Nu har jag vart hos farbror doktorn,.,

de var ju inte direkt en farbror heller,., En dansk ung läkare i min ålder typ... Å jag får fan alltid danska läkare,., å jag fattar ju inte va dom säger jue! Drygt.. jag sa va flera gånger. Å ja undrar om antingen jag eller han eller båda missförstod varandra för han frågade typ 3-4 ggr hur länge jag hade bott här...
Aja jag hade rejält svullna slemhinnor så jag fick nån, eller fick å fick hela skiten gick på 350spänn, nässpray med kortison som jag ska hålla på mä i 1 månad,.,
Oh Lucky Me!!!

Div Parthey!

Källe 30år

St. Patricks day

Tentafest

Sara å jag,., Jag vann!-Ida,., flytta på din turban, jag ser inte texten,., Hahaha

Nu har jag lovat med själv att de inte blir mer party tills nästa löning. Fan så här mycket har jag inte festat på många många år. Lär väl alkis under de här 3½ åren om de ska fortsätta så här.

 


Uppe med tuppen,.,

Sitter å väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa till Boda vårdcentral idag igen. Ringde igår men då hade de inga tider kvar så han sa att jag skulle ringa prick 8 idag istället. Jag som ville ha sovmorgon :)
Är fortfarande snorig å täppt i näsan å jag misstänker att de sitter i bi hålorna så därför ska jag dit.
Sen ska jag hugga in i lyssnandets pedagogik de låter väl skojjsigt. Hoppas bara jag kan appropriera kunskapen i boken och få in den i en kontext. Boken kommer säkert ta upp hur viktigt de är multimodalitet i förskola/skola. Vilket jag helt och fullt ställer mig bakom.
En viktig sak att komma ihåg nu allihopa:
Lärande är alltid situerat!
Humn,., jag tror jag har gått å lärt mig lite i skolan i alla fall???

Finaste bilden på mig hittills!!!!

De här verket togs dagen efter Källes 30års kalas i Sågmyra. Vi var inne i en butik å jag var bara tvungen att pressa på mig de här fina piratkittet,.,

Fan

Här försöker man ta igen för gammal ost med att lägga ut en massa roliga parthey bilder. Men de går ju fan inte.,., 5 minuter per kort! de har jag inte tid med. Är ju en stressad student jue!!! Aja får testa sen istället.
Vet ni Falufolk va durrar är? För de vet dom fan inte här,., fick en massa fågelholksblickar på mig när jag sa de här förra veckan...
Vi satt utanför högskolan å så gick järnvägsbommarna ner å då sa jag:
- Åh nu kommer tåget igen, du kommer de durra så där skönt på rumpan igen...
Kontiga människor som inte förstår va man säger. Sen tycker de att jag e konstig som säger setat istället för suttit. Samt att jag säger JAaaaa hela tiden, så nu gör alla de oxå, samt very much thank you. De tror jag kommer från antingen Martin eller Källe....
Nä som sagt jag har de jävligt bra här nere och har träffat härliga människor som pratar konstigt,., Men jag saknar er där hemma som känner mig som bäst :)

Vår!

Våren har kommit hit till Borås,., från att ha haft typ 1m snö till bara lite plättar kvar nu :) Fantastiskt! Har haft mycket i skolan med tentor och fester hej vilt. så jag har vart sliten som få,., jag e ju faktiskt snart 30 och de känns,., man orkar inte med lika mycket fest som förr :)
Men ang tentorna så klarade jag min första tenta i alla fall,., den andra vi hade dagen efter vet jag inte än. Men jag tror ju inte jag klarade den,.,
Bara så ni vet mina vänner och familj så pratar jag väldigt mycket om er här nere.
Idag å i möra e jag hemma och ledig. Lite plugg bara. Å på fredag drar Tony, Rolle och jag till Ullared,., Morgan here i come!
Vill att mina små vänner kommer å hälsar på mig snart! Å Källe,., de e mååånga här som vill lära känna dig ska du veta så fan,., ta å pallra dig hit så fixar vi parthey!!!
Nu ska jag fixa klar maten till min man.,. Fläskpannkaka blir det,., de passar bra då man fläskat till sig lite extra sen man flyttade hit,., men snart e de dags för en kur igen. Förstoppning next!
Pöööösssss!!!!

