Skål!

2011-03-31_18_50 (MMS)

Skål!


Latte och en fjärdedels köttfärspaj på Lil...

2011-03-31_18_17 (MMS)

Latte och en fjärdedels köttfärspaj på Lilla Bränneriet här i stan. Nu ska jag unna mig ett glas rött.


Fy fan va tidigt man ska upp då... Och int...

Fy fan va tidigt man ska upp då... Och inte blir det bättre att jag tänker på att om det fortfarade hade vart vintertid att klockan ringde 03:15. Bara att gilla läget antar jag...


God natt

Klockan ringer 04:15 i morgon bitti...

Mums

2011-03-30_19_37 (MMS)

Mums


Våfflor in the making :) Gött skit. Här se...

2011-03-30_19_27 (MMS)

Våfflor in the making :) Gött skit. Här ser vi Tony u full färd med att vispa grädden fluffig och fin.


Kaffepaus i lärarrummet.

2011-03-30_11_33 (MMS)

Kaffepaus i lärarrummet.


Pyssel

Har påskpysslat lite med barnen på fritids idag. Mitt under pysslet från ingenstans frågar "Stina" 6år:

- Vilket land kommer du ifrån?
- Jag kommer från Sverige precis som ni gör, men inte från Borås.
Visade lite snabbt på kartan. Sen kommer den klockrena kommentaren:
-Är alla tjocka där?

Underbara ungar... hahaha

Kaffe

Tänk att just kaffe kan vara ett sådant problem för "vissa" på arbetsplatser. Fick en liten pik här i förrgår på praktiken om att jag kokade mör mycket kaffe.
Min filosofi är hellre för mycket än för lite. Det är bara kaffe. Sen frågar hon lite fin om jag köpt med mig något kaffe till skolan. Nä det har jag inte men jag hade tänkt ta med mig det på fredag. Men hallå??? Snål??? Så mycket kaffe dricker man inte liksom så att de inte kan bjuda på det tycker jag. Det var en kollega till den här damen som var närvarande unde denna kaffe diskussion. Hon gicki väg för att hon vart så irriterad.
Hahahaha, jag tycker ju att det är lite fantastiskt att man har sina saker man värnar så mycket om på sin arbetsplats och som kan ge upphov till konflikter. Små skitsaker.... Själv var jag diskmaskinsnazist på jobbet med mina två kollegor. Jag vet inte hur många gånger jag plockade om den och instruerade vikarier mm i hur man plockar i. Knivar, gafflar, skedar för sig så blir det enkelt att plocka ur...
MEN, vad skulle vi göra om inte dessa små petitesser existerade på arbetsplatsen???

Ingen motivation

Över huvudtaget... Så jag tar lite paus i bloggandet. Dyker väl upp nåt inlägg hit och dit men just nu vill jag bara vara i vårvädret och hanka mig igenom denna sista praktikvecka. Helgen kommer att spenderas på högskolan då tangenterna skall glöda!

Tony kikar länken mellan dator och tvn inf...

2011-03-25_20_12 (MMS)

Tony kikar länken mellan dator och tvn inför det stundande partyt i morgon... Snart bär det av till ICA Maxi för lite shopping...


Fredag!

Dunderhuvudvärk... men nu ska här städas!

Till och med

Jag kan tycka fotboll är roligt, men inte mer än så :)

Hemma

Utan man... Vi hade missförstått varandra totalt idag :) så kan det gå, så jag åkte hem och vek tvätt istället.

Hej hej... Sitter i bilen nere på stan oc...

2011-03-24_17_44 (MMS)

Hej hej... Sitter i bilen nere på stan och väntar på min man som skulle ha slutat kl 17. Ett möte verkar ha dragit ut på tiden så jag får vackert vänta... Tur jag inte har ont utav det.


Fort går det

Så fort pengarna kommit in på kontot så försvinner dem... Hur kommer det sig? Aja... en dag närmare Londonresan är vi i alla fall. Ska bli så himla skönt och komma bort från Sverige ett tag om så bara för 4 dagar.
Tvätten är snart klar sen bär det av ner till stan för att fika med mitt hjärta.

Dagen i förskoleklassen

Forma monster i lera:

Trött

Helt slut efter den här dagen. Idag har jag verkligen fått höja rösten inte bara en gång om vi säger så. Så jag är helt slut och idag blir det tidigt i säng för jag börjar 6 i morgon bitti.

