Tvättdag

Japp idag är det tvättdag. Igår hade jag storslagna planer på att åka ner till Almenäs innan tvättiden nu kl 14. Men det såg jag på en gång i morse att det var helt lönlöst. Det är mulet blandat med regn och allmänt tråkigt. Typiskt när man för en gång skull kommit på vad man ska göra.
Det verkar som om jag har städat ordentligt här hemma för jag har letat både högt och lågt efter snickerispackel samt den där måttgrejen till handtagen. Vart fan kan jag ha lagt dem.  Blir galen!!!
Jag håller på att försöka få lite ordning här hemma nu så att det är någorlunda fint när vi kommer hem ifrån Stockholm. Felet är bara att jag har ingen motivation till nånting just nu. Tråkigt!

Stockholm

Torsdag till Fredag åker jag och Tony till Stockholm, om inget oförutsett händer förstås. Han ska dit och jobba och jag får följa med som en liten svans. Det tackar jag för. Det är tydligen något med Hemtex som ska öppnas och då ska han dit och styra upp saker och ting. Vi ska på bo ett hotell på Kungsholmen som heter Amaranten. De kommer bli mysigt att få komma iväg lite. Även om han ska jobba så kan jag vandra omkring i Stockholm själv. Jag är lite sugen på att se skärgården, så igår kikade jag runt lite och till min förvåning så finns det en ö som heter Bullerö. Tänk va skoj.

Lugn helg

Vi har haft en lugn och mysig helg och inte många knop gjorda. Igår var vi ut till Almenäs (en badplats här i Borås, typ som Roxnäs) och käkade lunch. Därefter styrde vi  kosan till Teddy i spetsfabriken där vi satt ute i solen och pojkarna drack några välförtjänta öl. Idag har vi vart iväg till Jönköping och lämnat lite prylar till Micke. Sen drog vi till IKEA där vi käkade lunch och därefter lite shopping på A6 shoppingcenter. PÅ väg hem sen svängde vi förbi svärmor där vi stannade för en liten pratstund innan vi drog oss vidare hemöver. En mysig och lugn helg med andra ord. I och för sig tog det en bra stund innan jag vart människa igår från sviterna av midsommarafton. Mådde inte direkt jätte bra om man säger så. Så nu ska det bara mysas i soffan och ha de gött.

Gårdagen!!!

Dagen och kvällen igår var tipp topp! Det var jättetrevligt med mycket Bullers. Det var en jättekul fest helt enkelt. Vart väl kanske lite väl mycket vin med jag hade jävligt kul.

Födelsedagsbarnet i de coola solisarna
Vi
Jag hugger in på Buffen
Helena & Jag

Lite midsommardans

Klicka här så får ni så Helena danska lite midsommardans.

Glad midsommar

Allesammans. I år har jag brutit min tradition. Blir inget Skattungbyn i år. Tyvärr. Men jag hoppas på att jag återkommer nästa år. Håll tummarna. I år blir det 50års kalas hos min halvbror Göran i Alingsås i stället.
Lisa, jag kommer att sakna dig i år!

Köttbullar

Idag har jag gjort egna köttbullar av 2kg köttfärs. De vart ett litet projekt. Men jag måste bara säga en sak, fan va smidigt det var att steka dem i ugnen. I och för sig så fick jag stek os i hela köket men det få man ta. De var goda i alla fall tyckte jag. Glömde fotografera dem och nu ligger de portionsförpackade i frysen.

Vet inte...

Men det känns inte som det skulle vara midsommar i morgon. Kan det bero på vädret?

Minigolf

Tony, Lee och jag har spelat minigolf idag. Jag vann och inte med lite poäng heller!!! Jag regerade på banan... Nog för att jag är dålig förlorare men jag varnade dem för att om de vill se en dålig förlorare så skulle de möta min bror. Jag kommer inte i närheten av den mannen kan jag säga.

Sådärja...

Nu är intron gjort och sommaren kommer nog att flyta på bra tror jag. Trivs bra faktiskt och de är snälla och trevliga både personal och de boende.
Sen en positiv sak också är att men inlämning om grupprocesser vart godkänd! Skönt då kan jag helt lämna den här terminen för att allt är godkänt och klart.
Nu återgår jag till ledigheten ett tag tills den 7/7, så gissa vad jag ska göra???? Fortsätta att renovera i köket!!! Ovanligt va ???!!!

