Smedjan goes Tällberg

Packar för fullt för i möra bitti så bär det av till DaleCarlia för planeringsdagar. Ska bli sköj. Men den här gången åker jag utan alkohol. Vart lite mycket av de goda för vissa av oss förra gången. Vart god natt och good bye kl 20 på kvällen efter att ha snott med oss en massa julgodis. Så den här gången ska jag vara riktigt städad hade jag tänkt.
Masså go mat får vi med, julbord och grejjer. Mumma!
Så vi synes sen!!!

Julmys

Så nu har jag varit på min första julshow. Dom var jätte duktiga och i 2 1/2 timme infann sig julstämningen. Men så fort man lämnade Kristinehallen så var den som bortblåst. Ge oss lite snö nu så man får känna julens intågande! Tacl Lisa för du tänkte på mig! Du e bra go du, min bästaste bästa vän!!!

Julshow

Ikväll smäller de 18.00 så ska jag tydligen på julshow. De ska bli kul. Maria, Lisas syster sjunger med där och de ska vara väldigt poppis har jag förstått. Så nu måste jag kurera mig snabbt och göra sig fin igen. Sen e de bara att möta upp Lisa med familj de ska bli jätte mysigt!

Blää!

Bakis så det förslår idag... Blev dalarna goes gay igår kväll på kåren. Både Tony och Martin hade sagt åt mig att ta det lugnt och de gjorde jag men ändå vaknade jag med huvudvärken från helvetet! Förfesten ägde rum hos MissMartin och han gjorde mig fin i håret,., GALA! Massa bubbel och roligt sällskap.
På kåre var de en bög som jag inte klara av han var så bekymrad för alla brukar älska honom...INTE JAG!!! Usch vilket äckel,., hn tyckte att jag behandlade honom som luft vilket jag gjorde. Han gav fan aldrig upp.,. Aja sen tog jag taxin hem och ett litet godnatt samtal med min kärlek...
Nu ska ni få se lite bilder från kvällen,.,

...

Kan inte sluta lyssna på den här låtenSisters

Så var filmkvällen avklarad oxå, samt de otroligt nyttiga Koppis special. Filmen var inte nå direkt å hurra för kan jag väl säga. Väldigt svår att förstå. Hade ett slut som jag bara hatar.... fattade ingenting! Sa till Martin & Anna ca 10 minuter innan filmen slut:
-Äre bara ja som inte fattar nå???
Men de var inte bara jag... Martin såg oxå ut som ett levande frågetecken. Nä filmen får 2/5 lussekatter av mig!
Å på Lördag skare tydligen bli lite gayparty. Sköj, de var inte igår man va på de. Så då ska de firas med lite bubbel och glamour. SKÅL!

Dagen...

I korthet... Jobb i ottan, em mys med Lisa å minna och snart kvällsmys med Martin pizza och skräckis. I morgon väntar tredagarsledigt: Kuppan med Lisa i morgon, FF lördag till söndag, hjälpa Lisa å Klas å packa lite och på Söndag ska jag ta en tripp till tippen hade jag tänkt.

Dagen som varit

I morse va de bara att skutta upp och se glá ut när klockan ringde kl 04´45... dags att jobba!!! Yippie!!! NOT!!! Trött som ett as va de bara att sätta på sig alla kläderna å dra. Satt å räknade ut att jag hade 10 arbetsdagar kvar och då har jag dratt bort 2 dagar för Tällberg oxå.
Sen vart de tårta och pulverkaffe hos Lisa & Minna. Nån... jag nämner inga namn...HOSTlisa... Hade råkat haft sönder kaffebryggaren eller den där glas grejjen i alla fall :) Lite ångest tror jag att nån hade för hon bad om uräkt,., hahaha,., de råkade ju nämnligen min bryggare. Aja de var en mysig em i alla fall.
Sen bar de av hem till den lilla datorn å nu vankas sängen. Klockan ringer samma tid i morgon.
Goten nacht

Nu är det bevisat...


Julklappar

Nu har jag inhandlat julklapparna. Känns skönt att ha de gjort. Jag som alltid är ute den 23:e å panikhandlar. Men inte i år inte...
Nu har Tony åkt hem till sitt igen å jag e kvar i bunkern. Men nästa gång vi ses så har jag slutat på Smedjan & blivit 1 år äldre. Samt sist men absolut inte minst blir sambo!!! Lövli!!!
Nu ska jag fixa lite med dopkorten som Lisa ska få sen när hon kommer hem. Lillskruttan skrattade så gott idag när jag körde min skräpmatsramsa. De märks att hon blir äldre och visare. Hahaha

Dopelidop,.,

Då var det dags. 13,00 idag infann sig Tony och jag i Rättviks kyrka. Lisa och Klas skulle döpa lilla Minna. Det var jätte fint och Minna skötte sig bra :). Efter själva dopcermonin bar de iväg för en massa smask!
Äntligen fick vi ge våra presenter. Har vart såååå nära å säga va de var men jag har faktiskt hållt mig. Tur va de för både Lisa å jag fick en liten tår i ögat. Alltid kul när presenter blir uppskattade. Av oss fick Minna ett smycke, Lyckopenningen som de var graverat Minna på. Samt en canavastavla 40x50. Kortet har Tony tagit och jag har retucherat samt satt in texten. Vi var båda väldigt nöjda!