Sjukt mycket nu,.,

Så som ni ser så har jag tagit mej en välbehövlig paus. Jag har så mycket med mina stundande tentor att göra så de är de enda som snurrar i huvvet,., Vi ska ha tenta fest på Fredag så då blir de drag kan jag säga,., Så Källe vill du veta va jag gör så skaffa ansiktsboken ;)

Inte död,.,

Bara fantastiskt trött. Går som i en dimma här hemma... Idag har jag vart i skolan igen. De var sköj å träffa alla igen har saknat dom. Men nu börjar paniken hopa sig inför de fösta tentorna som går av stapeln nästa tors-fre. Uscha! Fick reda på idag att de var är en kille i klassen som hade dött. Fy! tycker sånt e otäckt. Han hade tydligen dött av ett epileptiskt anfall.
Ikväll har jag grävt mig ner i Montessori och Waldorfpedagogik. Lagom upphetsande ;)

:(

Jag e suk...
Snörvel...

Gräsänka igen...

... tills i morgon. Karln min är i Uppsala och jobbar :) Kul för honom för nu kan han hälsa på sin kompis i Knutby oxå. Själv ska jag nog bara vara tror jag.

Har kommit hem...

är trött som fan å ska gå å sussa. Ska försöka ladda upp bilderna från Källes eminenta fest så snart jag har tid. Senast tisdag i alla fall. Bilder finns på ansiktsboken i alla fall.
Men här är lite videoklipp i alla fall ;)

Falun

Så nu ska jag bara diska å packa de sista sen drar vi till Falun :)

Har vart till...

Knalleland idag efter praktik och skola. Har fixat en 30års present till min älskade Källe som fyller år. Tony och jag är ju bjudna på kalas dit i helgen :)
De tackar vi för!

Serietips

Ville ge er ett tips om en sjukt bra serie. De handlar om en motorcykel klubb Sons Of Anarchy.Sjukt bra och jag e fast. Kan ju även säga de att huvudrolls innehavaren Charlie Hunnam som spelar Jax är jävligt snygg! Så ett tips se den!

Snyggot
Over and out!!!

Kom iväg...

till praktiken idag. Plupp va så snäll och foglig. De var sköj idag oxå. Jag har räknat lite matte och lärt mig om Gästrikland.

På Fredag!!!

Åker Tony och jag hem till Falun igen. Undrar hur de kommer att kännas de var ju i alla fall 2 månader sen. de är de längsta jag har vart från Falun och Dalarna, min familj och mina vänner. Men jag längtar även om de känns väldigt overkligt just nu.

Matförberedelser

Nu ska jag förbereda middagen. Idag står de Chicken Tikka Masala med Raita sås och Naan bröd. Mumma. Men de e inte allt de heller, nädå idag slår vi på stort och slänger in lite fruktsallad med keso oxå till efterrätt :)
Me like Indian food :)

:( K*K

Kom inte till praktiken idag. Jag mitt klantarsel la i handbromsen igår så när jag hade skrapat hela bilen och skulle bege mig va de bara tvärstopp. Hade väl inte vart hela världen om de nu inte var så att de är en tjej som åker med mig som säkert stått å frusit bra länge i väntan på att jag skulle komma. Försökte desperat med eniro i bilen å ringde till 2 nummer jag fick men ingen hit. Så de var bara så se sig besegrad å gå hem å leta nummer istället. Kikade på busstider om jag kunde ha tagit en buss nu istället och kommit lite sent. Nästa buss går 15,19. Fan för att ha fått praktik på landet där de går en buss dit och en hem missar du den så är de kört!!!! Ja så idag är de ingen bra dag. Eftersom att jag missar en dag kommer ju antagligen inte bli godkänd heller och får åka tillbaka och göra om och göra rätt. En dag bara dock men ändå :(
Kl 13,38
Har nu fått iväg bilen. Förstår vaffö Plupp inte ville flytta sig. Han stod i fyra hjulhål med bara is i. Inte bra med tö alla gånger. Nu är de bara å hoppas på att bilen flyttar sig i morgon bitti oxå.


VFU

De är va jag befinner mig på just nu. Praktik med andra ord. Jag är i en liten håla. Är helt såld. De var verkligen skitkul å komma ut till verkligheten. Jag praktiserar i en 1-3a. Hur kul som helst. Vi har lärt oss klockan idag... Ska vara där ute i en vecka bara sen styr jag kosan till en förskola..

RSS 2.0