Helena tänker till...

Har funderat lite över de här med studieböcker. Här sitter man hemma och plöjjer bok efter bok. De e fan inga lätta böcker heller, inga "Assar Bubbla" direkt om vi säger så. De är skrivna på ett sånt språk så när man läst ett kapitel och frågar sig själv vad de är man har läst, så fattar man inte mycket! Å på seminarierna säger de att vi inte behöver läsa hela böckerna utan bara det som är viktigt. Hum, nu börjar Helenöös hjärnkontor att snurra. Om man nu gör sig besvärat av att skriva en bok. Skriver man då inte viktiga saker i hela boken? Skriver man in en massa blaha blaha oxå då?
Som sagt så säger föreläsarna att vi först ska läsa igenom överskrifterna, sen sammanfattningarna och sen ska man läsa de som e viktigt. Knepigt. Om jag skulle skriva en studiebok så skulle i alla fall jag bara skriva viktiga saker i dom. Känns ju jävligt onödigt annars så skriva ca 200 sidor som man inte behöver. Så tänker i alla fall jag!
Dessutom så maler dom samma saker hela jävla tiden i dessa böcker, ca 3 ggr. Förstår jag inte första gången så kan jag så säga att jag kommer inte förstå den där grekiskan de andra två gångerna heller!!!
GOD NATT!!!

Helg...

De e helg nu för den som har missat det!!!

Äntligen färdig!

Vet ni hur lycklig jag är? Jag är klar med mitt arbete nu. Bara att hoppas på att bli godkänd. Men de känns inte som om de skulle vara hela världen om jag inte blev det heller, jag menar de är ju i alla fall första uppgiften och vi alla är lika gröna.

Skjut mig!

Snacka om skrivkramp... Vet va jag skulle kunna skriva men hur formulera sig, referera, samt kan man skriva om de man tänkt? Är de rätt???

Inläsningsdag 2

Jahopp då var man uppe och vaken denna snöaiga dag. Tydligen klass 1 varning så vi får se hurnt de slutar idag. Idag MÅSTE jag läsa ut en bok "Att fånga lärarens arbete" på ca 200 sidor samt reflektera och analysera den. För vi ska lämna in vårat första skriftliga nu på Fredag då vi har Litteraturseminarium 1. Så jag har en kul dag framför mig. Men jag får ju i alla fall vara hemma, det är skönt...

Får man???

Dricka rödtjut på en Tisdagskväll??? Jorå de får man visst de... Idag ska de mysas med Tony. Känns som om man inte fått riktig kvalitetstid med honom nu under den här tiden. Min hjärna är bara inställd på skola men idag ska jag bara ha honom i tankarna...
SKÅL!!!


Tillökningen...

Tänkte bara visa våran nya lilla svarta Korean som vi har köpt. Vi är stolta föräldrar till denna klump på 7,09kg. Hon heter Samsung och kom till vår familj igår. Hon e så fin... Eller hur?

Dåligt med uppdatering...

Ja jag vet... Men Källe, att vara högskolestudent tar en hel del på krafterna förstår du. Man måste använda hjärnan vilket jag inte verkar har gjort de senaste snart 10 åren. Jag kommer hem efter skolan på dagarna och ser ut som en zobi. Inga krafter till nånting. Min hjärna har fått så mycket info de här veckorna så jag vet inte om det får plats någe mer.
Har i alla fall lärt mig att jag dömmer folk väldigt fort. Men ska tillägga att j ag är snabb på att ändra min om de visar sig vara fel. Var nämnligen på en föreläsning om mobbing lärare-elev elev-lärare. När då hon som skulle ha föreläsningen kommer in i denna kreation till stickade tröjja. Lila, blå, gul, orange grön, ja alla världens färger. i form av en solnedgång eller liknande. Ställer sig och ler och verkar ivrig. Kikade på min klasskambrat och vi kom in på att de kändes som om vi skulle på nåt jäkla väckelsemöte... Vi satt bara å väntade på ett stort HALLELULIA!!! Fler med oss hörde vi sen. Men föreläsningen då, fy fan va bra. Alltså jag bara längtar till nästa gång. Hon var så otroligt bra! Man kunde verkligen relatera till sina minnen man har sen skola mm. Helt klart den bästa föreläsningen hittils!!!

Mitt JAG formas av hur andra ser mig....

Tänk på det!!!

Fullt ös medvetlös...

