En liten siffra på vägen...

-20,5

...

Var in på Bubbleroom och beställde mig lite kläder som jag kan träna i. Nu i vecka har vi ju VFU så veckan efter det ska vi köra igång och träna. Ska bli roligt faktiskt. Speciellt när man inte är ensam...

Sköna Lördag

Har var en jätteskön Lördag, vi har bara slappat hela dagen. Sen på kvällen drog vi ner till stan och åt "lite" kebab och sen bar det iväg till Ida och Martin. Vi bokade våra biljetter till London så den 20-23/4 bär det av :) ska bli hur nice som helst... De e sköna peoples de där....
Nu har jag bara lust att spela lite tvspel, så de får det bli,., see ya!

RIP Snutta <3

Vart påmind av min mors status å fejjan att det idag är ett år sen de tog bort min älskade lilla tjockis... Min lillskrutt <3

Feber

Är hemma och är sjuk... Inte hänt så mycket mer än det idag. Spelat lite Little big planet bara....

Dagen som gått...

Jaha, då sitter man i bohålan igen med något mindre rövverk och hostan och huvudvärken från helvetet. Har varit i skolan på förmiddagen för lite föreläsning. Sen drog jag iväg hemöver (i buss) till sjukling nummer 2. Har knåpat ihop ett paper om barns lärande bland annat som jag ska examinera i på fredag. Så i morgon är  jag  helt ledig vilket innebär tvättstugan och så vårt nya PS3. Hoppas jag kan kurera mig snabbt nu för på måndag väntas praktik i en vecka ute i ingenstans :)

Ps: Visste ni föresten att endast 20% av vårt lärande är formellt och hela 80% informellt... Ojojoj... Ett litet urklipp från mitt paper:
...genom detta språkspel öppnas en dialog elev/ pedagog emellan vilket medför att kunskapen lättare internaliseras. eleven kan därefter lättare göra den kunskapen till sin egen. Detta sätt att internalisera kunskap på har blivit kritiserat då det inte är ett naturligt sätt att samtala på menar Carlgren (1999). Anledningen till kritiken är att samtalsmönstret inte liknar det språkmönstret som finns utanför skolan...

Japp det är sånt där vi skriver i skolan,., KUL VA????


Rövverk!!!

Jag har fått träningsverken från helvetet i röven!!! Speciellt i vänster skinka... fy håle!!! Hade stor problem i morse bara att få på mig kläder på underkroppen. Där får man för att man ska va duktig å motionera... Till råga på de har jag gått  å blitt sjuk oxå. Kul! Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!
Aja det är bara att bryta ihop och gå vidare. Har viktiga föreläsningar i skola och paper som skall skrivas samt massa böcker att läsa så jag har inte tid att vara sjuk nu, så enkelt är det....

Hurtbuller

Idag har jag hurtat ordentligt för att vara mig. Jag har gått både till och hem från skolan. 2x45minuter. De e bra gjort det. Nästan bara nedför dit och uppför hem. Men det gick fin de och jag är faktiskt lite piggare än vad jag brukar vara. Så nu lär jag trycka i mig kalorier för jag tror att jag har gjort av med mer än jag fått i mig idag.......

Sjukstuga

Har en sjuk karl här hemma som hostar i flera decibel. Tur man e bullerskadad sen innan.............

Mysfredag med mitt <3

Som jag skrev i föregående inlägget så ska jag och Tony mysa lite extra med restaurangbesök och bio. För att öka mysfaktorn mer så har vi bokat en soffa på bion. Thats nice!
En annan nyhet är väl det att Ida, Sara och jag ska börja träna på Studio Aktiv. Måste börja lite med de nu så man får bort magen. Nog för att jag blivit lite mindre men skinnet ska ju oxå hänga med och då lär man träna lite oxå, eller hur?

Pengarna...

...bara rullar in på mitt lilla konto. Har sålt av lite prylar och böcker. Känns skönt! en liten notis är att jag den här månaden kan spara några tusenlappar tack vare detta. Har bla sålt min iPod och min gamla mobiltelefon. Saker som bara ligger hemma och inte blir använda. Gammal kurslitteratur har jag oxå sålt för en sissådär 2000kr skulle jag tro. Så de ska jag använda till att köpa ny litteratur för.

