Dagen i sin helhet

Inte bloggat på hela dagen, det var ett tag sen det hände tror jag bestämt. Dagen har väl i stort sätt gått i ett. Var på en intressant föreläsning om barnkonventionerna och de olika artiklarna inom denna på förmiddagen. Därefter satte sig Idaho och jag oss i biblioteket för att avverka vårt första paper, SST 1. Det gick som smort och vi hade flow både hon och jag. Vid 14 var jag hemma trött som en gris så jag somnade av i sängen.
DÖD!
Hade som tur va ställt klocka på 16 för jag skulle hinna svira om till stallkläder och dra ner på stan för att göra lite mathandling med Tony när han slutat. Hem och lämna av honom och sen direkt till stallet för markarbete. Det gick skitbra och jag och hästen jag rider på börjar komma överrens riktigt bra. Ser fram emot hoppningen :D
Nu har jag landat i soffan efter att ha vart på affären igen och hämtat paket samt duschat och nyanserat håret lite för att få bort den värsta guleten.
Jag har kommit på att jag behöver ha fler timmar på dygnet... är detta något som går att ordna?
Nä nu ska jag dippa mina grönsaksstavar och dricka mitt kvällsro te till ett avsnitt av Criminal minds. Sen i morgon äre påt igen, men inte förrens på eftermiddagen. Förmiddagen kommer att bestå av lite städning inför att skövde Sara kommer för party på Fredag :D
En lugn och harmonisk Helena som älskar livet säger god natt!

Träningsschema

Det måste man ju ha så man kan klämma in vilodagar. Det är ju det svåraste när man väl har kommit in i det här med träning. Mitt schema brukar se ut som följer (dock kan passen skilja sig lite)

Måndag: Bodypump
Tisdag: Box
Onsdag: Ridning
Torsdag: Bodypump
Fredag: VILA
Lördag: Bodypump (beror ju lite på hur man mår efter fredagen då det är ett pass kl 9 på morgonkvisten)
Söndag: VILA

Sen försöker jag ju att gå fram och tillbaka till träningen om vädret tillåter, 3,5km enkel väg. Dock regnar det ju jävligt ofta här i Borås så det blir lite hipp som happ.

Så den som säger att en gbp-op är en dans på rosor och gör allt åt en..... NI HAR FEL! Här får man kämpa för de sista kilorna som klamrar sig fast :) Och så här kämpar jag!!!



Darrar

Shit va mina armar darrar! Till och med jobbigt att skriva på datorn så jag tror jag skiter på de va...

On my way to the gym :) Den här gången med...

img_0770 (MMS)

On my way to the gym :) Den här gången med buss, vädret är lite lattjo och har varit det några dagar. Hoppas på en promenad hem!


Då är plugget igång. Mycket att läsa och k...

img_9463 (MMS)

Då är plugget igång. Mycket att läsa och komma underfund med innan denna kurs är klar. Just nu sitter jag med en kopp kaffe och läser om demokrati. Är det inte roligt så säg!


Då finns det ingen återvändo

Dax för skola igen!!!

Pust!

Det har vart mycket idag... men det var gött att få träna lite, dock höll jag på å dö... som vanligt ;) Vi var på MRL och det kommer nog att kännas det!
Skolstart i morgon. Jag har inte förberett mig alls med att fixa litteratur och dylikt. Det enda jag har gjort är att uppdatera och ladda datorn. Inte mycket till plugghäst här inte... har ju blivit en hurtbuller istället :D Vi får hoppas att dessa två går att kombinera.. eller hur! Jag vill inte göra avkall på något men jag har svårt att få tiden att räcka till. Det är så mycket man vill och så vill jag ju jobba med och tjäna pengar men då kommer träningen på efterkälken. Det gäller att hitta en balans i livet. Nu har jag ju till och med svårt att hitta tid och lust för vilodag lixom....

Vilken nöt man är!

Fan tabbade mig rejält med tvätten idag. Stoppade in de som precis var torrt i maskinen igen och tryckte på,., FAN!!! Vi som hade så sjukt mycket tvätt. Som tur var så var tiden efter mig inte bokad vilket innebär att jag hinner klart med allt idag innan jag ska iväg och träna :D Vilken lycka!!!

Dagens uppgift...

Den stora tvättardagen! Vi har så sjuuuukt mycket tvätt...