Vilken Lördag. Började med jobb i ottan några timmar. Sen var bar de iväg hem å svira om till kalas. Min styvbror Carsten i Skövde fyllde 60år. Vi var väl ca 25 pers tror jag. Trevligt var det att träffa alla. Lite synd faktiskt att man inte ses oftare. Carsten fick en Banjo som han tydligen önskat sig i många år. Å gla bidde han :) Massa go plockmat fanns det oxå å go tårta.
Sen vid en 19,30 lämnade vi Skövde och släkten för nya äventyr i Jönköping. Micke hade bjudit över oss. Där vankades det oxå trevligt sällskap och god mat. 3 rätters. Men vi missade förrätten. Men vi vart mätta ändå så de räckte kan jag säga. Man lär sig alltid något nytt när man är hos Micke. Gästen Mehmet fick lära sig "skit på dig" och jag lärde mig oxå lite nytt. Columbus utgick från Portugal, därifrån tog han ett flyg till Indien, trodde han, men han hamnade i USA. Och att i USA finns det inga Indier. De har jag alltid trott. Älskar å lära mig nya saken. Tänk att jag en gång trodde att Barcelona låg i Italien när de ligger i  Portugal.
Carsten men sin BanjoSaknad...

Nu har jag tänkt på Lisa flera gånger per dag den här veckan. Men varenda gång blir jag lätt irriterad. Får mig att tänka på Somewere over the rainbow... Lisas gamla ringsignal. Såå här ligger de till så ni inte tror att jag inte tycker om min bästaste vän... På högskolan finns det hissar, och när hissen kommer ger den ifrån sig en ton. Exakt samma ton som Lisas ringsignal börjar på vilket får mig att sjunga på den där jävla låten. Börjar bli lagom trött på det faktiskt. Men det e bara å "gilla läget" som min favvo chef allitd sa.
Lisa... min irritation är inte på dig utan hissfan, du vet att jag lövar dej!!!


Studiegruppsmöte n1

Då har man vart på sitt första studiegruppsmöte idag och träffat våran handledare Pär. Rolig prick faktiskt. De värsta var ju att presentera sig inför alla 10 i gruppen. Gu va min röst skakade... Jag berättade även för dom att jag alltig håller på med händerna å rullar papper eller så, kan inte vara still. När jag väl berättade de fipplade  jag med en gummisnodd. Samt att jag berättade mitt smeknamn från Smedjan  och min älskade Yvonnööö, DAMP-ungen :)
Så nu gäller det att gräva ner sig i böckerna igen och försöka förstå va jag ska göra,., å de e fan inte lätt kan jag säga!

Inläsningsdag

Idag är jag hemma å ligger på sofflocket med en bok. Svinalängorna som jag måste läsa ut idag samt skriva lite om. Boken är väl sådär. Jag gillar deckare å de är det definitivt inte! Nja... Ingen bok jag skulle välja å läsa om man fick välja själv heller. Men va gör man inte för skolan. De svåra kommer sen när jag har läst ut den å de e dags å svara på alla dessa frågor. Men de får bli ett senare problem. Nu måste jag fortsätta så jag hinner. Efter Tony har slutat idag ska vi iväg å fika med en kompis till honom som heter Sara. Har aldrig träffat henne, bara hört om och sett på kort. Ska bli skojj...

3 Svensgärde

De var bussen man tog hem idag. Latbussen. Man behöver inte gå lika långt. Idag var det en massa narkomaner i pjamas och alkoholister på bussen hem. Samt en favvorit i repris. Kände genast igen rösten när jag klev på nere på södra troget. Nu var de dags för paret att åka hem. Kvinnan i förhållandet var inte direkt gla sist jag och Tony var med när de åkte. De var då hon skrek:
- DU SKA INTE SÄGA ATT MIN FITTA LUKTAR ILLA NÄR DU SLICKAR DEN!!!
Å hon var inte gla idag heller men de var härligt å se att dom fortfarande var ett par. Så de var med ett extra flin jag åkte bussen hem idag.

Återhämtning

Nu har jag äntligen börjat på å landa i de här med högskolan. Dagen igår började med att vi fick gå rundtur på området. Vi gick med rep runt området. Vi fick även göra egna namnskyltar i A5 format. Va jag skämdes. Folk bara glodde när man gick runt.
Nu i morgon är vi lediga men här hemma måste de läsas. Som lärarna sa idag så kanske vi tolkar de vi läser på ett annorlunda sätt. Ja eftersom vi ska bli lärare. Fattade inte riktigt va hon pratade om först. Men kom på sen att de e ju tydligen de jag ska bli,., hahaha

Nu e de dags!