Trött

Helt slut efter den här dagen. Idag har jag verkligen fått höja rösten inte bara en gång om vi säger så. Så jag är helt slut och idag blir det tidigt i säng för jag börjar 6 i morgon bitti.

Nä...

Fy fan... God Natt! Det är ju en dag i morgon också...

Spelat lite breakout som Tony fick hem ida...

2011-03-22_20_55 (MMS)

Spelat lite breakout som Tony fick hem idag till sitt Nintendo.


God kväll

Svärmor har varit på besök här en stund på kvällen. Hon hade dataproblem så Tony fick rycka in. Sen tog vi oss en promenad från ICA Brämhult och hem. Det var skönt med en liten promenad.
Nu väntar jag på Desperate Housewives och därefter Big Brother. Hoppas Roza kommit till ro och slutar bete sig som en barnrumpa och bara grinar och grinar. Hon få ingenting hit och dit och inte är det någonting som duger! Hon ska vara glad över att de får in det de får! Det är min åsikt i alla fall. Usch! Ut med snärtan... orkar inte höra på henne något mera!!!!!!!!

Gl'a skit med fake smile... Har deklarerat...

2011-03-22_06_38 (MMS)

Gl'a skit med fake smile... Har deklarerat och blivit glatt överraskad åt de 5847 kr jag får tillbaka på skatten. Tackar så mycket!


Där det hela började

Ja... hur blev jag till den jag blev? Eller hur fan såg jag ut kanske vi ska säga... Jo de ska jag visa er!
Vi börjar med min favoritsysselsättning, nämligen att BADA:
Studentfotot
Dagis
Åk 1. Pappa hade tagit mig till frisören :)
Åk 2 eller 3?
Åk 4,5,6? Ingen aning
Åk 7
Åk 8, Det allra värsta kortet! Försov mig och jordens finnutbrott!
Hate IT!!!
Lite kuriosa är att jag fastnade med tandställningen i den här tröjan så att min NO lärare fick klippa upp mig :) Även hon som sa att jag var det lataste som gått i ett par skor!
Jag tyckte inte om henne kan jag även poängtera!
Åk 9 en lite "fas" kanske???
1:a ring, älskade brorsans stickade tröja.
Ja... det var de... hoppas ni har haft en trevlig stund! Jag kommer tillbaka i morgon...
Nassi nassi!

Jag och mitt EGO

Ja... jag är nog den mest egocentriska människa på denna jord så därför kommer här en bild på .... M I G !!!

CD bränning på G

Nu har vi packat in och lekt tetris i förrådet. Behöver lite bra musik till bilen nu när jag åker en bra bit varje dag fram och tillbaka till praktiken. Tacka gud för att man kan bränna en liten skiva som man kan sjunga med i på vägen. Det blir ju så mycket roligare då :)

Bilder från dagen

Censurerade och klara. Måste säga att jag är imponerad av hur bra barnen lyckades förklara för varandra och måla. Det är inte det lättaste direkt.
Titta här vad Sveriges framtid har producerat:
Sådär ja,., nu ska jag ta med mig gubben och röjja lite här hemma!

Teamarbete

Idag har barnen startat med tema Monster i den förskoleklassen jag är i. Dagens uppgift var att för en kompis förklara en bild på ett monster och den andre skulle med vattenfärg måla det kompisen berättade. De var jätteduktiga och klarade det galant. Ska visa någon bild sen så kan ni få se. Hann med 10 av 13 barn så jag ska fortsätta i morgon.

Nu ska jag ta tag i diskbärget och förbereda maten tills Tony kommer hem. Ev ska jag städa lite också. Ska ju ha hem en hel drös med folk på Lördag och då lär det ju se någorlunda ut tycker jag. Sovrummet fick sig en omgång igår så nu är det bara resten av lägenheten kvar. Mycket skit som skall ner i källaren och så.

Någon som har tips på någon snygg dörrmatta? Är ute efter en ny då den gamla sett sina bästa dagar och numera bor på soptippen.

Godmorgon... Ganska pigg idag men det ändr...

2011-03-21_07_01 (MMS)

Godmorgon... Ganska pigg idag men det ändrar sig nog snart. Positiva Arne. Ni har jag ätit min gröt och ska packa kamera och annat smask till praktiken idag. Temat skall börja idag. Håll tummarna på att ungarna håller sig i skinnet och är snäll mot tant Helena. See ya!