Färtich! Nu ska här mumsas...

img_1569 (MMS)

Färtich! Nu ska här mumsas...


Kålpudding in the making!

img_6008 (MMS)

Kålpudding in the making!


Fika med pojkarna :)

img_8515 (MMS)

Fika med pojkarna :)


Trivs sjukt bra i nya frillan, lätt att va...

img_9000 (MMS)

Trivs sjukt bra i nya frillan, lätt att variera är det oxå! Nu ska vi snart ner emot stan och fika lite, ev lunch oxå.


Shopping

Idag har jag haft en shoppingdag. Vi var ut till lager där jag kom ut med:
  • 1 par svarta jeans, de jag köpte sist har blitt för stora ;(
  • 1 vit thirt
  • 1 grå kofta
  • 1 kornblå stor tröja
  • 2 tubhalsdukar
  • 6 par trosor, även mina trorsor ramlar av mig så det är bara att köpa nytt. Kanske kan sälja mina gamla ;)
Sen bar det iväg till Scorett där jag kom ut med ett par skor som jag har letat efter och till ett billigare pris än dem jag tittat på. Och då var dessa snyggare till och med!
Därefter drog vi het till Borås igen och vi åkte till Knalleland där set största inköpet gjordes. En Helly Hansenjacka som jag kan ha i Höst/Vinter. I like it a lot och jag har ju tittat på den ett tag nu  och jag hoppas den är värd pengarna. Som Tony sa så är det ju bättre andrahandsvärde på en sån än en Rustajacka, hahaha!

Bläää vilken tröttmössa man är!!! Skulle m...

img_4840 (MMS)

Bläää vilken tröttmössa man är!!! Skulle mer än gärna krypa i säng igen, men nä nä! Bara att promenera sig iväg på ett pumppass... Raus!!!


The new Helena

img_8848 (MMS)

The new Helena


Klar!!!

Nu har jag suttit hos Calle och kompani från kl 14-strax efter 18. Det röda pigmenten i mitt hår gjorde det lite jobbigt för honom :) Men jag är nöjd, nu ska jag bara acklimatisera mig med min nya frisyr. Bild kanske kommer ;)

Blondering.

img_4614 (MMS)

Blondering.


Sitter med avfärgning i håret.

img_4327 (MMS)

Sitter med avfärgning i håret.


En dag i förändringarnas tecken

Idag ska håret få sig en åtutning... Hur ska detta sluta? Det återstår att se. För en gång skull ska jag klippa mig här i Borås. Den bästa frisören i Falun som jobbar på Aquaroom (smygreklam), Miss Martin ska inte fixa burret den här gången och jag är sjukt nervös! Men jag är redo för en förändring även i håret så vi får se hur jag kommer att komma ut. Är dock inte förrens kl 14 som jag sätter mig i stolen.
Nu först ska jag ta mig ner på stan för att kika på lite kläder och se om jag hittar någich...

The Ark

Kan inte sluta nynna på pantamera låten de har på reklamen. Hahaha lite komiskt att de körde den :)
Skön kväll med god mat och goa killar!

En hälsning från Liseberg :)

img_3552 (MMS)

En hälsning från Liseberg :)


And we are off to...

Götelabörg... Vi ska ha det skojjsigt!

Yey!

Mina brills har kommit! Ska hämta dem i morgon när jag fått lite pengar. Gick väl på strax under 2000:- Därefter ska jag klippa mig oxå,., Massa pengar där med. Ojojoj :) Tur jag får lite pengar i alla fall så jag kan betala för mig :D Beställde hem lite dagslinser nu oxå när jag har nya glasögon. Kör ju dygnetruntlisner annars eftersom jag hatar glasögon ;)
Nu ska jag fortsätta att sminka mig... brun sotning på G!

Fuck!!! Glömt köpa kaffe... Ser ut som det...

img_6274 (MMS)

Fuck!!! Glömt köpa kaffe... Ser ut som det blir änglapiss som eftermiddagskaffe.


Lunch!!! Mums...

img_7246 (MMS)

Lunch!!! Mums...


En siffra

-36cm i midjan,., Helt OK! Men men.. mer ska det allt bli innan jag är klar!