Tavlan (klicka på bilden)     Smycket (klicka på bilden)
Jag, Lisa, Minna, Sara & Karin
Tony & Klas
Mor & Dotter

Förberedelsernas tid...

Nu ligger vi här i sängen med en varsin dator på magen och nördar lite. Vi är klara med allt inför dopet och jag har rosett i håret. Så söt så söt. Vi är då ute i god tid i alla fall för vi ska inte åka förrens kl 12. Då bär de av till Rättviks kyrka och Minnas dop. Hoppas hon blir glad för presenten...
Igår var jag och Tony iväg till Kuppan å kika lite. Hittade mycket skojj. Ett jättefint paraply med tomtetema och ett skitnödvändigt toapapper,.,
Nu ska jag pussa lite på mannen innan vi ska åka. Bloggar lite sen kanske om ni har tur ;)

Tjat om uppdatering igen,.,

Jajaja,., nu då. Sitter hemma hos Lisa å minna å busar lite med lillflickan. Står kakbak på programmet nu. I helgen blir de nog mer uppdatering för då e de dop. Å Tony kommer i morgon oxå ska bli kul!!!
Nu ska här bakööös,.,.

Äntligen hemma igen,.,

,., har vart ute å farit hela dagen med Tony å hans nya bil Plupp. Vart en tripp till Gällstad och Lager 157 samt lite andra affärer. Därefter styrde vi kosan till IKEA, A6, Biltema och Media Markt. Skojjsigt! Sen vart vi bjudna på väldi go mat hos Tonys kompis Micke. Trevligt var de oxå. Men nu e man hemma med halmen... Skönt.
I morgon ska de röjjas...

Packing,.,

Nu har jag lastat bilen full med 5 kartonger för i morgon efter jobbet åker jag till Borås igen. Ska bli nice... Hoppas man inte blir sjuk nu bara. Håller benhårt tummarna för jag känner att nåt e på G. Men vad och när???
Tony har köpt bil idag... Den jättesöta lilla Plupp. Vi kommer att passa så bra i den Tony & Jag.
I helgen står de rensning på schemat. Vi ska gå på bio i morgon kväll oxå, bröllopsfotografen!

Namnsdagsbarnen

Vill sända ut ett stort grattis till mina namnsdagsbarn Martin x2 ....
Bilderna kommer ifrån Nyårsrevyn -08

RöjRöj,.,

Är i röjjartagen idag. Städat mina små rum å förbereder en tippvända. Men den blir nog inte förrens i morgon. Ska ta Gördis å handla lite tvättmedel så mitt tvättberg blir lite mindre.
Vet ni! I morgon är det exakt 1 månad kvar på jobbet... Sen är de ByeBye Smedjan som gäller efter att ha tillbringat mer än 9år där. Nu väntas nåt nytt och spännande. Samboliv och skola. Snart slipper jag vara avundsjuk när man ser par stå å laga mat tillsammans. Brukar stå å kika från jobbet ibland,., Bra insyn där! Hahaha
Har även beställt adressändring idag till 11/12 känns super!
Nu ska jag laga lite mat. Idag vankas de så avancerad matlagning som Pytt i Panna å stekt ägg...

Klurat me photoshop,.,

Så nu har jag fixat en header bla till lilla kollegan Therese. Kika gärna http://tezzfan.blogg.se/ Hon blir nog bara gla av lite besök skulle jag tro.
Nu ska jag sniffa på kudden en stund å sen e de jobb som hägrar igen.
God natt!!!

Ensam hemma...

Nu har jag just vart iväg och lämnat Mamma & Pappa på stationen. Dom ska iväg till Kina och kommer hem på Söndag. Så nu har jag en hel vecka för mig själv. Fantastiskt!!! Luften vart genast lättare att andas. Jag är jätte tacksam för att jag får bo här men jag behöver var för mig själv iblan å bara vara och de har jag inte fått på länge. Nu e de alltså bara jag å katten kvar hemma. Vi ska mysa ordentligt...
Fars dag idag oxå. Pappa fick lite lotter å skrapa. De tycker han om även om de kliar i mina fingrar oxå. Han hann inte skrapa alla, så jag var tvungen å säga att han fick gömma. Så inte jag tassar runt här å hittar dom för då kanske de skrapas.

Lika som bär...

Va sägs,., Jag ser ut som en äkta Kinapuff,.,hahaha!

Skytten....

Detta ska tydligen vara jag,., stämmer det???

