Vimmelbild

Hamnade på en vimmelbild på Harrys ser det ut som. I och för sig inte så konstigt med tanke på att det var ett antal folk som skulle fota hela tiden. Kul kväll var det i alla fall :) Längtar redan till nästa halloween....
Jag har kommit på vad jag verkligen önskar mig när jag fyller år :) En maskkurs,., Finns under kurser om nån kommer på att ge mig det :) http://www.maskspecialisten.se/

Dagen efter

Å jag mår under omständigheterna väldigt bra :) Hade skitul igår och vi svängde våra lurviga på Harrys natten lång,., Hade ju tänkt vinna tävlingen på Harrys igår då jag ansåg mig själv ha god chans till det. Men vi orkade inte va kvar så efter ett vinglade vi hemåt. Men i mitt hjärta va jag vinnaren för det var ingen som var direkt sminkad utan bara utklädda,., men den bästa utklädnaden tycker jag, det var kossan,., han var hur söt som helst.,
Idag ska  jag med Sara till Radde, det är hennes häst. Det kommer en som ska provrida då hon ev ska sälja honom. Ska bli skönt och få komma ut till ett stall med lite hästar så man får lite hästlukt i näsan igen,., det finns inget bättre!

Sådär,,.,

Nu har jag sminkat mig klart,.,Nu ska jag parta ordentligt,., see ya!!!!

Happy Halloween!!!

Vi har finbesök från Stockholm här i helgen :) Teddy är här och sover på soffan,., Alltid trevligt när han hälsar på. Just nu är han iväg å hänger sig i lite krokar,., hahaha.
Idag ska Tony, Sara och jag iväg på halloween partaj. så nu sitter jag med toapapper och latex i ansiktet,., min sminkning kommer att ta några timmar i år tror jag,., men det enbart för torktiden. Om det blir någorlunda bra så kommer jag att bjuda på en bild sen,.,
Examinationen igår gick som på räls, vi fick väldigt bra respons utav vår lärare Fredric och vi som grupp var nöjda. Vi lyckade med de vi ville åstadkomma vilket var ett gott skratt samt ett budskap. Så tummen upp för det!!! Måste ju säga att jag är stolt över min studiegrupp för vi har fått sån fin respons på majoriteten av de paper och pptx vi har lämnat in,., Grupp 3 regerar!!!!! Nästan alla i gruppen i alla fall...

Tentaplugg

Sitter i skolan med Sara och pluggar inför tentan nästa fredag. Vi får se hurnt de kommer att gå. Men vi pluggar i alla fall och det är ju bra.
Ska ev på halloweenpartaj i helgen så då kom jag på den brilljanta iden att åka till buttricks i göteborg i morgon innan vi ska ha genrep här i skolan kl14. Så antagligen flyr jag och sara dit i  morgon bitti för att inhandla lite smink. De ska bli nice!
Men nu ska jag inte sitta här och skriva någe mer. Jag måste ju plugga när jag har skrivit att det är de jag håller på med, eller hur???
Gertrud hälsar!!!

Stress?

Eller börjar jag bli sjuk. Faktum är att jag känner mig sjukt stressad å har åkt på jordens yrsel och illamående. Hoppas att det snart försvinner.. Så summa sumarum... Helena är INTE på topp.

Hemma

Har haft en trevlig dag i Lysekil. Mysigt att få se havet och alla klipporna,., jag älskar det,., samt alla stora broar,., mumma!!!
Tonys kusiner med respektive var trevliga oxå :) Så det gör jag gärna om igen,., Nu ska vi kika serier,,.
I morgon har vi examination och som vanligt är jag 0 förberedd,., men de brukar gå bra ändå,., sen ska jag försöka få in lite tenta plugg på schemat oxå,., nästa fredag smäller det,.,!!!!

Lysekil nästa

Vi ska hälsa på Tonys kusin eller kusiner,., vet inte så noga,., blir nog trevligt,., men vädret suger,.,

Spelänka igen

Nu har mannen fått hem sitt nya dataspel så nu har jag blitt änka. Får se hur länge han ska sitta idag,., Man få roa sig bäst själv här hemma,., men nu har ju alla fall strump- och troslådan blitt rensad.