Morning

Fick mig en välförtjänt sovmorgon idag. Hur skönt som helst! Idag är det lugna pucks som gäller. Ikväll åker vi ner till Liseberg för att se på The Ark och käka lite på Texas Long Horn. Ska bli hur gött och kul som helst :) Kött ä gött!

Öh.... sms som kommit fel...

Eller??? Fick ett sms efter ridningen. Är det ett skämt eller var det verkligen så? Ni kan ju läsa själva så kan jag förklara lite mer sen.
Gick in på affären och ringde till det här numret men ingen svarade. Efter ett bra tag när vi parkerat bilen här hemma ringer numret. En kille svarar att det var Johan och Markus... de hade slagit en siffra fel och trott att jag var en annan tjej?!?! Öhhh... försökte verkligen lyssna på röster och så då jag har "vissa" vänner om tycker om att skojja till det iblan. Trodde det var dessa vänner som ville driva lite med mig :) Men men , nu ser det inte ut att vara så i alla fall :) Å så låter jag som om jag kommer från Norrland oxå... Inte första gången jag hör det. Lite vardagskomik på hög nivå!
Hahaha.. hjärnan fick gå på högvarv då jag heeeela tiden var heeelt säger på att det var Källe och Miss Martin som hade bus för sig. Men där sket jag i det blå skåpet :D
Nu ska jag in i duschen efter stallet!

Trött

Är lite trött idag... cyklade en mil idag på gymmet, men jag skulle ha kunnat hålla på ett tag till men det får bli nästa gång det. Har hoppat i ridkläderna nu och väntar på att klockan ska bli dax. Ska stanna kvar idag tänkte jag för att kika på hoppspecialen.
I morgon har jag en vilodag från träning. Min kropp behöver nog det tror jag, men sen är jag påt igen på fredag och lördag då det stundar ett MRL (mage-rumpa-lår)pass samt ett Bodypump pass.
Hoppas hoppas hoppas på att jag får samma häst idag igen! Markarbete idag :) Hopp nästa onsdag, YIPPIE!!!

Ska ta milen på cykeln idag hade jag tänkt...

img_9421 (MMS)

Ska ta milen på cykeln idag hade jag tänkt...


Varför bryta en tradition? Är uppe i ottan...

img_8221 (MMS)

Varför bryta en tradidion? Är uppe i ottan och ska ta mog till gymmet med Ida. Sen ska vi iväg och fylla på kalorierna lite med en liten fika med en till fin flicka. Mycket på schemat idag för jag har ju ridningen idag oxå. Träna träna träna!!!


Vill ha!

Jag vill vara min egen dalahäst!

Ska de va så här!?!? Jag ska fan klaga! Är...

img_8847 (MMS)

Ska de va så här!?!? Jag ska fan klaga! Är det inte meningen att musklerna ska hamna på ovansidan av armen? Mina muskler har trillat ner!!!


Nja... Jag vet inte jag om det var något f...

img_5437 (MMS)

Nja... Jag vet inte jag om det var något för mig det där zumbandet. Får ta med mig Idaho nån gång får se vad den frun tycker. Nu ska jag grilla med pojkarna :)


Soffrodel

Laddar upp med lite soffrodel här hemma. Om en timme åker de rosa skorna på igen och jag traskar min 3,5km ner emot stan och kvällen zumbapass. Gör inget annat än att träna eller promenera just nu känns det som men det känns inte tvunget heller utan bara roligt. Känns konstigt att denna föredetta slöröv får dessa ord ur sin mun!

Mitt traderafynd kom hem idag. 3 par sporr...

img_8551 (MMS)

Mitt traderafynd kom hem idag. 3 par sporrar för 28kr. Helt OK!


Hittade ett par stövlar som jag vill ha. S...

img_7525 (MMS)

Hittade ett par stövlar som jag vill ha. Spara spara...


Tar mig en promenad ner till stan...

img_2437 (MMS)

Tar mig en promenad ner till stan...


God morgon! Lite grötfrukost idag då. Känd...

img_2759 (MMS)

God morgon! Lite grötfrukost idag då. Kände igår att min kropp var bra matt när jag lade mig. Måste komma ihåg att köpa proteinpulver. Väldigt behändigt att ta till när man har tränat. Idag händer det inte mycket innan zumban. Ska äta min gröt och avnjuta en kopp kaffe. Ska även hålla tummarna på att det är uppehåll i eftermiddag så jag kan gå till gymmer istället för att betala dyra lösbiljetter på bussen.


seg

Träningen idag gick bra och jag kunde öka på lite vikter vilket kändes gött! Lite trök dock att jag inte kan gå hem från gymmet oxå. Vill inge gå vid Hässleholmen när det är mörkt... I morgon kunde inte min partner in crime träna box så då får jag vackert ändra mina planer. Så i morgonen gör jag ett premiärpass av Zumba. Skaka lite rooompa...