Nu

Sista avsnittet av solsidan!!!

Tvspelsmys här hemma... Sköna söndag.

2011-03-20_13_56 (MMS)

Tvspelsmys här hemma... Sköna söndag.


Bingohall

Igår var Sara och jag och spelade bingo i en sån här bingohall. Norrby bingo för vara exakt som ligger mitt i stan. Herregud säger jag bara!!! Jag trodde ju att de skulle vara extra tydliga med vilka nummer det var eftersom klientelet som spelar bingo inte är direkt purfärska. Men nädå... de SJUNGER ut numren, det lät så jävla roligt! Vi bara fnittrade hela tiden.
Nu har vi gjort det men det var väl inget jag fastnade för direkt kan jag ju säga. Men det var mer hitech än jag trodde.

Helena är trött och nyvaken. Så här ser ja...

2011-03-20_11_17 (MMS)

Helena är trött och nyvaken. Så här ser jag ut då, ingen vacker syn vill säga. En sak som jag glömde säga att när jag dör kommer jag tydligen att hamna i helvetet enligt en kristen musikfamilj som spelade på stan igår. Pappan i familjen frågade om jag ville ha en brochyr. Jag sa ett vänligt, nej tack det är nog ingenting för mig. Då sa han att det är det vissr det för annars så hamnar jag i helvetet. Då kontrade jag med att jag tycker om när det är varmt och gick vidare. Jag tycker folk kan få tro på vad de vill bara de inte prackar på en annan som inte är intresserad. De var jätteduktiga på att spela men de sjönk ordentligt i mina ögonefter att pappan avslöjade vart jag skulle hamna. Återkommer om en stund och resenserar en dag i bingohallen som Sara och jag roade oss med igår... So long!


Sara och Hoff...

2011-03-19_21_49 (MMS)

Sara och Hoff...


Sara har dykt upp oxå... Trevligt trevligt...

2011-03-19_21_45 (MMS)

Sara har dykt upp oxå... Trevligt trevligt...


@Ida & Martins...

2011-03-19_20_45 (MMS)

@Ida & Martins...


Dagens inköp... Lite body butter.

2011-03-19_15_18 (MMS)

Dagens inköp... Lite body butter.


Blää

Hur fan kan man bli så mätt på en kokt med bröd??? Har i och för sig en magsäck stor som en tumme så det kanske inte är så konstigt om jag tänker efter.

Good morning

Slappfredag ensam hemma och inte på praktiken. Har en slödag och bara myser av ledigheten. Har morgonruffsigt hår och gårdagens smink kvar men vad gör det? bara jag själv som ser i alla fall.

SMS-inlägg

2011-03-17_23_04 (MMS)


Idag har jag lärt mig att Tjernobyl inte l...

Idag har jag lärt mig att Tjernobyl inte ligger i Japan.


Skål för våra Irlänska vänner!!! Fullast v...

2011-03-17_19_11 (MMS)

Skål för våra Irlänska vänner!!! Fullast vinner!!!


Dags att fira... Ska snart dra mig ner emo...

2011-03-17_16_27 (MMS)

Dags att fira... Ska snart dra mig ner emot stan... Grön ögonskugga dagen till ära.


Uppe i ottan. Sitter i bilen utanför skola...

2011-03-17_05_46 (MMS)

Uppe i ottan. Sitter i bilen utanför skolan och väntar på att min handledare ska dyka upp. Dock är det skönt att få sluta kl 13. Sen bär det av hemöver för ikväll ska vi fira St Patricks day på Bishops här i stan. En kväll med samkväm med andra ord! Vi är där från 18 om någon vill joina... Nu kommer hon... Hej så länge!


Grattis!

Gertrud har namnsdag idag så jag skickar upp ett strålande grattis till dig!
Hoppas du har det bra hos dina adoptivföräldrar och att du inte ställer till med för mycket problem så jag får skämmas!

