Jag vill önska

Er alla ett gott nytt år! För det tänker jag ha... Så det så!

Sådär ja

Då var stygnen borta... skönt.
Idag ska jag ner till skolan och plugga lite med Sara. Måste se till att komma ikapp nu.

Måste vara den första julen...

... som jag gått ner i vikt. Hahahaha
Det gillas!
Jag känner mig pigg faktiskt och det är skönt. Funderar på att ta stygnen i morgon eller på onsdag de får tiden utvisa. Men jag kan inte fatta att det är en vecka sedan nu. Det är helt sjukt!

Grattis Pappa!!!

Och en god jul till er alla!!! <3
Nu drar vi till Visingsö och firar jul!!!

Mår lite bättre nu...

peppar peppar ta i trä. Men jag har inte mått illa så jag behövt ligga och vila sen kl 12 :) Underbart. Jag har till  och med börjat lite med disken. De tar sig sa mordbrännarn...

I morgon

Är det Julafton vilket innebär att min käre far fyller år plus att de ska firas nånting om Jesus.
Kom i säng vid 21 tiden igår för jag var så illamående. Tog mitt sista dunderpiller och låg och vifta på tårna som de sagt att jag ska göra om jag inte är så aktiv annars. Har lite svårt att få i mig allt jag ska äta under en dag eller dricka är det väl mer tal om. Så idag ska jag gå tillbaka till min modifast för att se om jag blir piggare när jag vet att all näring kommer i min stackars arma kropp. Vill ju vara någorlunda med i morgon när det ska firas jul och vi ev ska till Visingsö....hoppas hoppas hoppas!!!
Nu ska jag fortsätta med min 2 dl soppa som jag kämpat med en kvart nu :)

Jag lever...

men inte mer än så känns det som idag. Var nog hemresan igår som gjorde sitt tror jag. det var jobbigt att sitta så länge plus att vara ute och jaga mediciner.
Kanske ska berätta lite om vad som jag har vart med om då kanske...
Åkte till Stockholm i söndags med Bus4You vilket jag gärna gör om igen för det var soft som bara den. Hade kunnat åka i flera timmar till när vi var framme. Väl där letade jag på min moster som var snäll och hämta upp mig och de lånade ut en sängplats till mig. Jag var så trött så jag lade mig vid 21 tiden på kvällen och somnade som en stock.
På morgonen dagen efter skjutsade Anders in mig till Sophiahemmet där jag fick mig ett rum med min 30år äldre vapendragare Siv från Ljusdal. Härlig tant det där :)
Fick knata iväg och ta lite prover och vikt. Allt såg bra ut. Därefter skulle det duschas med Descutan en sista gång därefter kopplade de på mig en massa nålar i händerna. Jag väntade en stund på rummet (1h), sen rullades jag ner till operation där jag fick prata med narkossköterskor kirurgen (Dr Peter Loogna) mm. Alla frågade en massa frågor och jag vart mer och mer nervös. Jag fick lite lugnande så vart det bättre. Sen gick vi in till operation där träffad jag ännu mer folk och jag vart sövd. Efter det minns jag ingenting förrens jag flera timmar efter vaknade till liv igen. Operationen tar en timme att utföra och jag kvicknade i ved en 16 tiden. Var snurrig och väldigt illamående och orolig. Kändes som om jag skulle bli strypt av den där grimman jag hade med syrgas. Systrarna var jätte trevliga och hjälpsamma. Kirurgen kom och pratade med mig men vad han sa har jag ingen aning om :)
Nån timme efter skulle jag upp på toaletten och de frågade om jag ville ha bäcken eftersom att jag var så svag. Men de vägrade jag. Jag skulle gå. Så jag gick med två personal och gåbord till toaletten och gjorde det man ska göra efter operationen för att bli godkänd. Kände att illamåendet kom så jag larmade på dem utanför, sen var jag borta igen. Svimmade av därinne en sväng så de fick hämta sängen för jag fick inte gå tillbaka... undra varför hahaha. Efter den resan så kvicknade jag faktiskt till lite och vart piggare. Kan även bero på att en karl kom ut och var nyopererad och som sjöng hahahaha det lär för roligt :)
Vid halv åtta på kvällen rullades jag upp på rummet där Siv redan var tillbaka och hälsade glatt och frågade hur jag mådde. Ringde fört till Tony och berättade hur de hade gått sen mamma och pappa. Sen var jag helt slut igen. Min bror ringde oxå. Sen minns jag inte mycket mer igen utan det var mest bara en massa spring till toaletten och larmande efter medel mot illamående då jag så fort jag vart på toaletten kväljdes som bara den.
PÅ natten vart det inte mycket sovande då SSK Gustav sprang mins 5ggr den natten till oss bara för att mäta blodtryck mm. Men han var trevlig... det lilla jag märkte av honom.
På morgonen efter så var jag jättepigg. och piggare blev man när de tog bort grimman och alla dropp och nålar och så. Så det var bara att åka hem efter lunchen. Så mamma och pappa som egentligen bara skulle hälsa på skjutsade mig till Jönköping där Tony bytte av och skjutsade hem mig efter att vi haft lite sprutjakt som verkade vara slut över hela Jönköping men vi fick dem tillslut.
Så nu är jag hemma och föröker äta så mycket jag kan. Men jag är inte hungrig och jag känner mig inte mätt heller. Är helt matt i kroppen = helt slut.
Tony har vart så söt å åka och handla då jag inte orkade ta mig ur sängen.
Men nu är jag uppe och har fått lite fil i mig,.,.

