter helgen.
Bjuder på lite bilder från dagen som varit.
Lite Bildbajseri,.,

Vilse i kokainfabriken

Så här ser man alltså ut efter att ha slipat spackel i hela hallen.
Ingen vacker syn!

Fredagsmys!!!

För nu äre helg! Å Tony och jag ska försöka hinna med att få klar hallen i helgen,.,

Back to school!

Har bara en examination idag så vid 11 ska jag nog sluta,., Underbara Fredag!!!

Saknar...

Snusktanten saknar sin lillskutta!Jäla söt unge de där. Men snart får jag träff na, å mor å far sin å :)

Pink

Såg att Pink skulle komma till Götebörg i sommar. Skulle vilja dit men Tonyboy är inte så hot på å se det. Nån annan kanske som skulle vilja följa en ensam, liten, stackars Helenööööö???

Harkel...

Har så mycket slipdamm i halsen så ni anar inte! Vi har slipat spackel i hallen idag.  Tack för dom små elektriska slipmaskinerna, de gick skitfort! Men man såg ut som ett spöke efteråt. Man såg alla hår i hela ansiktet, hade ju fullt i pannan. Små små fjun. Jag så inte klok ut. De så ut som om jag dragit lite väl många linor kokain oxå för jag var alldeles vit under näsan. Snyggvä! Sen har de tvättats av väggar och målats tag. Samt att jag har skrivit klar min inlämningsuppgift. En härlig kväll. I morgon så ska vi köpa väggfärg oxå så då ske de målas ska ni veta! Snacka om fredagsmys!!!

Min man e på sjön...

Sitter å drömmer mig tillbaka å kikar på lite videoklipp,.,
Å så Källe Alias Tine Moe,., Löve her!!!

Öhhhh...

Var på en sååå tråkig föreläsning igår. Iof så vart de lite fnitter. Tacka gud för att man inte satt bredvid Ida i alla fall för de hade då aldrig gått. Men Sara och Veronika var inte heller lätta att tass med när man få ett lite skratt anfall och man inte kan titta på varandra. Vår kära föreläsare såg då ut som om hon inte ville va där överhuvudtaget stod med armarna i kors och drog ihop sin kofta hela tiden. Sen hade hon ett annat särdrag oxå.... Öhhhhh! Hele tiden detta Öhhh... Man märkte att fler och fler i klassen reagerade. Till slut tog jag fram min penna och papper för att räkna hur de skulle bli innan lektionens slut. I pausen så gick typ hälften för de var så trist. Jag själv var ju tvungen och sitta kvar eftersom att jag höll på med denna intressanta uppgift.
Håll i er!!!

144 Öhhhh på 50 minuter. DE NI!!!!

Skäms!

Usch jag e så dålig med bloggen just nu. Idag har jag vart i skolan hela dagen och direkt därefter drog jag iväg till jobbet och nu e jag hemma. Samma visa i morgon.
I dag e de min och Tonys 1 ½års dag :) Gla att man träffa honom, han e bäst... ingen protest!!!
Vi lever i en  byggarbetsplats, jag har ångest för att jag inte hinner plugga, dödstrött och ont i ryggen. De e mitt lib just nu. Men de blir bättre.

Jönköping

Nu drar vi iväg till Jönköping för lite IKEA och Biltema. Sen ska vi hem till Micke å hämta Tonys nya fälgar till apan. Nice!!!
Höres sen så ska ni få se lite bilder av hu vår hall ser ut, byggarbetsplats kan man lugnt säga...

Renoveringsdag

Idag ska jag jobba vidare med köksväggen så de blir klart nån gång så vi kan gå lös på luckorna. Tror de kommer bli jättefint när de blir klart.
Tony tog bild på mig när han kom från jobbet, så efter de så har jag nu dratt ner persiennerna :)

Den som väntar...

på nåt gott, väntar aldrig för länge. De ska bli en Fanny25 men har inte rätta inspirationen för de nu. Har börjat med köksrenoveringen nu. Jag spenderar kvällarna efter skolan med att ta bot tapet, sen dör jag i soffan.
Nu ska jag återgå till middagslagandet. Kött, potatisgratäng å sallad.
Mumma!

Gördis!!!

Ville bara fira min lilla fru på hennes namnsdag. De kommer tyvärr att bli hennes sista. Hon har legat i koma sen jag flyttade ner till Borås. Hon klarade inte av att jag flyttade och svek henne helt enkelt. De måste till en dyr operation om hon ska klara livhanken. Men kommer hon bli bra? Vilka men kommer hon få? Efter många om och men har jag tagit de svåra beslutet att dra ur respiratorn så att hon får komma till bilhimlen. När detta kommer att ske vet jag inte. Men jag vet att hon ska få behålla sina älskade orangea doftgranar och rattmuffen. Som sagt de är en stor sorg... Vi har haft mycket skojj Gördis och jag. Hon gillar att busa med en, stanna lite var stans så man får skämmas. De gillar hon. Vet dock inte om jag e så glad över de. Pappa han fick stå å skämmas mitt i en rondell han å skämmas när Gördis ville busa, sen startar hon efter 10 minuter ungefär...
Den tokan!
Älskar dig nu och för alltid min lilla Gördis!!!

Ska se va vi kan göra...

Om jag kan få eran önskan att gå i uppfyllelse,., kanske kanske inte. Nu e de dags för plugg i alla fall...

Burrburr...

Fryser som bara den. De enda som kan bota e nog en kopp varmt te eller ett långt varmt bad. Eller öva lite på Fanny25 dansen kanske???

Genus

Idag har vi då haft va jag kallar de för, den segaste föreläsningen ever! Herregud. Va inte ett dugg intressant. Hon som hade de fumlade med papper och dylikt. Stod å föreläste med armarna i  kors. Snacka om att inte kunna ta rummet! 1½ timme var rena pesten. De enda positiva var väl de att jag hade tid å gå igen om min mobil å försöka lära mig den.

Rökelse,.,

Vi har tänt rökelse här hemma. De får mig osökt att tänka på Falu Folk... När man ranglade omkring på stan hela nätterna å satt å partade på kyrkogården. Snacka om respektlöst, men de brydde man sig inte i då. Men man var ju sååå vuxen på den tiden, trodde man. Jag är inte ens vuxen nu. Blir man nånsin vuxen eller kommer jag känna mig som 16 livet ut?
Nu ska jag fördjupa mig i uppgifterna om diskurser och metakognitioner sen e de god natt....

Nån med hjärna här???

Som kan förklara för mig. Jag ska läsa en antologi (bok med flera författare). Sen har vi fått de här frågorna:
  • Hur definierar de olika författarna begreppet lek?
  • Hur stämmer dessa uppfattningar med din egen?
De jag hänger upp mig på är att jag inte fattar första frågan? Va fan ska jag skriva? Nån som har nå tips. Känner ju bara intelligenta folk så jag lär ju få myyyycke tips!!!
KOM IGEN!!!

Studentens önskelista ;)

Fått tips om två böcker idag som man sku tatt å köpa. Men jag tänkte att jag kunde slå en kik om de ev är nån här som har nån (Sara) eller om nån vill köpa till mig? (Källe)
Vi har setat och jobbat med texten idag som vi hade skrivit. Å herre gud va med småfel de var då. Massa så bland annat som man inte får skriva sen var de e en massa annat. Vi fick spara papperen så vi kan kika tillbaka i när de e dags för mer skrivuppgifter. Redan nästa vecka ska jag skriva grekiska igen. Fantastiskt!

RSS 2.0