Usch

Nu har jag shoppat igen... Det kommer fan bli dyrt det här... Idag efter praktiken mötte jag upp Sara för en fika. Därefter drog vi till Lindex för att kika solbrillor (köp nr 1, pilotbrillor). Väl där såg jag en svart skinnjacka för 599. tänkte att jag i alla fall kunde testa den för att se hur mycket det var kvar innan jag kom i den. Grejjen var ju bara det att jag kom i den nu så det vart ett köp där med. Samt en halsduk från Gina. Typ 800:- fattigare bara sådär. Så jag funderar på att starta upp en fond där NI kan skänka pengar till bättre behövande (MIG), som är i desperat behov av kläder.

Fy fan

... nu ska jag snart dra täcket över huvudet och somna en stund. I morgon väntar praktiken igen... hoppas dagen går fort för sen ska jag ner på stan och fika med Sara.

Ännu en dag gjord...

...på praktiken. Känner mig så less på allt vad det stundande temaarbetet heter. Men jag hoppas det blir bättre när jag kommer in mer i arbetet och i arbetsgruppen. Just nu är det inte kul alls att vara där och barnen testar en hela tiden. Igår ville jag knappt lägga mig för att det skulle bli morgon för fort :) Dum man är! Man just nu är jag i en liten downperiod vad gäller min VFU. Hade mycket hellre gått på seminarier.
Som tur är brukar mina sådana perioder vara ganska korta... så jag hoppas att även denna är lika.
Men det är underbart att få komma hem!

Kvällsro

Sitter i soffan med en kopp kvällsro. Väntar på lite Big Brother sen natti natti för min del...

Less

Usch... det är innte roligt att komma ut på VFU när man har 0 lust till det. Det roliga är att det här väldigt många i klassen som känner samma sak. Jag tycker att det är skönt att ha mina tider i skolan och komma och gå. Vill jag inte stanna på en föreläsning... ja då går jag. Man väljer lite som man vill. Men nu måste jag vara där 8-15 varenda dag.
LESS!!! Bläää!!!
Jag vill bara vara med min man och må bra,.,

Middagsförberedelser på G. Ikväll bjuds de...

2011-03-13_18_11 (MMS)

Middagsförberedelser på G. Ikväll bjuds det baconinlindade gorgonzolaspäckade kycklingfileer med ungsbakade rotsaker. Ikväll vankas Solsidan och BBs veckofinal... Sköna söndag!


Godnatt!!!

Sovmorgon

Åh, jag är lycklig. Vaknade upp vid kvart i tio idag. Det var länge sedan nu. Har haft väldiga problem med att sova de senaste veckorna. Ligger och vrider och vänder och vaknat vid sex varenda dag.
Idag är det tänkt att det ska vara städdag här hemma hos oss. Men först måste jag ner till Knalleland och byta en tröja på Gina. Tog fel storlek i all hast, nog för att jag har gått ner i vikt men att jag skulle ta en XS var väl lite väl positivt. Hahahaha. Så jag får ta vår kära blå sprinagre Plupp dit en sväng.
Sen blir det tippen. Kasta toalett och massa sopsäckar.
Så egentligen skulle jag kunna punkta upp min Lördag på detta sett:
  • Knalleland
  • Tippen
  • Städa
  • Jobba 16-20
  • Fest hos Ida
Måste pysa nu så jag hinner allt jag vill hinna med idag.

Avnjuter en kaffe i min ensamhet. Har ränt...

2011-03-11_16_36 (MMS)

Avnjuter en kaffe i min ensamhet. Har ränt på stan och köp lite nya kläder, inte mycket dock. Elektriken var hem idag så nu är det klart. Tyvärr så hade jag inte hunnit sätta på mig alla kläderna efter duschen men lite hade jag ju på mig å hann ur duschen oxå. Det var min största skräck och stå där när killarna dundrar in. Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig emot Tonys jobb så jag får skjuts hem. Saknar mitt hjärta. Han gör mig lycklig så även min familj och mina vänner.... Jag älskar er! En hemlis... Jag kanske dyker upp till Falun v.15....


God morgon

Är på språng ut genom dörren för att träna en stund med Idapida. Sen är det hem och slappa igen som gäller. Ska ev förska dra ut på stan en sväng. Skulle behöva några ny leggings eller så. Jag är inte så fond av att köpa ny kläder förrens de ramlar av mig, men jag går ju med samma saker hela tiden och är lite trött på det. Den som lever får se. Känner jag mig själv rätt så blir det inget av med det utan jag går till gymmet och sen hem igen.
Nä nu måste jag skynda skynda!

