Bullresultat

MUMS!!!

Vattenläckan

Nu har vi fått svaret på den... Hahahaha... tillåt mig små le. Grannen har borrat hål i vår golvbrunn... hahaha så varenda gång vi badat och duschat har de först gått ut i golvet under oss och sedan läckt från hans tak. Men vi är bara glada för det för nu är det ju inte vårat fel i alla fall. Lite komiskt är det allt. men inte kul att bli utan badrum x antal veckor nu i juletider...

5

Dagar kvar....
Har även fått lite op panik nu när jag har insett att det inte är långt kvar. När vi kommer hem från kryssningen är det bara två veckor kvar. Tiden flyger iväg och jag vet inte om jag hänger med...

Vill passa på

Att tacka dig Källe! Det var väldigt snällt av dig! Kram

6

Dagar kvar...

Nu är han hemma

min kära man,., å gla vart han oxå när frugan hade gjort så fint här hemma :) Nu är det snart ett år sedan vi plockade ner luckorna i köket och vet ni.... IDAG fick vi upp de sista i köket så lagom till advent har vi stängt dem igen...

Pyssel Lördag

Först och främst hade vi jättemysigt i Göteborg. Jag och Tony köade för ett bord på Texas Longhorn ca 50 minuter. Sen vankades det gött käk med grillad hummer och grillad oxfile med vitlökssmör... MUMS!!! Sen skippade vi Liseberg då klockan rann iväg för oss så vi drog vidare till Olskroken där Anna-Malin och Even ganska  nyligen flyttat. Satt och snackade skit en bra stund och bara mös sen körde vi hem på natten.
I morse gjorde vi oss i ordning och drog ner på stan på lite julmarknad. Vi köpte en bit parmesan och tre salamikorvar från ett Italienskt stånd.  Sen käkade vi lite lunch. Därefter drog vi iväg och handlade hem ite nytt till julen, nya julgardiner bland annat. Så nu har Tony åkt och jag sitter och tar en paus i städandet med en god kopp kaffe.  Så snart sätts julmusiken om på nytt och städandet fortsätter.
Ska försöka hinna baka också, får se, det kanske får bli i morgon. Pepparkakskladdkaka med glöggrädde lagomt till första advent :)
MysPys

Mysfredag

Idag ska jag hämta upp Tony när han slutat jobba. Vi ska åka till Göteborg och träffa Anna-Malin och Evan. Käka lite på Texans Longhorn (surf n turf för min del) därefter ett mysigt besök till Liseberg. De kallar jag mysfredag på hög nivå.
I morgon ska jag ta och julstäda lite, mycket behövligt kan jag säga. Tony ska på fest i Jönköping, kul för honom. Själv längtar jag efter att ta det lungt och bara vara hemma och pyssla.

Skönt

Nu har jag skrivit klart min observationsrapport, det blev allt som allt 19 sidor. Så nu vet ni vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Har varit i skolan från kl 9-16 på seminarier och därefter har jag setat kvar och pluggat. Jag jar vart hemma strax efter åtta varje kväll den här veckan. Men nu är det över för den här gången. Nu ska jag bli sambo med Tony igen och separera från Högskolan Borås lokaler. Det ska bli skönt.
I morgon har vi en examination som jag inte alls ser fram emot. Vi ska ha skrivit ett paper om barnperspektiv och barns perspektiv utgångspunkt från observationer.... kul jul!
Nu

Längtar

Nu har ångesten gått över till längtan. Jag saknar mina vänner och min familj! det känns att jag inte vart hemma på ett tag och det taget kommer att vara ett tag... Hahaha... MEN vi syns på Cinderella :) Längtar!!!

Skoldag

Japp det är lördag och jag ska ner till skolan och försöka få litet gjort på min observationsrapport, vars utkast ska vara inlämnat på Fredag för respons. Usch jag har blivit en plugghäst.,. hahahaha

Update

Kan inte sluta le... så är det bara... Not good. Vi har fått ut resultat för klassen nu. Snittet av oss 45 elever låg på 26 vilet var poängen för godkänt oxå. 1 (grattis Isabell!) hade 37 och 2 hade 36 poäng och jag var en av dem. De resulterar i att jag var en av de tre bästa i klassen,., hahahaha,., nu skulle mina grundskolelärare se mig! Jag var inte så dum som vissa av er fick mig att känna!!!

Vet ni???!!!

Jag klarade tentan!!!!
Jag är så sjukt stolt över mig själv och min prestation. Maxpoängen  var 37 poäng och jag hade ett ynka lite fel, 36 poäng alltså, :D Heeelt fantastiskt!!!!!!!!!!!!
Samt att de stod ett UTMÄRKT på framsidan av tentan... De ordet har jag ALDRIG någonsin fått på ett prov så de ordet gjorde min dag....
YIPPIE!!!!!!!!!!!!!