Lördag

07,00 och vad gör jag upe när jag kan ligga bredvid kärleken i sängen och tryna... jo,., tvättid!!! Usch men det var tyvärr den enda tiden som fans kvar.,. så då var det bara att gå upp och se glad ut. Jag ska nog ta och krypa ner en stund sen i alla fall när sista maskinen är inne.
I Torsdags spelade vi in en film på skolan, en dockteater. Gertrud spelade pedagogen Alva, hon var sååå duktig. Mycket skratt blev det och det var en låååååång fast rolig dag.

Nu har vi skänkt...

...Källe tillräckligt med tankar. Nu ska vi fokusera på MIG istället. Jag har verkligen sjukt mycket att göra just nu. Så det är därför jag inte bloggar, samt att man får dåligt samvete för det oxå. Men skolan går före allt så är det bara. Så skänk mig nu alla era tankar. Jag behöver dem verkligen. Dessutom är det tentadags igen om ca 2 veckor. När jag ska ha tid och plugga till den är ju en annan fråga....

Jag vill att alla mina läsare...

....skänker en tanke till min kära vän Källe...
Tänker på dig!!!!

Färdig...

Nu sitter jag här i bohålan sminkad och redo för att åka till Jönköping. Tony ska köra dit sin lilla motorcykel som ska få stå hemma hos Micke under vintern. Blir en snabbis till både IKEA och Biltema ser det ut som. Så Tony kör motorcykeln och jag kör efter med bilen. De ska bli sköj!!!

Heeeelg!!!

Nu är det helg och Tony har köpt med sig en flaska rött hem. Nu blir det mys på hög nivå! helgen är fullspäckad med aktiviteter. I morgon Jönköping och Söndag Lysekil.

Love!!!

Ett litet tips bara... Doftar ljuvligt!
Tycker jag i alla fall
Finns att köpa på eleven.se

Kom en postavi idag...

... till Tony. Vi promenerade iväg och hämtade det. Det var tydligen ett paket från Hong Kong... och det är till MIG!!! Tills jag fyller år då förstås, så jag får vänta jävligt länge innan jag får veta vad det är. Kommer nog att dö av nyfikenhet innan. Samt att jag antar att det kommer att komma flera sådana dagar till 5 December har anlänt och jag förvandlats till en 30-åring. Usch... får rysningar bara jag skriver det!!! Det enda positiva med att fylla år är att man får presenter. För jag ÄLSKAR presenter ;)

Effektiva dagen

Kursens tenta kommer närmare och närmare så dagen har spenderats i läsandets tecken. Har plöjt två böcker om leken idag. Givande??? Nja men det är välbehövligt för att klara tentan. Nog för att jag inte tror att jag kommer klara den här på första som jag gjort med alla andra. Men jag kanske har turen med mig och regerar på denna med :) Har även svängt ihop en sockerkaka med nötter i och druckit jävligt mycket kaffe.
Mycket gruppexaminationer som ska göras nu och det känns att vi är i slutet av den här kursen. Bara 3 veckor kvar tror jag om jag inte räknat helt fel. Skulle va skönt med en ledig vecka men men, de får man se i stjärnorna efter.... Tyvärr. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är ren å fin när sambon kommer hem. Sen ska vi ut på en lite promenad i höstvädret som dock inte är lika fin idag.

Jag har en dröm...

...och det är att en dag få se Christina Aguilera uppträda live!!! Bara så ni vet <3

Ledig dag

Och de har vart underbart skönt. Jag har inte gjort någon nytta över huvudtaget. Bara varit ledig. Idag har jag bestämt mig för att laga en god middag med tillhörande efterätt till mitt hjärta. Så de är de som händer idag. Kul va,.,
Ett litet private message till min Källe.... Har du kollat kryssningen nu??? Du bara måste med så enkelt är det! Blir ingen födelsedag om inte mina närmaste vänner är med,.,

RSS 2.0