På en ärtig peomenas till gymmet och kväll...

img_2138 (MMS)

På en ärtig peomenas till gymmet och kvällens BodyPump pass! Är dock inte så pigg som det ser ut på bilden :)


Shit

Va jag är seg idag... min kropp är ganska trött faktiskt och jag som ska träna ikväll. Kommer nog att kännas motigt på pumpen idag. Men det är bara att kämpa på!

Viktrasdag

Min kropp är bra mysko... jag kan stå still i flera veckor och sen över en dag så kan jag rasa 1-1,5kg bara sådär. Idag är en sån dag och jag märker av det på en gång. Hungrig som en varg och springer på toa stup i ett. Men jag gillar rasen förstås. Dock skulle det vara trevligt om kroppen ville gå ner lite mera jämt. Sen i morse har jag redan gått ner 1kg. Mysko de där :D
Men jag kämpar till delmålet -45kg... är på -43kg nu och still going strong!

Jag är så jävla redo!

För att börja skolan igen... Träffa alla människor igen och få lite struktur i vardagen :) Gå och köpa mitt kaffe på morgonen, slåss  med de där muggarna som bara sitter ihop. Åka hissen som säger våning fyra och jag fortsätter genom att säga alla byxor äro dyra... dumt men jag kan inte låta bli ;) Reta mig på alla föreläsningar och trökiga föreläsare. Förvirrande kursahndbok och allt annat som man som högskolestudent stör sig på...
Spänningen inför att veta vilken grupp man hamnar, eller vilka man hamnar i samma grupp med kanske jag skall påpeka. Det finns ju "vissa" som jag helst skulle slippa :D Ingen nämnd och ingen glömd.
Aja... men när den 30 Augusti har kommit är det jag som tar hoppsasteg från Boda till Högskolan. og för att det är skönt att vara ledig och slippa all press men de är fan gött oxå!

Sköna söndag

Vi har haft en väldigt skön söndag Tony och jag. Nu på kvällen kikade vi lite film och soffmyste. Hittade 2 ridspön som jag ska köpa sen. Så var det Måndag i morgon... har inget planerat förutom att träna lite pump på kvällen. Gött gött!

Vi har en skön dag i Knalleland och jag ha...

img_2396 (MMS)

Vi har en skön dag i Knalleland och jag har kärat ner mig i en Helly Hansenjacka för 1500:-. What to do, what to do :)


Glass på det stora M:et.

img_7771 (MMS)

Glass på det stora M:et.


På skogspromenad emot Knalleland.

img_8256 (MMS)

På skogspromenad emot Knalleland.


God natt eller nåt. Ska försöka sova lite ...

img_7718 (MMS)

God natt eller nåt. Ska försöka sova lite om en stund. Ett parti monopol vankas först sen får vi se om frun kan somna. Jag hoppas verkligen det då vi inte kom upp ur sängen förrens vid 12 idag.  Tony och jag disskuterade om att det kändes som en lång helg, på det bra sättet. Vi har under kvällen även kommit på att det var urkasst på TV och ingen film hemma som vi inte redan sett :( I morgon vill jag ta en skön promenad till Knalleland. Hoppas vädret är på vår sida!


Efterlysning

Vart f-n har min header tatt vägen????

Grekisk restaurang vid ån i Alingsås.

img_4233 (MMS)

Grekisk restaurang vid ån i Alingsås.


På spontanbesök i Alingsås.

img_5005 (MMS)

På spontanbesök i Alingsås.


Fika på Viskan.

img_7319 (MMS)

Fika på Viskan.


Vissa folk är idioter. Så enkelt är det.

Vissa folk är idioter. Så enkelt är det.