Bänkad vid tvn

Detta ska jag se..
.

Sjukt mätt

Sitter här med äggröra gjord på 2 ägg. Har klarat av 1/3 men jag skulle behöva äta allt men jag blev sjukt mätt på en gång. Blää! Får käka lite mer om sen stund då helt enkelt.

Så jävla trött på...

ROZA!!! Hennes röst bara skär i mig!

Som en princessa

Idag hade workshop textil och det var då jag tovade de där sakerna nedan... Dagens ord på lektionen var "kisstofs" ingen mer en jag som vet vad det är eller? var tvungen att ingående berätta detta fenomen.
Sen bar det iväg till gymmet och en stund i solariet.
Hem och softa lite innan duschen tänkte jag och det var nog tur det för vips så stod kakelkillen och snickaren här hemma så jag passade på att käfta lite med min favorit... kakelkillen. Sjukt kul grabb!
Men nu har jag duschat, smort in mig, bryggt en kopp kaffe och sitter nu i morgonrock och kikar på gårdagens Big Brother avsnitt.
Livet är bra underbart just nu!
Kvällen blir lugn i min ensamhet större delena av tiden då mannen är på "kickoff" på jobbet...
Jag ska bara njuta!!!
BYE!!!

Tovning på schemat och det här blev mitt s...

2011-03-10_10_57 (MMS)

Tovning på schemat och det här blev mitt slutresultat... Nu vill jag bara iväg och träna med Ida... Sen tvspel för hela slanten....


Klipp klipp

Sitter här hemma i soffan och klipper ihop filmen vi spelat för vårat temarbete. Blir bra tycker jag. Inget proffsarbete men va fan :) Fint för att vara högskolestudenter inom PED i alla fall.

Kreativ dag på högskolan...

2011-03-09_11_17 (MMS)

Kreativ dag på högskolan...


God morgon

Inte pigg idag heller men jag pallrar mig bort till skolan ändå. Dags för att fixa våran lilla dockteater till temaredovisningen. Känns skönt för vi är snart klara med gruppens uppgifter. Nu ska jag bara försöka prestera själv också.

Nyinflyttad

Vi är numera nyinflyttade i vårt nya badrumsskåp!

Blää!

Jag är sjukt trött å nu ska jag ner till tvättstugan!
Suck!
Jag vill bli pigg snart!

Fettisdag

Nja... Jag älskade ju semlor förr men i år tar jag aktivt avstånd från dem och firar internationella kvinnodagen istället... Men ni andra tycker jag kan äta någon semla för mig... De borde vara det minska ni kan göra tycker jag!

Jag kör hardcore pluggich.... Plugghäst! G...

2011-03-08_10_19 (MMS)

Jag kör hardcore pluggich.... Plugghäst! Gnägg...


Än så länge är det kungt och skönt här på ...

2011-03-08_08_06 (MMS)

Än så länge är det kungt och skönt här på skolan. Men det lär nog snart ändra sig... Tyvärr!


Skoldag

Är egentligen ledig idag men jag ska ha en pluggdate med Ida. Vi vill få lite gjort på de enskilda uppgifterna vi har i den här kursen så allt är klart när vi åker till London sen i påsk. Vid 12 sen kommer Sara ner och då ska vi planera en liten avskedsfest för henne. Inbjudan kommer via fejjan sen. Blir en liten avskeds/badrumsinvigningsfest så håll utkik... Så kanske just DU får göra dina behov på våran nya toalett som spolar om man trycker på knappen!
Fantastiskt!!!

Jag har...

DUSCHAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Här hittar ni mig ikväll!!!

Vårat nya badrum... Nästan färdigt MEN funktionsdugligt. Jag kan i detta rum nu duscha, borsta tänder och skita!!! LYCKA!!! Å vet ni vad de bästa är.... om man trycker på en knapp på toan.... då.... då kommer det vatten :)
Jag ska städa bort lite damm idag oxå... de får ju inte vara skitigt heller :)

Badrum

Blir sjukt fint! Vi kommer kunna duscha idag oxå! I'm in heaven!!!

TRÖTT.NU

Sjukt trött idag... Men det är bara att pallra sig till skolan...

Hittade...

... det jag skulle ha, nämligen Uncharted: Drake's Foryune. Så nu har jag inte tid med nåt annat för tillfället. Har dock en hålltid som är kl 21.00.... BIG BROTHER TIME!!!