Sjukt nervös

Idag och i morgon ska jag gå bredvid på mitt sommarjobb. Jag är verkligen jättenervös. Är så rädd för att jag ska ha samma känsla i kroppen som på mitt andra jobb. Vill inte det! Jag vill hitta något jag gillar att jobba med med trevliga kollegor. Men trevligare och snälla som mina pullor på Smedjan kommer jag nog aldrig få igen. De är som min subfamilj. Saknar dem mycket!
Det som är jobbigt är att man måste lära sig hur de jobbar , rutiner mm. Jag tycker om att  ha kontroll. Vill veta vad som skall ske och hur. Men alla är nya någon gång så jag tror jag ska ska säga det till tjejerna som jag ska gå med att jag är lite nervös. Man vill ju vara en bra vikarie som de ska gilla mig.
Nu ska jag plocka med disken  och bädda här hemma så det är någorlunda fint här hemma när min man kommer hem.

Herregud!

Vilket bröllop. Jag har grinat hela eftermiddagen. Innan ens bröllopet hade börjat. Det börjades när jag fick se Daniels föräldrar. Tänk er vilken upplevelse för dem. Inte hade de trott att de en dag deras son skulle gifta sig med kronprinsessan. Ojojoj!!!! Jag är helt förundrad. Har suttit framför tvn hela dagen känns det som.
Oerhört vackert och man såg verkligen hur mycket de älskar varandra. Nu var jag också sugen. Men man måste vara två om den saken så jag får droga ner Tony för en stund tror jag bestämt ;)
Bild från expressen

Bröllopsdagen är här!!!

Nu är det dags. Jag har första parkett här hemma i soffan. Ska sitta här hemma själv och bara njuta. Ingen som talar om vilket skit det är. Kommer nog fälla en tår skulle jag tro. Gråter alltid för sånt där. Djur som gör sig illa, bröllop, begravning och folk som föder barn. Snyf Snyft......

Lite på arselet

Hade tänkt mig en lugn och skön hemma kväll för mig själv nu när min kärlek är ute och med pojkarna på Monkeymeet. Men då ringer Ida å vill ha med mig å och dricka lite. Satte mig på bussen och åkte ner. Men nu är jag hemma och är lite småfuller. Nu ska jag njuta av min ensamhet ett tag framför tvn och datorn och bara vara . Underbart skönt!!!! Men jag har haft en väldigt trevlig kväll och träffat nya trevliga människor.

Look a like

Källe skrev en kommentar i föregående inlägg om att nån Crystal i american idol var så lik mig och att pappa Jack kanske vart i staterna någon gång under 80talet. Men jag vet inte, va tycker ni? Jag ser inte direkt likheterna. Skulle kanske va ögonen och näsan då? Äh jag vet inte :)



Dags för...

...optikern igen. Idag ska vi kika på om mina ögon klarade de här dygnet runt linserna jag har använt de senaste 5 åren. De kan hända på grund av brytningsfelet att det inte fungerar. Men jag håller tummarna. Sen ska jag äta en god ute lunch med min kärlek. Därefter jag jag måla köksväggen tror jag.

Sommarjobbet

Idag har jag vart iväg och träffat alla som jobbar där jag ska vara i sommar. De verkar trevliga tycker jag. Men ingen slår nog deras chef. Väldigt trevlig tycker jag och lätt att prata med. Gillar henne skarpt. Så nu på måndag är det dags för min första introdag där borta. Det ska bli väldigt spännande, får vi se om jag trivs eller inte. Vi får hålla tummarna för det.
Fick ett lite sämre svar idag men jag överlever och det är huvudsaken. Bara att göra det bästa av situationen helt enkelt.
Kycklingklubborna är i ugnen så snart vankas det kvällsmat här. Gött!!! Marinad av Olivolja, soya, sambal olek samt massa vitlök.

Vad är det för en dag??? Är det en vanlig dag??

Nej det är ingen vanlig dag för det är bästaste Lisas födelsedag...
Hurra Hurra Hurra!!!!


(Bild från 2007)

När ska jag lära mig

Vem som är vem??? Har alltid haft svårt att skilja på 3 manliga skådespelare. De skådespelarna jag har svårt att skilja på är som följer:
Kevin Costner???
Harrison Ford???
Mel Gibson???
Usch jag blir så förvirrad.... De är ju inte direkt lika heller så varför lär jag mig aldrig, det är dagens stora fråga.

Ljuset i tunneln

Allt detta tjat om renovering hit och dit. Känner mig så jävla tjatig och tråkig. Men mitt liv just nu innebär enbart renovering. Men som rubriken lyder börjar jag se ljuset i tunneln. Idag  har jag målat luckor och skruvat så det heter duga. Nu är det bara 7 luckor kvar i köket som skall göras, samt de i hallen också. Men jag tänkte visa lite hur långt vi har kommit. Så.... se och njut ;)
Visst blire vackört!!!