Atchoooo!!!

Både jag och Tonyboy är dunderförkylda här hemma. Jag nyser och snorar och Tony har ont i halsen. Vi har vart båda två idag. Jag är ute på VFU den här veckan och ska göra barnobservationer och skriva en rapport om detta. Det är inte lätt kan jag säga. Vi trodde att vi skulle få det lite lugnare den här kursen men ack va vi bedrog oss. Det är så sjuuuukt mycket att skriva. Nu längtar jag bara till jag får åka på kryssningen å bara släppa ALLT för en stund...

Nu är jag inte bara tjock på kroppen...

...utan nu är jag tjock i halsen oxå. Kan det vara en förkylning på gång kanske?  Vaknade upp av en tennisboll i halsen som forsfarande biter sig fast. Nu sitter jag här i soffa och väntar på att åka på fest i Sjöbo hos Robin. Trevligt trevligt... Men det som ska drickas för mig är enbart vatten. GÖTT!!! Jag kommer må bra i morgon i alla fall.
Karln lämnar jag hemma. Han ville ta det lugnt och spela lite tror jag. Kan vara skönt för honom att få vara lite ifred oxå samma som för mig.
Kommer vara lite klasskompisar hos Robin som även han går i min klass. Ska hämta upp Sara oxå som jag hoppas gjort sig x-tra fin kvällen tillära... hahahaha!!!!

Ja just de, var på Lager 157 idag en snabbis... vart en halsduk, vantar och raggsockar rikare.
Å sen icke att för glömma så om 29 dagar fyller jag 30år,., det ni!!! ÅNGEST :)

Hemma och de e helg

Tentan kändes helt ok och jag svarade på alla frågor i alla fall så nu gäller det att jag har turen med mig så kanske jag får ett G. Så håll tummarna resultatet kommer inom en treveckorsperiod. Några exempel på ord jag har förklarat och haft mig med var, genusmedveten pedagogik, särskiljande, den tredje pedagogen, gränsöverskridning, låtsaslek, leksignaler, förållningssätt, kompensatorisk pedagogik, rum i rummen å fan å hans mormor,., Aja vi får se de kan bli ett G och de kan bli ett U ,., de får tiden utvisa,., men nu ska jag ta helg och inte öppna en enda bokjävel :)

TENTA!!!

Så var det snart dags mellan 9-12 för att vara mer exakt :)

Sådär,,.,

Nu bajsar jag på det här för idag. För min hjärna vill inget mer. Har inte blivit så jätte mycket pluggande nu på em/kvällen men lite i alla fall. Det blir tidigt i säng för mig för jag ska träffa Linda i skola kl7 i morgon bitti för att finslipa lite på våra lärdomar.
Nu ska jag ducha å sen bara slappa :)
Gött mooos!!!

Mindmaps

Har setat och gjort en några stycken sådana nu på eftermiddagen. Känns som om man har lite koll men på Fredag hoppas jag att smartheten kommer att infinna sig och att alla begrepp sitter där de ska.
Nu Ligger Tony och spelar Halo och jag sitter bara bredvid och myser med levande ljus och regnet som smattrar utanför fönstret. Just nu känner jag ett lugn i mig själv... det var inte igår. I feel good!!!

Of To School...

Dags för mer tentaplugg med Sara idag... Längtar tills det e över... Tentan alltså och inte tiden med Sara för hon e ganska så snäll faktiskt den lilla flicksnärtan....
Det är riktigt skitväder här föresten!!! Uscha!!!

Inte nu igen!!!

Låg en lapp i vårt brevinkast att de kommer ner vatten hos grannen på toaletten under oss. FAN!!! Jag vill inte va med om nån vattenläcka igen. Kommer ihåg hur jävla drygt det var förra gången när de bara stolpade in och rev hela skiten. Därefter levde vi med fläktar ett bra tag och ingen toalett eller dusch. Hate it! Bara å hoppas på nu att läckan inte kommer från oss och att det är vårt fel. Men som sagt vi har ju inte renoverat eller nåt, men grannen ovanpå har renoverat badrummet om något kan ha hänt då?
Så nu håller jag mina tummar att det inte blir jordens karusell här hemma...

Sår i ansiktet

Har små sår på kinderna och i pannan efter helgen,., men de lär väl gå bort om nån dag kan jag tro. Var lite plugg idag i skolan med Sara. Kom hem vid 18 tiden ikväll så det vart några timmar då jag kom dit vid halv åtta. Nu ska jag ha soffmys med världens bästa Tony! Bara så ni vet så älskar jag honom massssssor!!!!!

Idag...

Inleds flytkosten.... Hoppas det går lika bra som förra gången. Men de smakar lite gammalt?

RSS 2.0