Vasaloppet

Nu har de kommit igång! Underbart...
Idag ska Tony och jag ta en skön promenad ner till Knalleland och leta efter ett speciellt tvspel. Ida hade ett som jag tyckte verkade roligt så jag hoppas vi hittar på det.
Vädret är verkligen underbart idag, klarblå himmel och sol :)

Mums

Vart en snabbvända till ICA Maxi nu när Tony kom hem. Köpte mig lite jordgubbar så nu mumsar jag för fullt till melodifestivalen... Hejja The Moniker!

Så fruktansvärt tatueringssugen!

Åh jag är så sugen på att tatuera mig igen... Har varit det ett tag nu men nästa jag vill göra går nog på några tusen skulle jag tro. De pengarna har jag tyvärr inte för tillfället. Har bara pengar till Londonresan och det är prio 1. Den tatueringen jag har tänkt att göra är en sk cover up på en gammal jag ha i nacken. Jag har ett kinatecken som står för kvinna där och den har jag tröttnat på och vill göra något annat. När jag statuera mig är det Tonys kompis Tobbe som ska få designa och göra den. Han har en egen studio här i Borås som heter GRIND Tattoo. Länk. Jag tycker han är jätte duktig.
Motivet däremot är jag lite osäker. Har tänkt mig en Geisha... sen kommer han helt att få fria händer. Det är då det brukar bli bäst!
Japp så en vacker dag när jag har lite kosing kommer jag göra det... Hoppas bara den dagen kommer snat!

Natti

Har haft en skön kväll i  min ensamhet här hemma. Men nu ska jag krypa i säng och ta lite sovmorgon i morgon, nu när jag inte väntar karlbesök på morgonen. I form av hantverkare då...
Natti Natti!

En ny och en gammal goding

Bjuder på det här... Det är ju i alla fall Fredag

Behöver jag verkligen städa?

2011-03-04_13_56 (MMS)

Behöver jag verkligen städa?


HELG!

Nu är det äntligen helg! Underbart skönt. Helgen går i lugnets tecken för min del medan Tony drar iväg till Jönköping ikväll och försöker hinna meka klart med sin motorcykel. Hoppas för han skull att han blir färdig snart så han kan besiktiga och köra den sen. Så jag får vackert vara hemma och hemmafrua lite. Det  har man igen sen när han kommer hem. Just nu är den prio 1.
Badrummet knatar på ordentligt. Kakelkillen har gjort sitt och nästa vecka ska det vara klart. I slutet på nästa tror jag det var. Sen ska vi nog ta och anordna en liten badrumsinvigningsfest och ev en avskedsfest för Sara oxå medans vi ändå är på G. Vi får se vad som händer.
Jag har som sagt inga planer i helgen utan ska försöka fixa lite här i hemmet för det ser inte bra ut kan jag säga. Jag har nog utan att överdriva inte bott i ett skitigare hem än vi gör nu. Det är byggdamm överallt och grus och annat skit i hela lägenheten. Så jag fördriver nog tiden med det.
Egentligen skulle vi fått besök eller besökt några vänner i helgen men tyvärr får vi skjuta upp det till ett senare tillfälle :( Men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge.
Nu ska jag ta fram stora sopsäcken och börja rensa!

Sååå stolt, har gjort min första facerape!

2011-03-03_20_38 (MMS)

Sååå stolt, har gjort min första facerape!


Sitter hemma hos Ida och spelar tvspel och...

2011-03-03_19_43 (MMS)

Sitter hemma hos Ida och spelar tvspel och dricker rödtjut. Vi väntar besök av allas vår talcrachare Sara oxå. Ev ska vi till Harrys sen. Idag har Ida och jag varit och tränat lite. Har även hunnit med en middag med Tony på Jensens oxå innan jag drog hit.


Dagens badrum

Ja då var det dags igen för dagens badrum. Vi har varit utan toalett nu i 2 dagar vilket innebär att man får gå ner till tvättstugan. Men på nätterna springer jag definitivt inte ner dit heller. Då får man lösa det på annat sett helt enkelt.