Hoppspecial vs. vanlig ridgrupp

Det är den stora frågan som snurrar i mitt huvud.
Min ridlärare erbjöd mig en plats i hoppspecialgruppen och jag vet inte om jag ska ta den chansen eller inte.
Det är så mycket som spelar in.
En stor del är ekonomin 195:- vs. 264:- per gång...
Ja det är en del saker så att säga... Får se hur jag gör...
Nån som kan ge mig råd kanske???
Hoppningen har ju alltid varit de jag tyckt varit roligast men även det som gjorde att jag slutade.

Vill ha!

Dessa står högt på min önskelista när jag fyller år!!!
Dyra som fan men sjukt fina hoppstövlar.
Brun ska det va såklart!

Soffmys för Saga och mig.

img_1467 (MMS)

Soffmys för Saga och mig.


Regn

Hur mycket regn finns det egentligen??? Det bara öser ner och min regnkappa och gummistövlarna klarar inte ens av att hålla tätt... Tycker lite synd om Saga som inte har regnkläder så nu efter att ha blivit avtorkad ligger i sin bädd framför soffan under ett av sina täcken och myser. Hoppas hon inte fryser...

Saga... Vår inneboende över helgen :)

img_1460 (MMS)

Saga... Vår inneboende över helgen :)


Är med mitt hjärta på jobbet en stund... G...

img_9457 (MMS)

Är med mitt hjärta på jobbet en stund... Gratis kaffe fick man oxå :)


Trött

Har inte blivit mycket till sömn inatt heller. Jag skulle kunna tro att jag håller på att vända på dygnet...Låg och vände och vred till kl1 då jag gav upp och satte mig i soffan istället. Vid 3 gjorde jag ett nytt försök men somnade inte på en gång då heller. Nu är jag uppe för jag ska åka med Tony till jobbet en stund innan jag ska på min synundersökning kl.9. Sen ska jag iväg och hämta Saga :)
Så det var nog tur att jag skulle upp så tidigt idag ändå, annars hade jag sovit till 11 typ. Måste få en någorlunda dygnsrytm jue...

Då blir både jag och Tony med nya brills. ...

img_6701 (MMS)

Då blir både jag och Tony med nya brills. Det var ju inte helt meningen men jag blev kär.


Tar en fika på Waynes i väntan på Tony. Mi...

img_9999 (MMS)

Tar en fika på Waynes i väntan på Tony. Min ridlärare ringde till mig idag och det har gett mig beslutsångest.se. Men jag hoppas jag kommer fram till det rätta beslutet inom de närmaste veckorna. Man ska följa sitt hjärta... Vet bara inte riktigt än vad mitt säger...


Gud hjälpe mig!!! Ajajaj... Hoppas det går...

img_8039 (MMS)

Gud hjälpe mig!!! Ajajaj... Hoppas det går över snart. Ska strax bege mig till stan för att möta upp min man. Ska agera smakråd till honom. Kul!


Ridsår = Inte skönt

Har jävligt ont i röven idag kan jag säga. Får fixa i ordning en liten egenkomponerad sittring.Sen var inte spetstrosor det bästa att rida i kan jag säga. Det känns som om mina sittben har försökt borra sig ur skinnet. Som om jag skulle ha kolsvarta blåmärken mellan benen och det är verkligen INTE skönt kan jag säga.
PÅ schemat idag står ingen mer  träning. Vi skulle ha tränat Afro idag med det har vi ställt in. Ida kunde inte och jag har ont :)
Jag ska istället försöka få tummen ur och städa här hemma lite istället. Måste hundsäkra hemmet lite då vi ska vara hundvakt under helgen till Dobermannen Saga :) Ska bli så kul att få gå ut och gå och njuta av en hunds sällskap. Ska bli intressant att se hur allergin tar det också då vi gärna någon gång i framtiden skulle vilja ha en Bulldog. Igår hos hästarna märkte jag inte av ett dugg fast jag borstade och fejjade.

Död... Men kul var det!!!

img_7551 (MMS)

Död... Men kul var det!!!


Topsy och jag ska kämpa idag...

img_3068 (MMS)

Topsy och jag ska kämpa idag...


Blev en ny hjälm och nya strumpor idag, da...

img_8688 (MMS)

Blev en ny hjälm och nya strumpor idag, dagen till ära. Sjujävla rea var det oxå på just den hjälmen jag ville ha :D


Hihihi... Jag är bra sjuk jag. Har redan s...

img_0772 (MMS)

Hihihi... Jag är bra sjuk jag. Har redan satt på mog ridbyxorna :) sjukt nervös är jag oxå. Ska åka förbi My One sen innan för att se om den snygga bruna hjälmen är kvar på rea. I så fall slår jag till. Måste ju matcha mina bruna ridbyxor jue ;)


Fröken tröttmössa var namnet... Kanske ska...

img_5204 (MMS)

Fröken tröttmössa var namnet... Kanske ska sova en stund till....