Granat

Jaha då har de hittat en granat här på återvinningsstationen som vi bor granne med,., Lite småhäftigt faktiskt. Vi lär ju höra om den skulle smälla om man säger så. Länk

Saknar skolan

Ja, det är sant. Jag saknar verkligen skolan, dock inte alla måsten utan gemenskapen i studiegruppen. Allt rolig runt omkring. Spänningen om ens jobb ska kompletteras eller inte. Har tänkt på en sak. Jag saknar skolan nu, hur mycket kommer jag då att sakna skolan om 3 år när jag är färdig Förskollärare? Usch, det vågar jag inte ens tänka på. Nä jag måste dra ihop någon fest sen partypinglorna så man får lite skolkänsla tillbaka i alla fall. Man har liksom glömt hur det var att vara ledig. Förr så städade jag hellre än att läsa skolböckerna och det var ett bra ställe att fly till. Men nu har lusten att städa försvunnit och vi lever i ett enda stort byggdamm. Tänk när köket väl är klart, vilket kommer att dröja ett tag till. När det är klart ska jag inte renovera på ett tag, tror jag.
En liten parentes bara, i morgon stapplar jag iväg till skolan och kollar om min Grupprocess uppgift har kommit in. Har jag fått godkänt på de har jag endast haft en komplettering under hela vårterminen. Bra jobbat Helena. Bara att hoppas att de går någorlunda åt samma håll under de andra terminerna också.
Så har Tony kommit ut ur duschen så nu ska vi åka till Kjell & Company, Clas Ohlson samt svärmor å hämta flera luckor till vårat köksprojekt som jag börjar bli lagom trött på. Nu ska jag inte ordbajsa mer på en stund, ville bara fördriva tiden lite i väntan på min älskade underbara man.

Seg segare segast

Idag är jag trött. Inte bakis för 5 öre men trött. så vi slänger in två bilder från igår.
Min lilla terapi samling från kvällen

Bishops arms

Dagen har bestått i spackling, slipning, målning å så några glas rött med trevligt sällskap av Ola, Lee och Tony. En skön dag med andra ord. Kommer eventuellt en bild på min sysselsättning under krog kvällen i morgon. Måste lära mig att hålla fingrarna i styr ;)
Tack för en rolig och underhållande kväll. Vi fick till och med se Lucky Look med de snabba reflexerna. Hahaha
God natt med er!

RIP Rock Olga

Jaha, då har Rock Olga gått å dött också. Hon dog här på sjukhuset i Borås efter en kraftig blodförgiftning. För två år sedan hade jag ingen aning om vem denna Rock Olga var. Men vi möttes backstage under en 50-tals kväll i Ejendalsarena i Leksand. Vi var där med Nyårsrevyn som skulle uppträda och jag fixade sminket. Jag var lite berusad kan man säga när jag fråga om hon skulle ha sig en djävul och hon tackade glatt JA.  Sen fick jag höra vem det var :) Hade jag vetat att hon var en av artisterna hade jag aldrig gått fram.... tror jag.

Skrapan och jag

Vi har blivit bästa vänner. Jag skrapar och skrapar inne i köket som nu ser ut som ett slagfält. Jag sa till Tony igår att jag inte ser köket som ett kök längre utan en arbetsplats, vilket gör att det får vara skitit. Börjar få skavsår på tummen också. Men som jag sagt förut så kommer det bli jätte fint när det är klart. Men det kommer ta tid.

Min älskade

Lilla Gördis ligger nu ute på blocket. Hoppas hon kommer till någon som uppskattar henne lika mycket som jag gjort de åren vi haft tillsammans! Vi har gått igenom både glädje och sorg. Och nog har vi bråkat allt men jag kommer aldrig sluta att älska denna pärla!!!

Ny design

Som ni kanske ser är det lite annorlunda här inne, har suttit och knåpat lite idag och som Källe kommenterade i det föregående inlägget så hade jag ju glömt den stackaren... FY MIG!!! Men nu har han fått sig en fin och välförtjänt plats.

Slödag

Idag har det inte hänt mycket heller,., Jag har iof målat 3 köksluckor de är väl typ det enda oxå,., har en riktig välförtjänt slödag än så länge,., Jag skall snart åka ner till stan för att hämta ut mina linser,., fick just ett sms om de,., som jag har längtat,., nu ska vi se om jag fortfarande kan ha mina dygnetruntisar pga mitt nytillkomna lilla brytningsfel,.,

Titta

Vilka godingar Tony, Henke å jag hittade på Borås Djurpark i Söndags,., Hur sött e inte de???