Pust! Hemma igen

Kvällen på högskolan vart inte riktigt som jag hade trott. Det hela slutade med att Tony fick komma och hämta mig i bilen för jag vågade inte åka hem själv :(
Ska försöka förklara varför:
Satt längs ner i Högskolan bibliotek i godan ro och skriver. Rakt framför mig har jag ett par som läser statistik. Av en slump set jag en killa till vänster om mig som sitter med en bunt papper och tittar och ler emot mig. Tänkte inte så mycket på det men jag kände mig uttittad.
Efter ett tag gick paret och det var bara jag och den andra killen kvar nere vad jag kunde se då. Då reser sig karln upp, tittar och ler på mig men någon sliskig blick och sätter sig där paret satt. Han sätter sig så vi sitter precis mitt emot varandra. Han sätter upp händerna emot pannan, som när man ska kika efter något typ. Detta gör han enbart för att kamouflera att han tittar på mig. Ganska genomskinligt för man såg ju vart han tittade lixom. Nu börjar jag verkligen tycka att det var obehagligt och min hjärna sa åt mig att göra klart och gå därifrån så fort som möjligt.
Sagt och gjort vart jag kvar en kvart kanske tills jag var kvar. Kände ögonen på mig hela tiden.
Därefter packade jag ihop och gick upp. Tänkte att jag går in på toa en snabbis så kan jag kika om han är kvar sen. Så jag gick in på toa ca 1 minut. När jag sen kom ut kikade jag ner, han var helt veck. Efter det vågade jag inte ta bussen hem själv så jag ringde efter Tony å han var gullig å hämtade mig.
En konstig sak är att jag är ca 80% säker på att jag har sett denna kille förut och känt mig uttittad då med. Men den gången var här hemma när jag skulle ta mig från bussen och hem till oss. Detta kanske var för några veckor sedan. Vi hoppade av bussen uppe vid parkeringarna. I vanliga fall så börjar man ju gå ner och hem på en gång men den här killen stod kvar och väntade till jag gick och följde då efter i lugn takt. Kommer ihåg att jag kände mig förföljd på väg ner för backen. Jag gick in emot min port och han fortsatte neråt. Jag tittade efter honom och han stannade och tittade på mig, gick lite och stannade.
JÄVLIGT OBEHAGLIGT, och jag hoppas innerligt att jag ALDRIG mer ser karln!

En välförtjänt kort paus

Fingrarna glöder på tangentborbet men nu behöve jag mig en liten paus. Har inte så väldigt mycket kvar att skriva nu. Det är skönt.
Träningen idag gick inget bra för varken Ida eller mig. Vi var inte på topp... helt slut kan man kanske förklara det som. Kroppen var inte alls med och det vart ett kort träningspass. Men i morgon ska vi på det igen och jag hoppas innerligt att min kropp vill vara  med mig då.
Jag vart så lycklig idag när jag var på ICA. De hade Möllers Ölkorv, 4 små starka, som Tony och jag älskar. Så ikväll blir det en lite jävel! Köpte 4 paket så Tony har ett tag framöver. De har varit helt slut överallt i flera månaders tid. Det var därför lyckan infann sig när jag var på affären.
Nä nu ska jag på mitt paper igen så jag få åka hem mågon gång och muffla ölkorv ;)
Tack och hej... Leverpastej!

Proteinrik sallad så jag kan tänka klart o...

2011-03-02_16_21 (MMS)

Proteinrik sallad så jag kan tänka klart och prestera i skriftform... Sen ska ja hem till min man och ge honom sina 4 små starka...


God morgon

Områdesdag idag vilket resulterar i nån föreläsning mellan 8,30-10,30. Skönt det för annars hade vi vart ute i verksamheten och då måste man vara ute en hel arbetsdag.
Därefter är det fikatajm med Sara sen hem och iväg igen för att träna med Ida sen pluggich i skolan. Min dag e späckad!

Ni måste lyssna på Nicke Lilltroll.

Han e min nya idol!
Klicka HÄR

Mår piss

Första "dumpningen" tror jag har infunnit sig efter att jag råkat äta lite för fort. Sjukt ont i magen och illamåendet from hell och sjukt trött. Till detta kan vi lägga till en lägenhet utan toalett! Fantastiskt! Nu går jag och lägger mig och dör en stund tills detta gått över om sisådär 1-2 timmar. Så detta resulterade i att jag inte få träna Zumba idag som jag sett fram emot :(
JAG MÅR PISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0