Just nu e jag sjukt nervös! Skulle behöva mina vänner som håller handen! Usch... Hoppas dom e snälla :)
Helena är numera högskolestudent...
Hahaha de trodde man inte för 1½år sen heller!!!

HiHiHi!!!

Jag ska till skolan i morgon! Första dagen! Nervös? Svar: JA :)

Göteborg...

Då blir det gbg idag då. Nice. Väntar på att Tony ska vakna så vi kan åka snart. Så nu ska jag shoppa nya skor så jag slipper se ut som en slashas första dagen i skolan!

Skriva papper.

Var ivät till jobbet igen ideg för att skriva lite mera papper. Bosse frågade då hur jag skulle ställa mig i å gå på schema varannan helg eller då. De som funkar för mig. Självklart sa jag ja så vi får väl se hur de kommer att se ut framöver med jobb och så. Bara å hoppas att de kommer funka med skola oxå. Men det känns kul att dom verkligen vill ha mig där. Hon ville ju först anställa mig på ett visst procent, jag var en sån tjej hon sökte tydligen. Men de sa jag nej till. Vill ju som sagt inte fastna i vården igen. De var ju därför jag skulle börja plugga för att få göra nåt annat. Men varannan helg kan jag ställa upp på. Samt att jag har den dealen att de bara är för mig att säga att jag inte kan så tar de in vikarie :)

Älskade Snutta!

Mammas missemjau. Saknar den lille tjockisen faktiskt...

Förfaller...

Är så mycket som måste inhandlas. Måste ha ett par nya skor då mina gått sönder. Vill ju inte komma till skolan på måndag och se ut som en slashas heller. Då lär jag ju definitivt inte träffa nå mer kömpisar heller! Har ju mina favoriter hemma i Falun men jag vill ju gärna ha nå fölk å umgås med här oxå.
Alla mina pengar har gått åt till böcker nu så skor skor och kläder hamnar på prio sist. Men nu måste jag bara ha lite så de kommer svida i plånkan, tyvärr.
Lördag blir de gbg om de inte dyker upp jobb :)
Nu ska vi se på lite CSI Miami.

Delegation.

Var iväg till jobbet idag en snabbis. De var dags att skriva delegation som gör att jag får ge mediciner, insulin mm. Är ju van vid att bara säga de man kan å så skriver man på ett papper. Men så var det inte här heller. Här skulle skrivas ett skriftligt prov. De har jag då aldrig vart med om. Fy va jag var nervös. Tänk om jag får en massa fel så jag inte får ge mediciner. Men jag fixade det galant. Det var inte så svårt som jag hade målat upp det. Kul å få vara med om nåt nytt.
Sen vart de lunch ute idag igen. Räksallad idag på café Viskan. Mumma!!!

Vacker vinterdag...

Väldigt vacker väder här, solen skiner och -6 grader. Underbart! Sitter här hemma i soffan. Har vart nere på stan på en undersökning vi flicker gör var tredje år. Man vill helst att de ska vara mer regelbundet eftersom att de är sååå trevligt. NOT! men nu slipper jag ett tag i all fall. Hoppas jag!
Satt på Waynes efter med en stor latte och lite tidningar. Skulle luncha med Tony så de var cafe mys i 1½ timme innan de vart lunchdags. Sen bar de av till Jensens.

Ett jäkla ståhej...

... va de i går kväll/natt. Vi låg i soffan i godan ro å kikade på tv. Tony sa att  han tyckte att de lukta bränd elektronik. Jag kände ingenting. Sen efter en stund så hörde Tony nåt pipande. De visade sig vara våran gamla grannes brandlarm som stod å pep. Plingade på men inget svar. De luktade inte bränt heller. Könstigt! Så då ringde vi 112. Sen tog de inte lång tid förrens en civilsnut, polis, brandmän, ambulans och vaktbolag kom. De hade ett shå å bryta upp dörren. Men till slut så gick det. Som tur var va de ingenting, och tanta var inte hemma. Vad som utlöst den har jag ingen aning om. Så idag är både två trötta som fan. Jag har i alla fall tur som slipper jobba!
Nu ska jag göra mig i ordning å ner på stan för att luncha med världens bästa pojkvän och födelsedagsbarn!

Städar


Grattis Älskling!!!