Lådorna

Så då var lådorna klara i alla fall,., här kommer lite bilder,.,

Idag

Är det en hemma dag som innebär tvätt tid nu kl 11,., sen ska jag skruva på lite handtag på våra låder i köket som nu e färdigmålade,., kommer nog bli jättefint när det blir klart sen,., Så det får bli min dag,., Nu väntar vi bara på den där solen som inte vart närvarande på 3 dagar så vi får åka ut och slipa lite mer luckor så de blir klara snart. Det är myyycket jobb kvar,., Allt de vita runt luckorna skall målas väggen skal spacklas, slipas och målas det ska kaklas, måla tak samt dras lite el,., sen ska det vara klart,., lite jobb kvar med andra ord,., Men förhoppningsvis är det värt mödan när det blir klart och vi har ett fräscht kök att sitta i,.,

Åhh min Källe,.,

Trodde du hade dött eller nåt,., de har inte vart en enda läsare på så lääänge men nu är du tillbaka,., å självklart ska du få en bild som du begärt,., Pusss på dig!!!!
Jag har vart ute i regnet så håret ser ut som ett fågelbo :)

Klippa, klapp, kluppit

Nu har jag vart till frissan å är 1000:- fattigare,., men de var det fan värt,., sköt å vara fräsch i håret,., det var länge sen,.,

Facit

Nu hade facit kommit hut på ping pong om vår tenta jag skrev i fredag å tro de eller en de vart ett G den här gången oxå :)

Jaha,.,,

Då har jag gått å blitt gammal då,., har fått brytningsfel vilket e ganska vanligt när man kommer upp i åldrarna,., de positiva va att jag gått från -1,75 och -1,50 till -2,00 på  båda vilket innebär att jag bara behöver köpa en ask med linser,., billigt å bra,.,
Sen har jag ringt å pratat med försäkringsbolag å Dell å grejjer idag angående min dator,., tydligen så gäller inte försäkringen datorer som förvarats i källarförråd även om de vart inlåst i ett till skåp,., så hej då med den då,., ha så kul med min dator den som får den,., men de gäller å ha rätta knycken med strömkabeln för annars så dör den,.,

Tjyvar!!!

Usch va jag hatar folk som inte vet var ditt och mitt är!!! Vi har haft inbrott i vårat källarförråd.,. :( I förrådet hade vi även ett låst militärskåp och där inne fanns min gamla bärbara dator,., :( Så nu lär jag ringa Falu kommun i morgon å försöka få reda på va jag hade för nummer på den mm,., jävla strul!!!!!
I morrn ska jag även på syn undersökning med mina linser,., det var inte igår jag gjorde nå sånt :) jag brukar bara höjja lite själv typ 0,25 när jag börjar se dåligt,., men nu ska jag fakriskt unna mig en riktig så enkelt e det,., å på Tisdag ska jag fixa frillan å bli lite sommarfin e det tänkt :)
En rolig sak e oxå att jag fått veta var jag har fått för ingångslön på mitt sommarjobb,., hahaha efter 10 år i Falu Kommun så har Borås en ingångslön för mig som ligger 100:- över det hahaha fan va nice!!!!

Tentan

Nu var den slut och jag har kommit hem efter lite vi i parken,.,., alltså en mysig eftermiddag med andra ord,., Å vet ni,., jag tror jag klarade tentan och de var heeeelt å fullt mina chansningar som gjorde det,..visste säkert på 14/60 resten chansade jag helt å fullt på fick ihop 31 rätta när jag dragit bort minuspoäng från mina felaktiga svar,., min poäng för godkänt var 28 tror jag,., jag e en sån dutti flicka!!!!!!!
Nu  har jag lite egentid med tv dator och en välförtjänt godispåse i söffan,.,.,

Tenta

Idag är sista dagen i skolan för den här terminen,., å jag ska skriva tenta,., känner mig väldigt osäker just nu men jag kan bara göra mitt bästa å hoppas att de räcker,., Wish me luck!!!!

Shopping,.,

1 par leggings.
2 tunikor
3 trosor
1 par skor
Beställt tid till synundersökning
Beställt klipptid
Tack mamma å pappa.
Nu e ångesten stor,., känns som om tentan i morgon kommer gå åt fanders,., uscha,., måtte de va över snart!!!!! Så håll alla tummar ni har för mig i morgon,., jag kommer att behöva det,.,

Inte mycket nu,.,

eftersom det är tentaperiod.,. så jag återkommer på Fredag,., Måste ju plugga så jag klarar mig,., Eller hur ;)

RSS 2.0