Så då...

... då drar jag till Stockholm. Kommer väl hem på onsdag om allt går som det ska...

Måndag

Är snart här och jag är lite nervös... Ska infinna mig kl 08,30 och beräknas köras iväg nån gång mellan 11-12 har jag fått reda på idag. Så har man ju sån tur att de ska snöa hela helgen oxå.... attans. Hoppas på uppehåll på Söndag. Håll tummsen!!!

Lucia i morgon

Jag tjyvstartar:

Helgens planer

Går ut på att i morgon styr vi kosan mot Göteborg för att leta toalettstol och duschvägg inför renoveringen. Efter det kanske det blir en sväng på Liseberg då vi inte var där förra gången.
I morgon ska vi antagligen på Lussepromenad i djurparken, myspys. Tipspromenad och grejjer. Kan bli hur mysigt som helst.
Min högsta önskan idag är att få duscha. Tyvärr går den inte i uppfyllelse då vi inte har någon dusch. Jag har inte duschat sen i söndags. Frächt! Men har ju tvättat av mig så gått det går och tvättat håret i köket. Lite campingstuk kan man säga.

Kan inte fatta!

Sen vi kom hem från kryssningen så har jag vart så sjukt trött och sjuk till råga på allt. Men det är ju tur i oturen för jag vill inte bli sjukt till den 20e för då ställs allt in och det vill jag ju inte när jag har kämpat så länge.
Nu är klockan snart 21 och jag ska hoppa i säng.

Tack!!!

Jag vill verkligen tacka alla som har gratulerat mig på min dag och som var med på kryssningen :) Jag hade jättekul och kommer minnas paketmottagandet mest av allt.
Några bilder från kvällen....
Det var alles för idag... jag är sjuk och vi lever från och med nu utan dusch... Jag är dödstrött och ska snart sova. Snipp snapp snut så var blogginlägget slut...

I bilen på väg mot cinderella!!!

2010-12-04_10_04 (MMS)

I bilen på väg mot cinderella!!!


Idag

bär det av ut med Cinderella med vänner och familj för att fira in mina 30år här på jorden... Kul ska det bli!

Sitter på rast just nu sen ska jag hålla i...

Sitter på rast just nu sen ska jag hålla i högläsningen. Efter praktiken ska jag fixa lite inför morgondagen, hårnålar, åksjukepiller bla. Men jag ska även köpa pepparkakshus atteraljer för ikväll ska det bli husbybygge....


En svår fråga som tål att tänkas på...

... men i mitt fall har jag tänkt färdigt. Min brorsdotter skrev en fråga på facebook om man kunde tänka sig att donera organ eller inte och varför. Min svar på den frågan är i det stora hela NEJ. Detta på grund av min tro om att jag föds om på nytt igen i samma kropp. Så för den delen kan jag avvara en njure eftersom man kan leva med en njure och ha ett normalt liv. Men skulle jag donera en njure gör det så att (i min tro) att jag i nästa liv föds med bara en njure. Så så länge jag an leva ett normalt liv så är det OK.
Sen va jag ha fått det ifrån att jag ska födas om i samma kropp igen kan man ju undra över för det har jag ingen aning om. Skulle vara lite roligt att veta faktiskt.
Så om det någon gång skulle hända mig något (gud förbjude), så vet ni var jag står i den frågan. Jag tycker att det är viktig att veta hur familj och vänner står i olika existentiella frågor. Men det är min åsikt.
Over And Out

Praktik

Nu är jag ute på VFU till fredagen den 17 december. Ska bli lite skönt att bara få vara ute i verksamheten. Det har känts lite hattigt med några dagar hit och dit. Men nu ska jag leka varenda dag. Idag har jag byggt hästar i plusplus. Varför hade de inte det när jag gick på dagis??? Då fick man nöja sig med att äta trolldegen, tills de kom på att tillsätta något annat i (små kristaller) som smakade fan...
Fryser som fan 18C hemma burr...
I över morgon åker vi!!!!!! YeY!!!
Det här är plusplus,., en fantastisk leksak.

Doody head


Snart så...

Nu när det bara är tre dagar kvar till vi drar iväg på havet min familj och mina älskade vänner känner jag fortfarande lite åldersnojja MEN det ska bli väldigt kul att träffa alla för det var inte igår och inte kommer jag träffa er under jul heller.
Hoppas vi får det skitsköj... jag tänker då ha det :) Det är ju inte alla dar man fyller 30 som Tony brukar säga till mig <3
Jag längtar!!!!!!!

4

Dagar kvar... det går undan nu :) Hoppas vädret blir lugnt...

RSS 2.0