Den energiska Skytten är utåtriktad till sin läggning och har behov av att leva ett liv med mycket frihet och rymd. Skytten trivs bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria.
Det finns gott om spontanitet och kämparglöd i detta ivriga eldtecken. Skytten är orädd och frimodig, alltid ärlig och rättfram. Den som obekymrat går på i ullstrumporna och verkar ta det mesta med en klackspark. Ibland kan dock Skytten av ren obetänksamhet vara en aning klumpig och taktlös. Denna frimodiga natur pratar gärna och mycket, och har en tendens att späda på sina berättelser en smula.
Skytten är den som vill vidga sina vyer, strävar efter omväxling och social stimulans. En stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet hör till bilden. Skytten tycker mycket om att läsa, liksom att resa och uppleva främmande kulturer och synsätt. Skytten stimuleras av spänning och äventyr i tillvaron och har ofta högt flygande planer, men blir ibland överoptimistisk. Skytten vill ju så gärna att möjligheterna ska vara obegränsade. En det-fixar-sig-attityd är karaktäristiskt för detta entusiasternas tecken.
Skytten börjar ofta sin strävan efter expansion i den yttre, sociala världen, för att senare i livet söka sig mera inåt. Den nöjeslystna Skytten, som inte hunnit börja sitt inre sökande, har ett stort behov av nya upplevelser och bör se upp för rastlöshet.
Lyckobringande Jupiter är den härskande planeten. Det ger Skyttmänniskan rikligt med optimism att förfoga över, som hon frikostigt delar med sig av.
En ärlig och pålitlig läggning hör tecknet till, liksom en stark känsla för rättvisa. Skytten är varmhjärtad, humoristisk, generös och gästfri. Men välviljan och svårigheterna med att säga nej, resulterar i att denna godtrogna natur ibland blir utnyttjad eller rusar iväg och åtar sig för mycket.

Nattzuddar,.,

Ligger här i sängen efter att ha sett 2 avsnitt Gossip Girl och drömt mig bort. Ska väl försöka sova lite men jag har lite svårt för det just nu. Nån period jag har kommit in i. Känns att de snart är dags att rycka upp mina rötter från jorden. Jag känner mig mer och mer instängd här hemma i källaren. Har inte fått vara heeelt själv på väldigt länge vilket kan vara frustrerande för mig. Men får trösta mig med att de inte är lång tid kvar. Saknar min kärlek mycket just nu oxå. Skulle vilja ha honom här nu så man ha någon att prata med och kramas lite med. Aja nu ska man inte gräva ner sig för mycket. Dags att borsta matsalsmöblerna, pillra lite och stoppa i öronpluggarna så man slipper höra elefanthjorden på övervåningen i morgon bitti.
Natti!

Kvällens projekt...

Martin ska på kryssning i morgon. Å då var han tvungen att ha hjälp med att sätta i löshår bla. Å vem skulle inte göra det om inte Helenööö. Ojojoj va jag var nervös men tror att de gick ganska bra så nu har han ett långt svallande blont hår. Fick dessutom ta tag i disken. Hate it! Har lite fobi för disk. De e äckligt, i alla fall om man inte sköljt av det. Men men jag tog tjuren vid hornen och ställde upp. Jag måste nog vara en bland världens bääästa vänner,., Hahaha.
Bilder från kvällen:
Se så fin han blev, åh så stolt sen... Jag gjorde ett finfint jobb!
OBS! Han har inte så långt längre då han klippte av det. Men en liten svans har han kvar och passar perfekt i det.
Nu ett avsnitt Americas Next Top Model, sen e de go natt för mig!

Liten...

Kändes som om de var år och dar sen man såg Lisa och Lillskruttan nu. Men idag var jag dit en snabbis efter jobbet. Jag och Tony hade ju köpt present jue... När jag var på väg ner till honom i Torsdags så såg jag en bebis med sin mamma i Örebro och lillflickan hade just en sån här Hello Kitty jacka och jag vart KÄR!!! Sån måste bara MInna ha tänkte jag då. Så i helgen googlade lite å fick se att den fanns på H&M så då vart de shopping.
Och så här vart resultatet... Lite stor dock men nåt att växa i.

Är hon inte för söööt den lilla!Nu ska jag sparka i väg lilla Gördis å dra till Miss Martin en stund.

Hemkommen igen dåra.,.

Inte mycket till uppdatering här heller under helgen. Har haft fullt upp med å fria heeela helgen lååång. Har haft de jätte bra och mysigt. God mat på restauranger och kvalitetstid med kärleken. Samt en liten fest oxå som va sköj,., Källe vart då varse om att jag hade vart på fest nå han skicka de ett argt sms när jag hade ringt,., Hahaha Miss Martin däremot struntade i att svara då han förstod att de var fyllehelena som ville ta sig ton. Aja nu ska ni i alla fall få se lite bilder från kvällen,., men vissa bilder e dock barnförbjudna som dom kom inte med,., Hahaha!!!

OBS!!! De var en chokladmask jag tog dagen efter. Bara så ni inte trodde jag satt med skit i ansiktet. Nänänä!


RSS 2.0