På 33 årsdagen!!!Bionic :)

Åh min darling ska göra ett nytt album och världsturne å grejjer! Kommer hon till Sverige är de jag som ska gå, så enkelt är det! Om jag så ska gå själv... När skivan kommer ut vet jag inte men den e på G, bara de gör mig glad!!!
Länken till intervjun:
http://www.marieclaire.com/celebrity-lifestyle/celebrities/interviews/christina-aguilera-interview-2010?utm_medium=rca-email&utm_source=christinaaguilera&utm_campaign=rca-email|christinaaguilera|20100111

Skönt!

Nu äntligen har vi fått undan sakerna i lägenheten. Underbart. Tony & Teddy var på tippen och kasta massa skräp medan jag fixade med tvätt. Nu på kvällen gjorde Tony och jag ett ryck och for ner med allt i förrådet. Nu är de så fullt som det kan bli där nere. Återstår nu bara att städa här hemma. De ska jag göra i morgon så att de är fint när Tony kommer hem. Hans födelsedag i morgon. Svärmor kommer på besök oxå. Här ska firas med pannkakstårta för alla födelsedagsbarn, Yvonne, Tony och lilla jag!!! Mums...

Tvätt!

Har just kommit på att jag e nog inte den bäste tvättaren...  Kom ner i tvättstugan och plockade ur tvätten. den var alldeles blöt precis som om den bara hade centrifugerat en liten snabbis. Hum... Undrar varför??? Kan de vara för att jag har en förmåga att trycka in så mycket jag kan i maskinen??? A jag vet inte. Tänk att man aldrig lär sig. Kastade in de i torktumlaren. Ja då snurrade inte den heller, Va fan!!! Tänkte att kanske de blev lite för tungt för den oxå då. De hela resulterade i att jag fick stå å centrifugera allt igen i lite mindre högar å vips så funka torktumlaren oxå. Mangeln fick jag inte heller igång. Höll på länge och väl. Svor å hade mig. Felet var att strömmen inte var på. de upptäckte jag efter typ 10 minuters svärande. Tur de tar en vecka till nästa tvätt omgång :-)

Då va man hemma...

Då har man blitt sminkad för första gången i sitt liv. De var jätter roligt fakktiskt och tjejen jag hade verkade duktig. De kommer jag önska mig fler gånger. Kom ut därifrån med lite smink oxå.
Alltid kul!
Pink Frost
Cotton Candy

Liquid Foundation (Milk)Make up store

Nu sitter jag här och väntar på att vandra till bussen. Ska ner på sminkkurs på Make Up Store. Fick det i julklapp av Tony. Så nu är det dags. Man får välja smink för den summan som kursen kostade oxå. Lövli!!!

Fy!!!

Vilken film!!!

Söndagsmys...

Nu har vi intagit en god middag. Lax, potatis och gräddfilssås. Mumma! Nu väntar filmkväll med skräckis. Paranormal Activity i Blueray format. Tur jag har Tony att sova bredvid inatt.

God morgon!

Nu har jag vaknat och klivit ur sängen. Tony lät mig sova för jag var så trött. Å nu står han och fixar frukost åt mig. Han e för underbar! Gårdagen var jättetrevlig. Tack Tobbe och Jessica för att vi fick komma!
Nu ska vi snart ta oss en promenad ner och hämta bilen. Bara -2 grader här så de blir en skön vinterpromenad. Sen ska vi röjja. De har vi sagt ett bra tag men vi hittar alltid på någe roligare istället, konstigt nog :)
Dagens Bild:In i duschen med mig så man slipper se ut som en rysk crackhora med smink runt hela ögonen!

Bye!

Syns i möra, pigga å glada!

Nu bidde de så här...

Flickan vi sku på fest hos hade fått migrän... Stackars Anna-Malin! Så vi får helt enkelt göra de bästa av situationen. vi drar till tatuerar Tobbe med fru istället. Spriten måste ju bort :)

Min första...

2322b72002042ef651af38e05188ab31.png

Kolla varifrån!

Min första mobilblogg. skulle bara kika så de funkade. Nu ska jag fortsätta med mitt.


Fest ikväll!

Då var de dags å lägga skumpan på kylning igen. För ikväll bär de av till Göteborg och hem till Anna-Malin och Evan. Hoppas de blir lika trevligt som vanligt. Vi kommer att spendera natten där oxå eftersom att vi ta bilen ner. Ska ev fota lite i morgon i slottsparken så då e de lika så bra å ha bilen med sig. Nu vet ni va jag ska göra så bli inte oroliga nu om uppdateringen blir dålig ikväll och i möra. Men lite bilder blir de säkert att slänga ut tills i morgon kväll så ni får se vilket tillstånd jag vart i...
Nu ska jag å Tony ner på stan en stund innan de e dags att göra sig i ordning.
Klamen!!!