HJÄLP!

Träningsvärken från helvetet!

Äntligen!!!

Partyhelg i Stockholm inbokad... Källe... du måste med 22-24/10 är det som gäller, så det så!!!

Smokie!

img_7940 (MMS)

Smokie!


Tar mig en lugn promenad hem... Svettig pc...

img_5445 (MMS)

Tar mig en lugn promenad hem... Svettig pch dan efter boxpasset. Nu ska jag hem och ladda om inför det första ridlektionspasset på 8-9 år. Ska bli superkul! Hoppas inte den stundande träningsvärken sätter käpparna i hjulet. Måste ju kunna komma upp på hästen i morgon :)


Hihihihi... I morgon börjar jag rida igen!!!

img_1561 (MMS)

Hihihihi... I morgon börjar jag rida igen!!!


På besök i tatueringsstudion. Nu ska jag d...

img_8116 (MMS)

På besök i tatueringsstudion. Nu ska jag dra till gymmet och boxas lite.


Stekt fläsk med löksås in the making!

img_1412 (MMS)

Stekt fläsk med löksås in the making!


Fröken gummi:) jag måste säga att det går ...

img_4860 (MMS)

Fröken gummi:) jag måste säga att det går inte en dag utan att jag skrattar åt mitt förstora fodral. Jag ser jävla rolig ut ;) allt hänger och slänger... Undrar hur Jag ser ut när jag nått mitt mål. Nyfiken, vet ju vissa som kommer älska att klämma och känna på allt skinn som typ Miss Martin som man aldrig kommer undan när man är hemma på besök :)


Hur bra är inte den här?!?!


Nytt i garderoben

Var iväg och hämtade ett paket från Nelly nu efter träningen. Lite höstkoftor... Längtar lite till hösten nu faktiskt.
Väntar även paket från Bubbleroom och HM. Lövli!

Kändis i Borås?!?!

img_8982 (MMS)

Kändis i Borås?!?!


Sådär då har det pumpats. Möra ben!

img_9396 (MMS)

Sådär då har det pumpats. Möra ben!


Ida å ja laddar inför kvällens pumen...

img_6446 (MMS)

Ida å ja laddar inför kvällens pumen...


Har varit på stan och lunchat med min sjuk...

img_3371 (MMS)

Har varit på stan och lunchat med min sjuke man. Nu ska jag landa o soffan och ladda inför kvällens pump pass


Det är tidigt på morgonen. Regnet öser ner...

img_3626 (MMS)

Det är tidigt på morgonen. Regnet öser ner och jag kan inte sova för jag har så ont i ryggen. Synd om mig :(


Tacomys såhär på Söndagskvällen. Till dett...

img_4227 (MMS)

Tacomys såhär på Söndagskvällen. Till detta satte vi på lite Irene Huss.


Man blir matt men nu tror jag iPhonen vill...

img_6970 (MMS)

Man blir matt men nu tror jag iPhonen vill dammar era med sin matte. Har ju haft en väldigt intensiv arbetsvecka så nu vet jag med all säkerhet att jag är ledig till och med i morgon bitti. Gött! Så idag är det soffan och vila upp sig som gäller för jag kände i fredags att kroppen började ta stryk av sömn roar. Men nu mår jag bättre i alla fall. Veckan kommer gå i träningens tecken. Pass inbokade mån, tis och tors som det ser ut nu i alla fall. Lä Li!


paus

paus igen... i väntan på att min n ya mobil ska börja funka så jag kan mobilblogga. för det andra så jobbar jag arselet av mig just för tillfället. går från det en da på dagen till det andra till kväller och eventuellt ett tredje på natten.....

Källe!!!

Måste få ditt mob:nr. Råkat radera hela skiten!!!! Messa mig! Pronto!!!

Ombytta roller för Tony om mig. Visst vart...

2011-07-31_23_59 (MMS)

Ombytta roller för Tony om mig. Visst vart han snygg !


RSS 2.0