Sen är jag tokkär i min Tony! Han e´bäst!!! På fredag ska vi gå på restaurang, romantisk middag för två och sen bio efter det. Jag ska köpa en liten popcorn tror jag.
Om ni vill veta lite hur mycket jag kan äta så kan nu tänka er en sån där fryst Felixpaj, den räcker till två måltider för mig. Jag är i ständig jakt på kalorier. Brukar få i mig mellan 6-700 per dag, en bra dag. Min studiekompis sa att hon behöver nog inte köpa mer mat för hon kan ju äta upp mina rester istället. Jag delar ut mat lite här och var hahaha!

Malin <3

Idag skulle Malin ha fyllt 29år. Hon finns i mina tankar och kommer alltid att finnas där, varje dag. Det är nu sju år sedan hon gick bort men jag minns samtalet jag fick av Martin som om det vore igår. Alla känslor... ja allt!
Men jag vill idag även gratta min Tony som har namnsdag idag! Han är mitt hjärta och en underbar pojkvän!
I morgon börjar en ny kurs som inte är på 15hp som det brukar utan på hela 22,5hp. När man kollar i kurshandboken ser det ut som om jag kommer att vara väldigt upptagen med att läsa och skriva hela våren. Alla säger att det ska bli lättare ju längre fram i utbildningen man kommer... vet inte riktigt om jag håller med om detta. Då jag tycker att den ena kursen är värre än den andre.
Ska jobba sovand jour idag också från kl16,00-09,00 i morgon bitti. Det blir kosing och hittills den här månade har jag fått ihop lite över 63 timmar så Februari blir en fin månad.

Jobb

Är så himla trött och seg idag,., vart nog för mycket vatten igår på krogen skulle jag tro. Känner mig lite bakis hur nu de går ihop.
Ska jobba ikväll oxå mellan 17-07 så jag hoppas att jag piggnar på mig lite tills dess.

Barhäng

Idag bär det av till Bishops för lite umgänge med annat löst folk.
Jobbet gick bra men tungt psykiskt måste jag säga. Sov gjorde jag väl inte direkt heller. Men sov några timmar när jag kom hem istället.
Till kvällen kör jag matchningen röd ögonskugga och röda skosnören, svarta kläder och svarta skor,., hahahaha
Jobb i morgon med... :) 17:00-07:00, pengarna rullar in som de ska,., trallallallala!!!

Nytt jobbställe

Japp,., idag ska jag ut och jobba på ett nytt ställe. En jävla massa timmar också. Ska jobba mellan 15,45-11,00. Så jag hoppas att det är ett nice ställe och att det inte är så mycket tunga lyft då jag inte får göra det än.
Har tänkt att försöka jobba så mycket jag kan nu så jag kan spara de pengarna tills vi ska åka till London :)

Bio

Japp, då var det bio ikväll igen. Det är Sverigepremiär på The Tourist idag så Tony och jag ska gå på den. Efter det så ska vi åka ut till Tonys mamma och fira henne för hon fyller år idag.

En bra vår...

Det känns som om våren kommer att bli bra i år och jag har mycket att se fram emot:
  • Förhoppningsvis får jag jobba lite mer nu när jag fått ett till ställe att jobba på.
  • Barhäng på Lördag (vatten för mig dock)
  • Vi ska hem till Falun i Februari
  • Di Leva kommer till stan och Tony och jag ska dit
  • Förhoppningsvis går våren i ett smalare tecken
  • Det största är nog att vi eventuellt drar till London Tony och jag med ett annat par :)
Som sagt, den här våren kan bli den bästa hittills!!!
Bilden är från när jag å lisa var i London hösten -07

Vill bara delge er...

... att det är en konst att äta 1,5dl mat på 20 minuter, eller varför inte en hårdbrö smörgås på samma tid... Det är fan inte lätt alltså. Dessutom har maten en benägenhet att bli kall. Just nu sitter jag och mumsar i mig 1,5 dl barnmat för 8 månaders bebisar. MUMS!!!

RSS 2.0