Försov mig!

Igår kväll kl 22,30 ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde jobba 7-10. De var ju klart jag kunde det :) Sov oroligt som bara den under natt. Har tydligen både snarkat som fan och slagits lite. Hade ställt klockan på 5 som jag brukar när jag börjar så tidigt. Går ju till bussen kl 6. Så i morse kika de jag på klockan. JÄVLAR!!! va de enda som kom ut ur min mun. Klockan var 05,53... De var bara å rusa upp det. Klädde på mig och borstade tänderna på toaletten roffade åt mig 2 bananer sen bar de iväg. De var ingen rolig morgon kan jag säga. De var länge sen jag försov mig och göra det nu på ett nytt jobb är ju inte de bästa. Men på nått vis har jag en förmåga att hinna i tid i alla fall. Vilket ä fina fisken.

Formfranska del2

Så var bröden klara. Har dock inte provsmakat men de ska jag nån gång under kvällen.
Bildbevis:

Klara

Lycklig

Den här låten blir jag sååå himla glad av och vill bara dansa...
Precis som dom här!


Formfranska

Idag står de bak på schemat. Ska försöka mig på ett bröd igen. Hoppas bara på att det blir ätbart den här gången. De förra jag gjorde vart som tegelstenar :)

Wish Me Luck!!!

Finns ju ingen chans i världen att mina kommer bli sådär fina :)

Tlött...

Å fy fan va trött ja e! Kom i säng vid en 00,15 i natt sen ska de ju talas oxå så hon blev närmare 00,30-00,45 innan man somnade. Sen har mobilen mage att ringa kl 05,00 att man ska upp för de är dags att dra in lite kosing. Nä uscha! Vill tillbaka i sängen, de var så skönt där. Dessutom ligger ju min snygging där oxå vilket inte gör de hela bättre. Är ju så van å va den som lämnar sängen sist. Aja han lär kanske oxå få den möjligheten nån gång. Iof så vankas de jobb för honom i dag med. Men sen är de helg. Hoppas lite på att man inte får nåt jobb i helgen för vi skulle verkligen behöva komma i ordning här hemma.
-13,5 här idag. Blir å pälsa på sig för de kommer kännas. Burr.
Filmen var bra föresten. Helt klart sevärd. Ska man se den så är nog bio de bästa alternativet. Ev väldigt fin film!
Nu ske kläderna på, sen ske dalkulla gå tä buss´n!
Have a lovely day yáll!!!

Matbit och bio

Nu ska vi snart åka iväg få få nåt i magen innan bion. Kommer va lagom trött i morgon på jöbbet. Min sista introdag, så jag antar att de ska skrivas papper på lite allt möjligt då. So long!!!

Lataste dagen på lääänge!

Har setat i morgonrocken till klockan vart 15,30 då jag i ren panik hoppade in i duschen på med smink, föna hår, på med kläder, diska, bädda sängen och äta banan innan Tony kommer hem. Men nu så är ordningen återställd. Känner mig dock ganska lat idag när jag inte fått nått gjort. Har bara sorterat i mitt iTunes bibliotek och kikat över vilka studieböcker jag har. brukar ju laga mat å städa å grejja. Så jag ångrar mig lite nu att jag inte har gjort det. Men de kommer nog flera lediga dagar.

Saknar min kärlek! Kom hem nu :)


Avatar

Ikväll ska jag och Tony på bio, i 2 timmar och 40 minuter. Vi har platsbokat en soffa. De ska bli coolt. Hoppas filmen e så bra som alla säger. Har inte hörd nåt dåligt om den.
Lisa ringde idag... får dåligt samvete då jag aldrig ringt till henne... Har bara  inte blitt av och jag vet inte varför. Måste bättra mig. För Lisa är inte den som brukar ringa utan de får en annan fixa. Men vi verkar ha bytt roller. Hon frågade om de inte var dags att komma hem och hälsa på snart. Hahaha. Jag har ju nyss flyttat ner! Men jag funderar ev på slutet av februari eller mars. Vet ju inte hur mycket tid man har när skolan börjar och så. Men hälsa på ska jag. Nån gång!
Springer runt här i morgonrock fortfarande och vill inte riktigt vakna. Har inga planer fram till Tony kommer hem så jag ska nog ta en slappar dag med lite Wii spel bla.

Nu ni!

Har jag träffat den äldsta tanten på boendet... Håll i er... 109år!!! Fy å bli så gammal. Man kan ju inte ha många kvar av släkten då. Till och med att ens barn dör före. Även om jag fick hålla hälsan i behåll så skulle jag inte vilja bli så gammal. Men coolt är det! Den äldsta innan jag träffat skulle just fylla 101år.
Jobba kvällen gick prima och jag känner mig säkrare. Det var jag och två andra timmisar till kl 23. När vi sen skulle hem visade sig att ingen hade nyckeln in till samlingslokalen. Hahaha så de var bara å ringa runt till nån i ordinarie personalen och vackert åka och hämta. De verkar som på de där stället att inte timmisarna får några nycklar, lite knepigt tycker jag. Borde i alla fall finnas att låna så de inte blir sånna tabbar.
Idag ska vi röjja igen. Kul va! Måtte de bli klart snart...

Jobbet...

Då var det gjort, första dagen på jobbet. Va så nervös så jag sov inte många timmar heller. Upp tidigt. Stod vid bussen kl 06,00 fast jag inte skulle åka förrens 06.18. Vinkade bort 2 bussar innan min kom. Kunde ju inte komma fööör tidigt första dan. De var trevliga allihopa och hälsade glatt. Gick med en tjej som hette Dragana. Hon var snäll och skrattade hela tiden som de andra oxå iof. Känns bra än så länge men jag är ju helt lost. Känns inge bra att inte ha koll på de man gör. På Smedjan visste man precis, men här vet jag ingenting. Känna den känslan som alla introsar får när pensionärerna genast visar att de inte gillar nya människor. Den e inte rolig även om jag vet att detta kommer att ändra sig om nån dag när de har sett mig mer och de vet vem jag är.
Jag hoppas man får chansen att jobba lite nu så att man kommer in i de här och fattar rutinerna. Den där pennan de markerar allt med e krånglig. Man ska markera start och slut samt att varje pensionär har ett antal minuter som man ska vara där inne i.... tex 47 minuter så ska de va dom minutrarna och inte kortare. Knepigt e de i alla fall.
En sak till som jag tycker e lite knepigt är att jag kommer att få delegation i dag. Har vart där en dag å då är det bara att de mediciner. Känns inte riktigt rätt då jag inte känner personerna i frågar än. Oki den vanliga dosen men vid behovs och annat känns lite...
På schemat idag innan jobbet står disk, plock och matlagning. Bara att sätta fart. Jobbar 15,45-23 idag.

Imorn äre slut på sötebrödsdagarna...

Dalkullan Helena börjar jobba. Hemtjänst för Attendo Care. Hoppas man får gå med nån rolig människa. Nån som inte tycker att de är lite trökgit å ha intro med sig som jag tyckte. Tänk jag ska börja om från början. Va den där nervösa varelsen som ser helt borta ut. Ucha. Men Tony och jag har vart och rekat idag så jag vet vart jag ska i ottan. Börjar jobba kl 07.00 och när jag slutar har jag ingen aning om. Jag vet inte heller om de är hemstjäns där man går eller åker bil. Noll koll,., hahaha. Matlådan är fixad ska bara göra en smörgås och ta med en frukt i morgon oxå.
Har lite matbröd i ugnen nu men ja vette fan om dom blir bra. Det återstår att se. Hade lust å göra nått husligt så de var brödbak i mina nya formar. Får nog låta Tony provsmaka först... Mohahaha!!!

Burr...

Nu är de kallt även här i Borås. Vaknade upp i morse å då var det -18C. Å fy fan va kallt de va. -18 här nere känns bra mycket kallare än hemma i Falun. Vi har vart ut till lilla Hjulius idag. Det var meningen att Tony skulle ta in honom i en lada men de gick inte av olika anledningar. Så nu står han kvar och fryser därute. Men snön har vi tagit av honom i alla fall.

Ännu en dag i paradiset...

man vaknar med blodsockret nere vid fotknölarna och vill aldrig lämna sängen. Men hur skulle de se ut om jag, Helena Buller, uteblev från vardagslunken? Lite gråare, lite futtigare...

Go fortsättning!

Då var vi inne på de nya året då. Undrar va detta året ska innehålla. Bara bra saker får jag hoppas. Tony och jag var i Jönköping och firade. Hos Tonys kompis Micke. God mat va de, de ska gudarna veta, Micke är en riktig mästerkock.
Värden MickePierreMehmet & Marica

RSS 2.0